Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Cobrey Farm

страница 11 от 15

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>
Публикувано на 10-04-2014 15:43 | RE: Cobrey Farm
mihailpavlov
Потребител

Аз искам да попитам можеш или да си взимаш почивни дни за да отидеш до банката да преведеш пари в България. Или през интернет (ако има такова нещо в караваните) да пращаш пари до банка в БГ. Благодаря предварително много!

Публикувано на 16-08-2014 20:20 | RE: Cobrey Farm
jowe1984
Потребител

Здравейте ще драсна сега няколко реда тук.Тази година бях в Кобрито.
ПЪРВО-УСЛОВИЯТА ЗА ЖИВОТ-каравани със собствени бани,тоалетни и кухни.Има бусове за шопинг от понеделник до петък.В кампа има футболно и волейболно игрище.Кампа е добре поддържан.
РАБОТАТА-на полето и пакхаус
ПОЛЕТО: работата тук не е за всеки няма да ви лъжа тежка е, но повечето хора свикват.Аспержите се берат на "ръка" и на "риг".Риг трактор е трактор с крила и цял ден бягаш след него, риговете с легла ,които са на сайта на Кобри от тази година не ги използват.На ръка берат обикновенно по бавните работници ,по бързите са по ригоете.Аспержите са предимно зелени.
ПАКХАУС; наи-бавните работчт в пака ако естествено не ви изгончт от фермата преди да влезете там.Обикновено повечето почват първо на полето.Работата в пака е лесна имаш си редовни бреикове и си е харабиика като цяло!
Еми тва е маи!!!!!
Публикувано на 24-11-2014 15:43 | RE: Cobrey Farm
bonibo8
Потребител

Знаете ли 4е кобри фарм набират дирктно персонал
Публикувано на 29-11-2014 13:09 | RE: Cobrey Farm
bonibo8
Потребител

Някой подавал ли е заявление кам кобрито
Публикувано на 02-12-2014 18:09 | RE: Cobrey Farm
rusev1993
Потребител

Здравейте! Тъй като всеки има различни въпроси относно Cobray farm ще се опитам да засегна всичко, което интересува новаците:
1-Работата е основно бране на аспержи - на полето или пакетиране и нзм какво в пакхауса. (Никога не съм се докопвал до пакхауса)
2 - Работата (брането) не е лесно, но болките и мъките са първите дни. Всеки да си направи добре сметката и да си настрои психиката. Тръгнете изправни, т.е. физически здрави.
3 - Относно приготовленията преди тръгване. Носете си завивка или спален чувал (по избор), възглавница и по дебели дрехи, тъй като сутрините и нощите са доста студенички. Чаршафи, прибори, пък ако имате място и една духалка. Вземете си ПРЕХОД, тъй като контактите в Англия са различни. Такъв можете да закупите от Морисън в Рос он уей.
4 - Относно заплащането какво да Ви кажа - различно е всяка седмица, според сезона. Ако е слънчево и топло, ще има работа, ако е дъждовно, по-малко работа. 150-200 паунда на седмица. Могат да са по-малко, както и повече.
5 - Условията на живот - добри са! Каравани за 4 или 6 човека, снабдени с хладилник, мивка, готварска печка на газ и баня и тоалетна. Естествено, че трябва да пазите чисто, тъй като минават проверки!
6 - Прахосмукачка можете да вземете от офиса, за да си изчистите. Пералнята се заплаща, не помня точно колко, но мисля, че 1.50 паунда, сушилнята е два паунда, но никой не Ви спира да перете на ръка!
7. - Вайзерите са добри! Не се отчайвате ако първите 2-3-4 дни не сте на работа! Първо имате индакшън, а след това няколко дни е възможно да не работите!
НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ!
Публикувано на 08-01-2015 17:45 | RE: Cobrey Farm
the_bee
Потребител

здравейте

аз подадох онзи ден директно заявление към тази ферма и ми върнаха отговор с молба за повече инфо къде и какво точно съм работила. днес им писах и чакам, но с притеснявам че има мноооого различни мнения....някой от миналата година който да иска да се върне да има?
Публикувано на 08-01-2015 17:49 | RE: Cobrey Farm
the_bee
Потребител

rusev1993, а ти за колко време беше и смяташ ли да се върнеш?
Публикувано на 16-01-2015 21:22 | RE: Cobrey Farm
Lari
Потребител

здравейте,имам оферта за една от фермите на COBREY в SUFFOLK.
потърсих инфо но нищо не намерих.ще съм много благодарен ако някой сподели впечатления от там.благодаря предварително
Публикувано на 17-01-2015 18:06 | RE: Cobrey Farm
Lari
Потребител

нямам определена дата,само имам предложение за работа но не знам нищо за тази ферма в SUFFOLK.За това събирам информация за да знам дали да приема или не
Публикувано на 06-02-2015 15:51 | RE: Cobrey Farm
jani4ka89
Потребител

Здравейте. Със сестра ми имаме оферта за една от фермите на COBREY в SUFFOLK. Ако има някой който е ходил там, моля да ми каже как е там. Има ли достатъчно работа и изкарват ли се хубави пари? Ние трябва да сме там на 20 април. Благодаря преедварително

страница 11 от 15

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 34 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти