Форум >
Публикувано на 19-03-2016 16:47 | RE: Cobrey Farm
Съботите настаняват ли новопристигнали те и до колко часа
Публикувано на 19-03-2016 22:49 | RE: Cobrey Farm
Здравейте.и ние сме двойка и имаме договори за 3месеца.ще пътуваме на 09.04.дано да извадим пак късмет и да сме доволни и от тази работа.макар че след всичко което изчетох доста се притесних,но ще рискуваме вече няма връщане назад.интересувам се само дали се работи на тимове?късмет на всички!!!
Публикувано на 20-03-2016 12:36 | RE: Cobrey Farm
да натимове е плаща се на час не е на норма
Публикувано на 21-03-2016 18:27 | RE: Cobrey Farm
Здравейте отново!искам да попитам дали някой друг ще пътува на 09.04
Публикувано на 01-04-2016 11:14 | RE: Cobrey Farm
Аз летя на 9.04 за там
Публикувано на 02-04-2016 15:38 | RE: Cobrey Farm
Здравейте как мога да започна работа в тази ферма
Редактирано от Angel666 на 02-04-2016 15:43
Публикувано на 04-04-2016 02:45 | RE: Cobrey Farm
кандидатствай на сайта на фермата http://applicationrequest.cobrey.co.uk:8050/?lang=bg , аз кандидатствах с представителна фирма на конкордия и те ме пратиха там.
Редактирано от Yordan89 на 04-04-2016 02:46
Публикувано на 13-05-2016 13:36 | RE: Cobrey Farm
За всички които мислят да ходят във въпросната ферма.
НЕ ХОДЕТЕ.
Работа няма да намерите или ще е много малко.насочете се към друго място.
Ако сте румънец сте на точното място за Българи работа няма.Всичко е разпределено за румънците мениджъра е такъв.
Немога да разбера защо никой не ви е писал да не ходите там явно доста хора не им пука че са изгорели и искат и други да са като тях.
НЕ ХОДЕТЕ.
Работа няма да намерите или ще е много малко.насочете се към друго място.
Ако сте румънец сте на точното място за Българи работа няма.Всичко е разпределено за румънците мениджъра е такъв.
Немога да разбера защо никой не ви е писал да не ходите там явно доста хора не им пука че са изгорели и искат и други да са като тях.
Публикувано на 19-05-2016 13:59 | RE: Cobrey Farm
Тези в пака са добре за сега , ще ги видим какво ще правят когато ги извадят нанполето другата седмица. Сега чух , че си заминават много хора от тази ферма края на май. Да , има дискриминация и с тези 30 часа не можете да си избиете парите, които сте дали. Моя савет е да не идвате ,нищо че има и свестни румънски вайзери. Пак си съществува дискриминацията.
Публикувано на 29-11-2017 17:11 | RE: Cobrey Farm
Здравейте.
Аз бях в Кобрито 3ти януари 2017г в Рос он Уай. Подготовка преди аспержите, въобще не съм доволен, целия януари имахме по 20-25 часа, всички вайзъри са румънци и естествено за българите нямаше много часове. Февруари малко повече станаха часовките цели 30 на седмица в същото време всяка седмица 40 паунда за каравана, през ден трябва да си купувате ръкавици по 2 паунда, защото се късат много бързо от бученето на хубсовете, прането и то се заплаща 2.5 паунда, караваните са поостарели, протекли, постоянно или проблем с тока или с бойлера. Три месеца живеехме 3ма човека с един радиатор в цялата каравана а беше 5 6 градуса навън. Препоръчвам да си купите духалки и да ги криете под леглото няма да ви бъркат иначе април месец в караваната стават 6 човека ужас теснотия. Обещания за часове, Обещания ииии в края на месец март им казахме ДОВИЖДАНЕ!!! Познати, които останаха април месец за беритбата (рязането) на аспержи не останаха доволни, или вайзъра ромъдеско казва на тракториста да кара бързо, или имаше един аматьор румънски тракторист, който си караше бързо защото си пиеше количка в трактора и си цъкаше на телефона, а в същото време режете и слагате в касетки в движещия се трактор и ви скапват кръстовете и краката.
Аз бях в Кобрито 3ти януари 2017г в Рос он Уай. Подготовка преди аспержите, въобще не съм доволен, целия януари имахме по 20-25 часа, всички вайзъри са румънци и естествено за българите нямаше много часове. Февруари малко повече станаха часовките цели 30 на седмица в същото време всяка седмица 40 паунда за каравана, през ден трябва да си купувате ръкавици по 2 паунда, защото се късат много бързо от бученето на хубсовете, прането и то се заплаща 2.5 паунда, караваните са поостарели, протекли, постоянно или проблем с тока или с бойлера. Три месеца живеехме 3ма човека с един радиатор в цялата каравана а беше 5 6 градуса навън. Препоръчвам да си купите духалки и да ги криете под леглото няма да ви бъркат иначе април месец в караваната стават 6 човека ужас теснотия. Обещания за часове, Обещания ииии в края на месец март им казахме ДОВИЖДАНЕ!!! Познати, които останаха април месец за беритбата (рязането) на аспержи не останаха доволни, или вайзъра ромъдеско казва на тракториста да кара бързо, или имаше един аматьор румънски тракторист, който си караше бързо защото си пиеше количка в трактора и си цъкаше на телефона, а в същото време режете и слагате в касетки в движещия се трактор и ви скапват кръстовете и краката.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители