Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: НАЙ - ДОБРАТА ферма

страница 4 от 8

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>
Публикувано на 06-05-2010 11:48 | RE: NAI-DOBRATA ferma
morski
Потребител

добре де ЕВГЕНДО епа кажи коя е тази ферма за ягоди дето се правят по 410 паунда на седмица и ние сме ходили на ягоди еи кажи и именцето де ИВО извинявам се прав си няма кои да чете ама каде са тези ягоди за по 410паунда на седмица no

Публикувано на 05-07-2010 21:10 | RE: NAI-DOBRATA ferma
tretoklasnika
Потребител

доста късно , но и аз да си напиша мнението !!!!

лука е най лесното coolcool , бях в Ryton farm
лука се пребира от полето с машини,
а ние стойм на поточната лента и само ПРЕСЯВАМЕ камъните и буците пръст.
толкова балъмска работа ,че дори и мързеливец (cofe- тип) като мен успя да се прибере с 4000 паунда кеш . music
не си изгърбен
живяхме в луксозна къща и тн.
може би имах късмет*kitara*
защото и самата ферма е за 8-9 човека
Редактирано от tretoklasnika на 05-07-2010 21:16
Публикувано на 05-07-2010 21:14 | RE: NAI-DOBRATA ferma
tretoklasnika
Потребител

нито веднъж не ме е валял дъжд, не съм се навеждал ,НЕ Е ГЪРБАВА РАБОТА
абе с една дума тая работа може да я работи и 10 годишно с една ръка
АКО МЕ ПИТАТЕ ЗА ТАЯ ФЕРМА RYTON FARM
Публикувано на 08-07-2010 12:20 | RE: NAI-DOBRATA ferma
eleashar
Потребител

Здравейте на всички!
Може ли някой да ми каже нещо полезно за Halsham Salads Ltd?
Предстои ми много спешно решение и всяка информация ще ми е от полза!
Благодаря предварително!
Публикувано на 08-07-2010 14:01 | RE: NAI-DOBRATA ferma
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Доколкото знам Халшам саладс е доста добра ферма.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=601

Публикувано на 14-09-2010 16:57 | RE: NAI-DOBRATA ferma
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Виждам, че почнаха да се прибират хората от бригади.
Обаче прави впечателние, че все лоши отзиви. Айде някой да каже поне една добра дума де.

Публикувано на 15-09-2010 20:33 | RE: NAI-DOBRATA ferma
ZULU
Потребител

viki_murfi писа:
zdraveite,
za men mn. dobra ferma be6e Noctton,za cvetq.tazi ferma e na 2 mesta v camborne i v lincoln.Raboti se na otkrito i pri lo6i usloviq ,no se izkarvat pari.(camborne) Sled okolo 2 meseca se 4aki4me v lincoln.usloviqta za jivot v loncoln sa po-dobri.nqkoi daje mogat da jiveqt v hosteli,predimno zaminali dvoiki,no i nie s moqta priqtelka jivqkme v hostel. Tam ima vuzmojnost za rabota v packhouse,no za momi4etata.nqkoi ot horata raboteha v oranjerii i kazvaha 4e izkarvat dosta pari.tam rabotata e leka i ne se raboti mnogo 4asove.sustoi se v brane na laleta.a ina4e v packhousa opakova6 cvetq.do4uh 4e tazi godina fermata v lincoln e prodadena,no nz.dano sum bila polezna6te buda mn blagodarna ako nqkoi mi kaje ne6to za fermata v 6otlandiq Barrie &co,blagodarq predvaritelno

Здравей Вики,
С коя фирма си заминала и в коя част на годината? В сайта на фермата разбрах че осигуряват работа за януари- април в пакетажните цехове. Натъкнах се и на това че искат 90 паунда за регистрационна карта, което ми се вижда доста съмнително sad
Публикувано на 17-10-2010 17:38 | RE: HEM
marksman
Потребител

HEMPTON FARM NURSERY ei tva e qka ferma .za domati e .po4asovka .10 4oveka vav fermata.karavanki .shefovete mnooo gotini .super ferma mnooo mi haresa
Публикувано на 27-10-2010 13:35 | RE: NAI-DOBRATA ferma
zori811
Потребител

и колко време беше там и колко изкара
Публикувано на 27-10-2010 15:32 | RE: NAI-DOBRATA ferma
ge2tarikata
Потребител

спокойно преди няколко дена се върнах от англия именно от тази ферма вече шефа я продаде иначе е вярно това е най-яката ферма супер лабежна и се правят много пари лятото зимаха по 300-400 паунда момичетата в пака, а момчетата в оранжерията са зимали по 250-280 пандура на седмица а студентите повече...супер яко е но вече не се знае за какво ще бъде ферма, а вайзера се казва Мик и е много добър редовно ни черпеше с цигари бири, най- интересното беше че той ни даваше да пушим в оранжерията, и много пъти се е случвало да седим сички на лафче а той да си бачка супер добър е и много пие, преди 2-3 седмици ходи до франция и се върна на 4 крака laugh но ни донесе 2 бутилки вино и близалки за момичетата music ... но не се гласете за там това беше последния сезион при този шеф вече я няма феремата sad

страница 4 от 8

< 1 2 3 4 5 6 7 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 27 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти