Форум >
Публикувано на 17-01-2015 18:30 | RE: E C DRUMMOND & SON
здравеите на всички на 25 маи заминавам за ферма е ц друммонд сон някои мойе ли да даде някаква информация за сезон 2014 как е работата бладодаря предварително
Публикувано на 30-01-2015 11:47 | RE: E C DRUMMOND & SON
diloveca93 писа:
здравеите на всички на 25 маи заминавам за ферма е ц друммонд сон някои мойе ли да даде някаква информация за сезон 2014 как е работата бладодаря предварително
Аз и приятелката ми също сме разпределени за тази дата в същата ферма ... ще сме колеги, надявам се
Няма много актуални коментари ,но това не ни пречи да видим
Ако искаш се свържи с нас .. на лично
Публикувано на 09-03-2015 17:56 | RE: E C DRUMMOND & SON
Здравейте,аз също съм се записал за тази ферма с няколко приятели и от прочетеното до сега започвам да се съмнявам да очаквам положителни страни... каквито и да са те.
Заминаваме на 25,03,2015г
Заминаваме на 25,03,2015г
Публикувано на 31-03-2015 17:03 | RE: E C DRUMMOND & SON
Фермата е супер.За въпроси на личен.
Публикувано на 05-04-2015 18:14 | RE: E C DRUMMOND & SON
Здрaвейте,нa 20 мaй зaминaвaме с мъжa ми кaто двойкa,изчетох коментaрите от до и съм по скоро изплaшенa .Имaме нуждa от пaри ,a ми се струвa,че тaзи фермa не е точното място,колкото и дa сме нaхъсaни зa рaботa
Публикувано на 09-06-2015 14:38 | RE: E C DRUMMOND & SON
Здравейте колеги, да ви разкажа малко и аз за фермата. В момента е работата е пълна скръб - Пикърите са 250 човека, а полетата са 4- което е.... Като задължително на първите 3- часа те пускат на такова поле на което е почти невъзможно да си направиш нормата. ( която е 3 каси на час, която се прави лесно ако има какво да береш, но УВИ). Да минем на вайзерите в твоя тим (отбор) имаш българин и румънец задължително, като и в двата случая е зле понеже, уж "БЪЛГАРИНЪТ" който вместо да ти удари 1 рамо и поне да ти даде хубав ред за бране, винаги помага на румънците, да не говорим, че като си нов те връщат постоянно да си проверяваш реда в който си изпуснал 1-2 ягоди..... А като му кажеш, че не връща румънците, той отговаря "ако го върна той ще се разсърди, ще направят групичка и няма да излязат да работят на другия ден.... Ставаш в 3,30 посред нощ за да можеш 4,3 да започнеш работа..... Стоиш на полето по 12-4 часа на ДЕН, а ти пишат 8-9.... За да не ти доплатят случайно някой лев.... Да преминем към караваните.... Както винаги на хората които са в фермата 3-4 и повече години караваните им не са толкова зле. Тази в която ме настинаха в момента е пълна СКРЪБ. "Прозорците са облепени с тиксо, няма баня и тоалетна, нито топла вода.... Като вали- покрива ни тече. Вечер е АДСКИЯ студ, (попринцип всяка каравана трябва да има печка за отопление ,но УВИ нашата няма.) Като цяло мизерията е ПЪЛНА, което щеше да се търпи ако поне парите бяха добри..... Единствените хора, които са добре в фермата са тези, които са на часовка....Тези които пишат, че взимат по 500 паунда на седмица да направят 1 снимка, защото и да го видя няма да го повярвам... И накрая да добавя, че съм ходил и в други ферми но тук работата е трагична. Приятелски съвет, ако ви назначат за тази ферма просто откажете и потърсете друга. ПОЗДРАВИ
Редактирано от Sticnes92 на 09-06-2015 14:43
Публикувано на 02-04-2017 15:54 | RE: E C DRUMMOND & SON
Тази година ще ходи ли някой там?
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители