Форум >
Публикувано на 06-05-2010 11:48 | RE: NAI-DOBRATA ferma
добре де ЕВГЕНДО епа кажи коя е тази ферма за ягоди дето се правят по 410 паунда на седмица и ние сме ходили на ягоди еи кажи и именцето де ИВО извинявам се прав си няма кои да чете ама каде са тези ягоди за по 410паунда на седмица
Публикувано на 05-07-2010 21:10 | RE: NAI-DOBRATA ferma
доста късно , но и аз да си напиша мнението !!!!
лука е най лесното , бях в Ryton farm
лука се пребира от полето с машини,
а ние стойм на поточната лента и само ПРЕСЯВАМЕ камъните и буците пръст.
толкова балъмска работа ,че дори и мързеливец (cofe- тип) като мен успя да се прибере с 4000 паунда кеш .
не си изгърбен
живяхме в луксозна къща и тн.
може би имах късмет*kitara*
защото и самата ферма е за 8-9 човека
лука е най лесното , бях в Ryton farm
лука се пребира от полето с машини,
а ние стойм на поточната лента и само ПРЕСЯВАМЕ камъните и буците пръст.
толкова балъмска работа ,че дори и мързеливец (cofe- тип) като мен успя да се прибере с 4000 паунда кеш .
не си изгърбен
живяхме в луксозна къща и тн.
може би имах късмет*kitara*
защото и самата ферма е за 8-9 човека
Редактирано от tretoklasnika на 05-07-2010 21:16
Публикувано на 05-07-2010 21:14 | RE: NAI-DOBRATA ferma
нито веднъж не ме е валял дъжд, не съм се навеждал ,НЕ Е ГЪРБАВА РАБОТА
абе с една дума тая работа може да я работи и 10 годишно с една ръка
АКО МЕ ПИТАТЕ ЗА ТАЯ ФЕРМА RYTON FARM
абе с една дума тая работа може да я работи и 10 годишно с една ръка
АКО МЕ ПИТАТЕ ЗА ТАЯ ФЕРМА RYTON FARM
Публикувано на 08-07-2010 12:20 | RE: NAI-DOBRATA ferma
Здравейте на всички!
Може ли някой да ми каже нещо полезно за Halsham Salads Ltd?
Предстои ми много спешно решение и всяка информация ще ми е от полза!
Благодаря предварително!
Може ли някой да ми каже нещо полезно за Halsham Salads Ltd?
Предстои ми много спешно решение и всяка информация ще ми е от полза!
Благодаря предварително!
Публикувано на 08-07-2010 14:01 | RE: NAI-DOBRATA ferma
Доколкото знам Халшам саладс е доста добра ферма.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=601
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=601
Публикувано на 14-09-2010 16:57 | RE: NAI-DOBRATA ferma
Виждам, че почнаха да се прибират хората от бригади.
Обаче прави впечателние, че все лоши отзиви. Айде някой да каже поне една добра дума де.
Обаче прави впечателние, че все лоши отзиви. Айде някой да каже поне една добра дума де.
Публикувано на 15-09-2010 20:33 | RE: NAI-DOBRATA ferma
viki_murfi писа:
zdraveite,
za men mn. dobra ferma be6e Noctton,za cvetq.tazi ferma e na 2 mesta v camborne i v lincoln.Raboti se na otkrito i pri lo6i usloviq ,no se izkarvat pari.(camborne) Sled okolo 2 meseca se 4aki4me v lincoln.usloviqta za jivot v loncoln sa po-dobri.nqkoi daje mogat da jiveqt v hosteli,predimno zaminali dvoiki,no i nie s moqta priqtelka jivqkme v hostel. Tam ima vuzmojnost za rabota v packhouse,no za momi4etata.nqkoi ot horata raboteha v oranjerii i kazvaha 4e izkarvat dosta pari.tam rabotata e leka i ne se raboti mnogo 4asove.sustoi se v brane na laleta.a ina4e v packhousa opakova6 cvetq.do4uh 4e tazi godina fermata v lincoln e prodadena,no nz.dano sum bila polezna6te buda mn blagodarna ako nqkoi mi kaje ne6to za fermata v 6otlandiq Barrie &co,blagodarq predvaritelno
zdraveite,
za men mn. dobra ferma be6e Noctton,za cvetq.tazi ferma e na 2 mesta v camborne i v lincoln.Raboti se na otkrito i pri lo6i usloviq ,no se izkarvat pari.(camborne) Sled okolo 2 meseca se 4aki4me v lincoln.usloviqta za jivot v loncoln sa po-dobri.nqkoi daje mogat da jiveqt v hosteli,predimno zaminali dvoiki,no i nie s moqta priqtelka jivqkme v hostel. Tam ima vuzmojnost za rabota v packhouse,no za momi4etata.nqkoi ot horata raboteha v oranjerii i kazvaha 4e izkarvat dosta pari.tam rabotata e leka i ne se raboti mnogo 4asove.sustoi se v brane na laleta.a ina4e v packhousa opakova6 cvetq.do4uh 4e tazi godina fermata v lincoln e prodadena,no nz.dano sum bila polezna6te buda mn blagodarna ako nqkoi mi kaje ne6to za fermata v 6otlandiq Barrie &co,blagodarq predvaritelno
Здравей Вики,
С коя фирма си заминала и в коя част на годината? В сайта на фермата разбрах че осигуряват работа за януари- април в пакетажните цехове. Натъкнах се и на това че искат 90 паунда за регистрационна карта, което ми се вижда доста съмнително
Публикувано на 17-10-2010 17:38 | RE: HEM
HEMPTON FARM NURSERY ei tva e qka ferma .za domati e .po4asovka .10 4oveka vav fermata.karavanki .shefovete mnooo gotini .super ferma mnooo mi haresa
Публикувано на 27-10-2010 13:35 | RE: NAI-DOBRATA ferma
и колко време беше там и колко изкара
Публикувано на 27-10-2010 15:32 | RE: NAI-DOBRATA ferma
спокойно преди няколко дена се върнах от англия именно от тази ферма вече шефа я продаде иначе е вярно това е най-яката ферма супер лабежна и се правят много пари лятото зимаха по 300-400 паунда момичетата в пака, а момчетата в оранжерията са зимали по 250-280 пандура на седмица а студентите повече...супер яко е но вече не се знае за какво ще бъде ферма, а вайзера се казва Мик и е много добър редовно ни черпеше с цигари бири, най- интересното беше че той ни даваше да пушим в оранжерията, и много пъти се е случвало да седим сички на лафче а той да си бачка супер добър е и много пие, преди 2-3 седмици ходи до франция и се върна на 4 крака но ни донесе 2 бутилки вино и близалки за момичетата ... но не се гласете за там това беше последния сезион при този шеф вече я няма феремата
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители