Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Chambers and son's-Maidstone,Kent
Публикувано на 07-09-2008 18:47 | Chambers and son's-Maidstone,Kent
masha
Потребител

Фермата е за малини и къпини. Нямат толкова добра организация като Jepco. Условията на живот в два от трите лагера беше като в казармата, живееха по 6 човека в каравана на двуетажни легла, трябваха ни ботуши, за да стигнем до банята. Лагерът беше отдалечен от града, шопингът веднъж в седмицата. Работата не беше кой знае колко трудна, защото храстите са вдигнати на високо; работи се в тунели, не е лошо, щото си на закрито, но вътре става много горещо. Няма никакви хигиенни условия на полето - нито тоалетна, нито мивка. Не се работи с ръкавици, което е в разрез с условията за работа с храна в Европа. На мен лично не ми хареса, защото работехме по доста часове на тези условия и за целия ден изкарвахме най-много 30-40 паунда (в добрите дни), иначе 20-25. Там имаше изключително голямо текучество на хора, не йм харесваше и си тръгваха; чужденците се оплакваха от специално отношение на полето от вайзерите към тах и масово си търсеха други ферми. Затова не препоръчвам фермата.

Публикувано на 25-09-2009 18:49 | RE: Chambers and son's-Maidstone,Kent
ivankov81
Потребител

браво един да напише какво е тамclapаз бях 2008 и повече никога няма да се върна там!всички вайзери са роднини особенно в Белкс(така се казва единият от лагерите) Всичко е под всякаква критика само питайте в конкордия за тази ферма това е достатъчно
laugh
Публикувано на 02-10-2009 16:48 | RE: Chambers and son's-Maidstone,Kent
hellwerwolf
Потребител

наистина е така аз бях тази година там...много е зле много работа за никакви пари.НЕ ОТИВАИТЕ
Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 53 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти