Форум >
Публикувано на 28-12-2011 11:22 | RE: луди ли сте бе хора
аз бях в тази смотана ферма и човека, който е писал за хората на главни постове е прав
иван не само целува задници но и краде касетки за да ги даде на брат си и други
като деса с номер 148 и други от мен лично крадеше за да дава на приятелката си поля те берят но за да вземат повече пари крадеше от другите
не само той крадеще но и иво и боряна, ванеса
много хора стоят в тази фирма защото не знаят език и са свикнали да целуват задници, а други не си търсят работа
аз бях година и 3 месеца там и съм видяла какво ли не траех ги единствено заради синята карта
иван не само целува задници но и краде касетки за да ги даде на брат си и други
като деса с номер 148 и други от мен лично крадеше за да дава на приятелката си поля те берят но за да вземат повече пари крадеше от другите
не само той крадеще но и иво и боряна, ванеса
много хора стоят в тази фирма защото не знаят език и са свикнали да целуват задници, а други не си търсят работа
аз бях година и 3 месеца там и съм видяла какво ли не траех ги единствено заради синята карта
Публикувано на 28-12-2011 23:41 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
аз сам човек работил в фермата година и три месеца! как стоят нещата там ли ще ви разкажа: имаше много работа когато дойдох мазньо т е Хитър Петър - Питър ни благодъреше за това че работихме до 1 2 часа вечерта и на друия ден пак и пак и пак къде благодареше къде викаше но благодарностите бяха за малко за месец! след което дойде лятото няма работа идваха постоянно нови хора вайзерите започнаха да се мислят за голяма работа наричаха ни и животни и какви ли не започнаха многото почивни дни малкото часове без значение нов или стар пикър си Питър пуска определени хора да работят нас останалите ни пуска по скапани шедове или да разреждаш при което ти пада нормата т е прослувутия евереич и започва да обижда вайзерите си я карат както си искат и заради един такъв който не си свърши работата и не ми записа еверейча аз казах стоп уорк защото съм горда българка и няма да оставя някой да се бъзика с мен и да ме кара да чиста пода и да се смее няма да позволя да си тръгвам разревана от работа заради човек който си изкарва нервите на нас! в тази ферма си роб на батко Пи- Питър и не напразно вайзерите се бъзикаха и казваха берете БЕЛИ РОБИ! ако някой мисли че за 150паунда на седмица или 200 си заслужават нервите и с тях може да си покрие разходите и да събира пари прав му път аз бях там и мога да кажа какво е УЖАААААААС! и не заради самата ферма а главно заради Питър и един от бг вайзерите на който името няма да спомена защото все пак съм българка а май останахме малко такива! СБОГОМ гъбки аз отпътувам за БЪЛГАРИЯ
Публикувано на 31-12-2011 13:00 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
Искам да кажа здрасти на всички мазници от фермата .....говорите как някои хора лижели гъзове за да постигнат нещо но 99% от вас правят същото .....много сте смели и силни когато говорите тук с някакво си измислено име,но само останалия 1% от хората могат да кажат истината в лицето.
Със всеки изминал ден се отвращавам повече и повече от българската простотия и мързел (как да се скатаем от шефа и да му вземем парите) ,но не при всеки се получава за ваше голямо сажеление ......и накрая
На всички които отлетяха за България искам да пожелая успех и да внимават да не си похарчат £150 месечна заплата на веднаж .... а на останалите които сте все още тук продалжавайте да говорите,защото не ми пречите...много ме забавлявате
P.S. elenra много скоро ще си проличи кои краде и кои просто не може да бере и единственото оправдание беше не са ми описали касетки а в всъщност ти самата не знаеш какво си набрала когато някой те попита миличка и защо не знаеш защото не можеш да запомниш ами вади си сама изводи
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ
Със всеки изминал ден се отвращавам повече и повече от българската простотия и мързел (как да се скатаем от шефа и да му вземем парите) ,но не при всеки се получава за ваше голямо сажеление ......и накрая
На всички които отлетяха за България искам да пожелая успех и да внимават да не си похарчат £150 месечна заплата на веднаж .... а на останалите които сте все още тук продалжавайте да говорите,защото не ми пречите...много ме забавлявате
P.S. elenra много скоро ще си проличи кои краде и кои просто не може да бере и единственото оправдание беше не са ми описали касетки а в всъщност ти самата не знаеш какво си набрала когато някой те попита миличка и защо не знаеш защото не можеш да запомниш ами вади си сама изводи
ОБИЧАМ ВИ ВСИЧКИ
Публикувано на 25-02-2012 08:35 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
браво боре ще ти кажа нещо и се опитай да ме оправдаеш
номер 218 Любо доказа, че се краде и не се описват правилно каседките и беше наказан за това, че си търси правата и нещо друго лично съм си брояла каседките и после като погледна в листа не излизат, Питър ме видя и почна да ги брой и излизе, че аз съм права. И нещо друго аз имам перфектна памет и помне с години особено цифри.
Още като ни казаха, че ще сме в голямата ферма и от малката ни казаха внимавайте там е змиярник и бяха прави . Такава омраза и алчност не съм виждала. Беше обвинено момиче, че е крало касети и иван доказа, че е лъжа, но това момиче беше обидено от колеги и не искаше да се връща там.
Какво ще кажеш боре за това.Ти си години наред там и си свикнала, но хора,Които отиват сега и някои от тези хора, не биха изтраели това напрежение, на което аз бях.
номер 218 Любо доказа, че се краде и не се описват правилно каседките и беше наказан за това, че си търси правата и нещо друго лично съм си брояла каседките и после като погледна в листа не излизат, Питър ме видя и почна да ги брой и излизе, че аз съм права. И нещо друго аз имам перфектна памет и помне с години особено цифри.
Още като ни казаха, че ще сме в голямата ферма и от малката ни казаха внимавайте там е змиярник и бяха прави . Такава омраза и алчност не съм виждала. Беше обвинено момиче, че е крало касети и иван доказа, че е лъжа, но това момиче беше обидено от колеги и не искаше да се връща там.
Какво ще кажеш боре за това.Ти си години наред там и си свикнала, но хора,Които отиват сега и някои от тези хора, не биха изтраели това напрежение, на което аз бях.
Публикувано на 10-03-2012 01:25 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
изчетох всичко за тази ферма но така и не разбрах какво е заплащането и имали някаква норма ?колко се плаща за квартирата и дали се плаща за транспорта?ако може някои които е бил или все още е там да отговори
благодаря предварително
благодаря предварително
Публикувано на 13-03-2012 08:45 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
аз ще ти отговоря
заплащането е min-6.08 на час и имаш норма за берач около 21 кг на час или 45-40 точки
на час, не на ден
транспорта не се плаща, а за квартира 33 на седмица
заплащането е min-6.08 на час и имаш норма за берач около 21 кг на час или 45-40 точки
на час, не на ден
транспорта не се плаща, а за квартира 33 на седмица
Редактирано от elanra на 13-03-2012 08:46
Публикувано на 22-05-2012 14:02 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
здравейте кандидатствах за работа във Drinkwater's Мушроомс Лтд и бях удобрена искат да кандидатстват за рабонто разрешително за мен . те набират сами персонала си доколкото знам. има ли българи които са били там можете ли да ми кажете повече за фермата и условията в нея .
Публикувано на 31-05-2012 17:29 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
ех,Боре.Боре,то оставаше да кажеш нещо лошо за Дринка.всички вайзери там не ставате за нищо,особено онзи мазник иванчо,който май повече лиже дупета,отколкото да си влезе в ролята на вайзер!Казваш малко хора казвали истината в очите....и какво се промени като я казаха...гаджето ти им се изсмя в очите и всичко по старо му....и каква е файдата от всичко–никаква!!!!
Само да кажа на тези,които плануват да заминават за фермата–мурзеливи(както ти ги наричаш,и тези 150-200 паунда са мираж),работливи или каквито сте,не си губете времето,защото избиване на разходите няма с години,ако изкарате късмет да останете във фермата,защото според Питър ако сте високи,ниски,дебели...не ставате за берачи!!!!Правете си изводите сами...и все пак успех на тези,които заминават!!!
Само да кажа на тези,които плануват да заминават за фермата–мурзеливи(както ти ги наричаш,и тези 150-200 паунда са мираж),работливи или каквито сте,не си губете времето,защото избиване на разходите няма с години,ако изкарате късмет да останете във фермата,защото според Питър ако сте високи,ниски,дебели...не ставате за берачи!!!!Правете си изводите сами...и все пак успех на тези,които заминават!!!
Публикувано на 13-06-2012 11:33 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
хора за тази ферма е изписано толкова много, че незнам какво още искате и защо се натискате за там постоянно контактувам с човек от фермата и мога да ви кажа , че берачи с 50 евърейч правят по 35-39 часа седмично на над 6 месеца
natashka 83 ти направо ме уби,каза това което е в тази ферма
хора ще ви кажа нещо откакто съм си тръгнала от тази ферма преди 10 месеца са постъпили на работа 80 човека правете си изводите като от тях са останали около 20 човека
ще ви кажа един случай питър-мениджъра изгони едно момиче на 4 дни, едно друго защото има диабет за мен това не е критерии да гониш някого, а хора които обиждат, сочат ти нож,удрят но целуват задници са още там,но има и хора които стават като вайзера петко-душа човек
успех на всички,които искат да работят в тази ферма,да но издържите на отношението и мизерията която ви предлагат
natashka 83 ти направо ме уби,каза това което е в тази ферма
хора ще ви кажа нещо откакто съм си тръгнала от тази ферма преди 10 месеца са постъпили на работа 80 човека правете си изводите като от тях са останали около 20 човека
ще ви кажа един случай питър-мениджъра изгони едно момиче на 4 дни, едно друго защото има диабет за мен това не е критерии да гониш някого, а хора които обиждат, сочат ти нож,удрят но целуват задници са още там,но има и хора които стават като вайзера петко-душа човек
успех на всички,които искат да работят в тази ферма,да но издържите на отношението и мизерията която ви предлагат
Публикувано на 16-08-2012 13:04 | RE: drinkwaters - ферма за гъби
нарушава правилата на форума.
Редактирано от Ivo на 20-08-2012 21:03
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители