Форум >
Публикувано на 06-12-2010 17:39 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Xana,
Наистина много са странни коментарите някой като каже мене ме измамиха.
Ама с какво , как,защо никой не казва.Няма ли конкретика никой не взима насериозно подобни подмятания.
Наистина много са странни коментарите някой като каже мене ме измамиха.
Ама с какво , как,защо никой не казва.Няма ли конкретика никой не взима насериозно подобни подмятания.
Публикувано на 07-12-2010 20:23 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
hora s kakvo same izmameli mene niama zna4enie za da razbere te otidete i go vi6te sami 6tom ne viarvate
Публикувано на 07-12-2010 20:59 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Е ся тръгнах Ме...
Кое трябва да видЕм по-точно, да знаем върху какво даСе фокусира Ме
Кое трябва да видЕм по-точно, да знаем върху какво даСе фокусира Ме
Публикувано на 14-12-2010 17:21 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Защо не казваш с какво са те измамили? Нали тук целта да си помагаме с информация, за да знаем къде да ходим и къде не.
Не те разбирам...
Не те разбирам...
Публикувано на 14-12-2010 17:41 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
vangeliq писа:
Защо не казваш с какво са те измамили? Нали тук целта да си помагаме с информация, за да знаем къде да ходим и къде не.
Не те разбирам...
Не те разбирам...
Щото най-вероятно и тя незнае с какво са я измамили и дори в анонимен форум няма какво да напише а само измишлиотини.
Публикувано на 21-12-2010 15:09 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Oli_K-za6to ne ide6 da vidi6
s kakvo sa me izmameli
a za tova 4e i az ne znam s kakvo sa me izmameli az si znam ne 4e ne znam
otidi s firmata na petar dimov i 6te vidi6 kato dade6 2000 leva i ne moje6 da si gi vazvarne6 kamoli da spe4eli6 otgore za da ima smisal 4e si oti6al
golemi tariklati ste beli vsi4ki ama ako zagubite tolkova pari niama da ste tolkova golemi tarikati
s kakvo sa me izmameli
a za tova 4e i az ne znam s kakvo sa me izmameli az si znam ne 4e ne znam
otidi s firmata na petar dimov i 6te vidi6 kato dade6 2000 leva i ne moje6 da si gi vazvarne6 kamoli da spe4eli6 otgore za da ima smisal 4e si oti6al
golemi tariklati ste beli vsi4ki ama ako zagubite tolkova pari niama da ste tolkova golemi tarikati
Публикувано на 07-01-2011 07:25 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Честита нова година!
Кандидатствах в тази ферма за гъби, имам work permit и към края на месеца ще ми излезе purple card и трябва да ходя да работя там.
Обръщам се към всички, които сте били там или все още сте там, Моля дайте малко инфо за фермата: по колко часа се работи, има ли всеки ден работа, колко пари средно получаваш на седмица и какви разходи има, къде се живее, с какво ходите до работата и т.н.
Всеки коментар ще ми бъде полезен.
Благодаря Ви предварително!
Кандидатствах в тази ферма за гъби, имам work permit и към края на месеца ще ми излезе purple card и трябва да ходя да работя там.
Обръщам се към всички, които сте били там или все още сте там, Моля дайте малко инфо за фермата: по колко часа се работи, има ли всеки ден работа, колко пари средно получаваш на седмица и какви разходи има, къде се живее, с какво ходите до работата и т.н.
Всеки коментар ще ми бъде полезен.
Благодаря Ви предварително!
Редактирано от hedgehog на 08-01-2011 01:06
Публикувано на 07-01-2011 11:28 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Можеш ли да кажеш с коя фирма се кандидатства за работа в тази фирма и колко пари ти струват всички документи.
Публикувано на 07-01-2011 14:04 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Обадете се и ги питайте. 00441524 753400 - така е най-сигурно
Публикувано на 08-01-2011 01:49 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Аз съвет не мога да дам, (кой с коя фирма да кандидатства, как да замине, с какво е най - добре и т.н.) защото кой съм аз, че да давам съвети! ...за да няма после сърдити.
Само мога да направя един апел към всички:
НЕ кандидатствайте за фабрика за която не знаете нищо!
Нека първо някой, който е там в момента или е бил там да каже как стоят нещата, по колко пари се изкарват на седмица, какви са необходимите разходи и после всеки да си направи извод за се бе си.
(нищо лично, но като чета тук всички питат как се кандидатства,а никой не знай къде отива - НЕ правете моята грешка!)
Само мога да направя един апел към всички:
НЕ кандидатствайте за фабрика за която не знаете нищо!
Нека първо някой, който е там в момента или е бил там да каже как стоят нещата, по колко пари се изкарват на седмица, какви са необходимите разходи и после всеки да си направи извод за се бе си.
(нищо лично, но като чета тук всички питат как се кандидатства,а никой не знай къде отива - НЕ правете моята грешка!)
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители