Форум >
Публикувано на 15-05-2011 16:30 | RE: Cobrey Farm
karo78 писа:
Искам да питам в тази ферма изкарват ли добри пари? И до кога е сезона на аспержите?
Искам да питам в тази ферма изкарват ли добри пари? И до кога е сезона на аспержите?
Отговора за всички които мислят да си "трошат" главите в тази ферма е, че условията са горе долу, собственика е ши***як, които не плаща извънредните часове, АКО ГИ ИМА. Работи се по около 20 часа седмично, ако имате късмет може и да закачите минимума. И преди някой да си помисли, че го подвеждам да знаете, че пиша от БГ-то, а инфото ми е от човек във фермата. Скубе си косите и го е яд, че няма (по всичко личи) да си върне парите които е дал за заминаване.
Надеждата е дано се прехвърли в друга ферма след края на договора. Абе аз го описах в втемата за Конкордия. Ако можете избягвайте тази ферма.
Публикувано на 25-01-2012 02:46 | RE: Cobrey Farm
Ами аз бях в Кобри фарм 2009 г. Обикновенно правехме около 38-40 часа седмично. Сезона на аспержите е от Април до началото на Юли. Условията в кампа не бяха нищо особенно. В каравана са по 6-7 човека обикновенно. Пералните бяха едва няколко за няколкостотин души. Могат да ви сложат както в пакетажния цех така и на полето(второто е доста по-вероятно). На полето в първите дни е трудно за несвикналите на рязането на аспержите. От постоянното навеждане първите дни се получават доста силни болки в горната част на бедрата
затова си носете нещо за успокояване на болката. Но след първите дни свикваш и после всичко е наред. Малко кофти е че и по време на силен дъжд работата продължава, ама какво да се прави. В пакхауса си на сухо, но поне за мен там е по гадно защото едно че от обездвиждане и стойката понякога те боли гърба а и времето минава много по-бавно. А на полето докато се усетихме и работния ден свършваше. Работата беше на час, макар че съм чувал че са пускали понякога и на парче. От понеделник до събота по няколко часа следобед вървят бусчетата, които карат работниците до супермаркета Морисънс в Рос он уай . Отделно фермата отглежда картофи, боровинки и малко рубаб, но те са по-късно през сезона и за тях оставят малко и то от по-старите работници.Иначе околните местности са хълмисти и много красиви през пролетта и лятото Ами това е обяо взето. Желая ви хубаво изкарване Ако има нещо друго питайте.

Публикувано на 31-01-2012 22:56 | RE: Cobrey Farm
valentin4600 писа:
здравейте заминавам за Cobrey Farms ако някой ще заминава нека пише и ако някой е бил скоро там нека даде малко информация моля.благодаря и касмет на вси4ки
здравейте заминавам за Cobrey Farms ако някой ще заминава нека пише и ако някой е бил скоро там нека даде малко информация моля.благодаря и касмет на вси4ки
Колега, здравей! Аз заминавам за тази ферма средата на април месец. За първи път ми е ходенето на бригада. Не знам какво да очаквам. Нямам очаквания, за да не бъда разочарован. Наясно съм, че ще ни сцепят от работа. Дано поне си заслужава. Ако някой е ходил през 2011 нека сподели по-актуална информация за фермата. Благодаря!
Публикувано на 03-02-2012 08:48 | RE: Cobrey Farm
bachkator писа:
Колега, здравей! Аз заминавам за тази ферма средата на април месец. За първи път ми е ходенето на бригада. Не знам какво да очаквам. Нямам очаквания, за да не бъда разочарован. Наясно съм, че ще ни сцепят от работа. Дано поне си заслужава. Ако някой е ходил през 2011 нека сподели по-актуална информация за фермата. Благодаря!
valentin4600 писа:
Здравейте и от мен.Нов съм във форума и дойде и моят ред да пиша.
Аз също имам оферта за Кобри но мисля да я откажа поради краткият 3-месечен срок.След толкова изписано не мисля,че за мен ще е изгодно да отида в тази ферма за 3 месеца тъй,като това ще ми е първото пътуване и незнам дали ще успея да си покрия разходите,а камули да помагам на семейството ми (жена и дете).Смятам,че всеки трябва да си прави сметка за себе си.
Публикувано на 07-02-2012 16:49 | RE: Cobrey Farm
здравейте от вси4ко което сам 4ел и по договора а и това което ми казаха в конкордия се надявам да изкараме някой лев,след 3 месеца щяло да има трансфер в друга ферма.Парвите 38 4аса по 6.11 паунда а след това 9 паунда.минимум 40 4аса седми4но,а дали е така ще видим .ОСПЕХ НА ВСИ4КИ БРИГАДИРИ
Публикувано на 07-02-2012 19:54 | RE: Cobrey Farm
Не се лъжете в тази ферма, ако малко се издъните може да ви махнат, ако не сте им симпатични пак ви махат, които ходи дупе да му е яко, направо ще го сцепят, а новите, които са за първа година ги правят луди направо, не си давайте здравето за никакви пари. Но още сте млади вие си знаете, аз ви предупреждавам. А на аспержите, както казаха по нагоре е голям гърч, постоянно наведен и ако се услушвате или надъхвате, че много работите пак зле, наблюдават ви и ако ви хвърялт око out 

Публикувано на 22-02-2012 01:59 | RE: Cobrey Farm
Здравейте,нов сам в форума аз също имам оферта за тазй ферма.Интересува ме какво е горе долу заплащането,защото прочетох доста а никои не коментира заплащането,някой да сподели какви пей слипове е взимал а и защо всеки се оплаква и в същото време пак се връща там
. И някой ще ходили скоро там,аз заминавам на 7ми Април
ако някои е за тогава да пише.Благодаря предварително......... 

Редактирано от izroda на 22-02-2012 02:01
Публикувано на 24-02-2012 09:58 | RE: Cobrey Farm
izroda писа:
Здравейте,нов сам в форума аз също имам оферта за тазй ферма.Интересува ме какво е горе долу заплащането,защото прочетох доста а никои не коментира заплащането,някой да сподели какви пей слипове е взимал а и защо всеки се оплаква и в същото време пак се връща там
. И някой ще ходили скоро там,аз заминавам на 7ми Април
ако някои е за тогава да пише.Благодаря предварително......... 

Всичко във фершага е шит, но винаги има малоумници да ходят пак и новобранци, които незнаят къде се намират. Може и да не е разходка, но си вземи дървен кръст, може и да полетиш да видиш малко фермата. Ук и ферма разлика от земята до небето
Публикувано на 25-02-2012 19:15 | RE: Cobrey Farm
А някои може ли да каже горе долу какви пей слипове се взимат в тази ферма колко е минимума и максимума.Благодаря предварително......
Публикувано на 26-02-2012 00:35 | RE: Cobrey Farm
izroda : От 20 до 200 много зависи 
, но като отидеш ще видиш, има седмици в които не се работи много и се излиза за няколко часа, всички ли сте с по 2-3 месеца, ако пребивавате това време по - добре не ходете, ще се блъскате до там и обратно за 1000 паунда дали ще и спестите за престоя, но да някой хора толкова не са виждали през целия си живот на куп и са много пари
.

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители