Форум >
Публикувано на 17-02-2016 17:35 | RE: Cobrey Farm
Какъв е най-подходящия вариант за стигане до фермата( Ross-on-Wye) от Виктория стейшан.Моля за съдействие от колеги които са работили и работят там,благодаря
Публикувано на 25-02-2016 21:19 | RE: Cobrey Farm
Привет ....има варианти , с кола е 2 ч. и 40 мин., а с автобус е доста около 8 ч. с прекачването .Аз бих ти дала съвет да си направиш връзка с някой който ще пътува на твоята дата и да си разделите пътя ( има много българи който карат от летище до ферма ) ти за кога си ? аз също ще пътувам Април ,но сме доста хора ....пиши ми
Публикувано на 25-02-2016 22:02 | RE: Cobrey Farm
Уж тази ферма има онлайн формуляр за кандидатстване. Аз и моята приятелка ги попълнихме изпратихме им ги, написахме като дати за заминаване края на март, а все още нямаме отг от тях. Да не би вече да не набират дирекно хора, а само с агенция???
Публикувано на 25-02-2016 22:25 | RE: Cobrey Farm
Набират ,просто може да са попълнени местата .Заминаването в повечето пъти е за Април .Има и такива който вече са заминали и работят в подготовката . Аз лично за първи път имам покана за там и си търсех инфо за фермата .Ако не този път следващия ще ви поканат .УСПЕХ
Публикувано на 26-02-2016 17:13 | RE: Cobrey Farm
Ние сме двойка вчера кандидатсвахме и днеска получихме договор за 05.04 за аспержи ако има някой за тогава да се уговорим да пътуваме заедно ще ние за първи път и някой ако има инфо за фермата да каже договора ние за 3 месеца дали после да ни направят трансфер
Публикувано на 26-02-2016 18:38 | RE: Cobrey Farm
До колкото разбрах се прави трансфер ....информация има за фермата ,но не е много актуална общо взето за фермата до Ross on Wye няма кой знае каквато и да е информация
Редактирано от shushoni83 на 26-02-2016 18:49
Публикувано на 29-02-2016 20:04 | RE: Cobrey Farm
Някой имали по нова информация за фермата имали работа изкарват ли се добри пари
Публикувано на 02-03-2016 17:25 | RE: Cobrey Farm
ako nqkoi iska informaciq za fermata da mi pishe na skype: sefan_1988
Публикувано на 12-03-2016 23:38 | RE: Cobrey Farm
аз съм бил там 2014 фермата е разделена на 3 Норфолк,Съфолк и Росон Уей като цяло главното е в Росон Уей там има пак хаус има доста аспарагус с големи полета като цяло от там ги разпределят за другите 2-ферми има към 100 каравани в Росон Уей като цяло живота е добре има цялосно помещение да си оставиш дрехите да ти ги исперът 1,2 паунда на пералня но е тещка работата на аспарагус на някои полета има найлони с хупсове които се отгъвът режат се аспарагусите и после се загъват не лесно на които му стиска газъ да се пробва това е от мен някои които иска повече инфо да пише
Редактирано от Tsenko на 12-03-2016 23:44
Публикувано на 13-03-2016 16:15 | RE: Cobrey Farm
Как се провежда работния процес на тиймове или самостойтелно всеки за себеси за аспержито става вапрос?
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители