Форум >
Публикувано на 12-03-2010 18:32 | Преди да пишеш - прочети!
За новопостъпилите потребители на този форум, както и за тези, които не са обърнали внимание на разделите в сайта искам да напиша следното:
Този раздел ("Ферми в UK" ) има за цел да събере информация свързана с фермите - условия за живот, работа, заплащане и всичко, което интересува заминаващите.
За да се запазят чисти от излишни коментари е хубаво да се спазват следните неща:
1. Не го обръщайте на чат - има неща, които може да си ги обсъждате и на лични съобщения (ако не съдържат информация, която е от полза за всички)
2. Относно дати на заминаване - пишете в раздела "Аз отивам - ти отиваш" - иначе става мазало в темите.
За тези, които не са виждали, че има такъв раздел - ето линк:
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
3. Преди да напишете често използаната фраза "Кажете нещо за фермата..." - прочетете какво е писано и питайте конкретен въпрос.
4. Когато няма информация за дадена ферма, но има съществуваща тема - пишете в нея с цел да я "вдигнете", а не пускайте нова тема.
5. Преди да пуснете нова тема - пак казвам - проверете в темата "Азбучник с фермите" и най-вече ползвайте търсачката.
6. Не пишете за вайзери, мениджъри и работници по фермите. Като там не сте намерили време да им кажете каквото мислите в очите - тук не е мястото!
Всичко това е с цел в темите за фермите да остане само полезна информация и най-вече да има информация...
Този раздел ("Ферми в UK" ) има за цел да събере информация свързана с фермите - условия за живот, работа, заплащане и всичко, което интересува заминаващите.
За да се запазят чисти от излишни коментари е хубаво да се спазват следните неща:
1. Не го обръщайте на чат - има неща, които може да си ги обсъждате и на лични съобщения (ако не съдържат информация, която е от полза за всички)
2. Относно дати на заминаване - пишете в раздела "Аз отивам - ти отиваш" - иначе става мазало в темите.
За тези, които не са виждали, че има такъв раздел - ето линк:
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=18
3. Преди да напишете често използаната фраза "Кажете нещо за фермата..." - прочетете какво е писано и питайте конкретен въпрос.
4. Когато няма информация за дадена ферма, но има съществуваща тема - пишете в нея с цел да я "вдигнете", а не пускайте нова тема.
5. Преди да пуснете нова тема - пак казвам - проверете в темата "Азбучник с фермите" и най-вече ползвайте търсачката.
6. Не пишете за вайзери, мениджъри и работници по фермите. Като там не сте намерили време да им кажете каквото мислите в очите - тук не е мястото!
Всичко това е с цел в темите за фермите да остане само полезна информация и най-вече да има информация...
Редактирано от Ivo на 18-08-2012 12:52
Публикувано на 26-05-2010 21:02 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Ivo...много хубаво си го обеснил, обаче защо си мисля, че ползата от това ще е минимална... нали се сещаш, че повечето са свикнали на готово... дано един ден се понаучат поне малко
Англия! Kакво е Англия? Кофти време, чай and Мери фак'ин Попинс :)
Редактирано от Unlimited на 26-05-2010 21:05
Публикувано на 02-11-2010 10:58 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Не мисля че ще се научат,даже напротив.Просто сме си такива-чакаме всичко в ръцете да ни се даде за съжаление.
Публикувано на 04-12-2010 13:05 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Иво според мен на новорегистрираните във форума когато влязат за първи път трябва да им се отваря един голям банер с темата за да им извади очите белким си направят труда да го прочетат.
Публикувано на 04-12-2010 13:33 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Според мен има теми,които изобщо нема нищо общо със заглавието си
Уж име на ферма- а вътре в темета= аз имам оферта - заминавам на ... - обиди .. .. .. и т.н.
Според мен е хубаво (ако е възможно ест ) който пише не по темата да се трие отговора Някой ако търси нещо- наистина да черпи инфо , а не да чете 2часа и да разбере само името на фермата и 2-ма написали - "НЕ ХОДЕТЕ - ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ" ! с 15 емотикона
Уж име на ферма- а вътре в темета= аз имам оферта - заминавам на ... - обиди .. .. .. и т.н.
Според мен е хубаво (ако е възможно ест ) който пише не по темата да се трие отговора Някой ако търси нещо- наистина да черпи инфо , а не да чете 2часа и да разбере само името на фермата и 2-ма написали - "НЕ ХОДЕТЕ - ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ" ! с 15 емотикона
Публикувано на 04-12-2010 14:14 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Да права си така е.Особено това с обидите е много грозно ама те някой хора тук влизат за да си избиват комплексчетата!
Публикувано на 04-12-2010 16:48 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Ако взема да трия всичкия офтопик половината форум ще ме намрази.
Публикувано на 04-12-2010 18:42 | RE: Преди да пишеш - прочети!
И после все на мен се сърдят.
Публикувано на 20-01-2012 11:18 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Хора, не ме питайте на лични съобщения за разни ферми.
Каквото е във форума - това е. Пишете си по темите, питайте в тях ако няма информация и така.
Каквото е във форума - това е. Пишете си по темите, питайте в тях ако няма информация и така.
Публикувано на 20-01-2012 12:15 | RE: Преди да пишеш - прочети!
Ivo писа:
Хе хе хе и мен така Мисля си, че има хора, които си мислят, че съм била във всяка една ферма из UK
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители