Форум >
Публикувано на 23-08-2012 16:33 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
мерси за отговора
днес получих оферта за 6 месеца и все още се чудя 

Публикувано на 15-10-2012 16:29 | RE: Holland Nursery
Здравейте искам да каза,че тази година бях в тази ферма.Работих и в Manor,Groves i Tuesley..те са част от ХХП. Ако трябва да бъда искрена Холанд е "мека" на всички ферми в ХХП,които са 8. Холланд представлява 7 блока стъклени оранжерии.Няма кал нито е мокто.Работата не е тежка,а и никъде не съм срещала по-хубаво отношение на вайзери както там.Вайзерите ни бяха поляци и българи.Поляците са супер..никога не съм имала проблеми с тях,стига само да си вършиш работата.Кампа е добър.Караваните са запазени и чисти.Има и 4 бункера,в които спят по 10 души.Аз живях един месец в бункер и мога да кажа,че не е толкова зле.Баните и тоалетните са на една крачка разстояние.Кам мениджъра е страхотен-българин е и винаги когато имаш нужда от помощ той е на среща. Най-лошото е,че в Холланд работата свършва рано-2 месеца.Следа това те пращата да работиш и да помагаш на другите ферми които изброих по-горе.Или пътуваш всеки ден или се местиш да живееш там. В Гроус и Манор са само ягоди,а в Тюзли има всичко(боровинки,ягоди,мялини,къпини,касис) В холланд в момента са къпини и един блок малини.Аз лично макар,че се местих много из фермите бих се върнала отново в Холланд.Надявам се,че ще помогна на някого да вземе решение къде иска да отиде.Късмет
Публикувано на 24-10-2012 08:34 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
Преди това бях на ябълки ,бил съм и на брюкселско зеле в Шотландия(добри пари изкарах) , просто с тия къпини не можах да се справя .
Вайзерите са поляци имаше и една българка.
Вайзерите са поляци имаше и една българка.
harrybro
Публикувано на 24-10-2012 08:38 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
Vessko писа:
Ето информация за една от фермите http://www.facebook.com/hhptuesley/photos
Във ФБ може да намериш и останалите. Аз бях там последно миналата година, доколкото знам условията за живеене са се подобри ли но работата си е все същата (гадна и не за всеки).
Ето информация за една от фермите http://www.facebook.com/hhptuesley/photos
Във ФБ може да намериш и останалите. Аз бях там последно миналата година, доколкото знам условията за живеене са се подобри ли но работата си е все същата (гадна и не за всеки).
harrybro
Публикувано на 08-01-2013 16:44 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
Предстои ми да замина за Holand & Zuider Zee Nurseries.. Някой може ли да каже нещо по-ново за фермата.. Заминавам март месец..

Публикувано на 08-01-2013 17:17 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
bonitavangar писа:
Предстои ми да замина за Holand & Zuider Zee Nurseries.. Някой може ли да каже нещо по-ново за фермата.. Заминавам март месец..

Фермата е добра за живеене и за работа.Не се безпокой отношението на вайзерите и на мениджъра е много добро.Порсто искат да си вършиш работата.Мисля,че няма да съжаляваш,че отиваш там.Успех
Публикувано на 08-01-2013 17:24 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
Да, благодаря за отговора..
Притеснява ме това което прочетох на сайта.. а именно че имат работа от април до юни, после може да си вземеш почивка, и да се върнеш за септември-ноември.. или да работиш времмено в другите ферми на HHP.. Tова е малко обезпокояващо...
Притеснява ме това което прочетох на сайта.. а именно че имат работа от април до юни, после може да си вземеш почивка, и да се върнеш за септември-ноември.. или да работиш времмено в другите ферми на HHP.. Tова е малко обезпокояващо...
Публикувано на 08-01-2013 17:47 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
bonitavangar писа:
Да така е..вярно е.Има работа до края на май.И после те пращат по другите ферми да работиш,но в повечето случаи ти си спиш в Холанд,а те карат до Манор и Гоус.Там са само ягоди.Но се изкарват пари там..не се притеснявай.Ти все пак идваш за пари така,че не вярвам,че ще ти е толкова голям проблем.Лично аз миналата година бях така може би тази година ще съм,но не ми пука,защото на ягоди изкарах много добри пари
Публикувано на 08-01-2013 17:52 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
Просто не искам да се местя да живея на различни места.. за работата няма проблем.. ще се получат нещата някак.. Мерси отново.. Успех!!
Публикувано на 08-01-2013 17:54 | RE: Holland nursery, Littlehampton, Hall Hunter Partnership - някой да е бил там?
bonitavangar писа:
Просто не искам да се местя да живея на различни места.. за работата няма проблем.. ще се получат нещата някак.. Мерси отново.. Успех!!
Успех и на теб...ще те чакам в холанд
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители