Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Cobrey Farm

страница 9 от 15

<< < 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Публикувано на 11-01-2013 16:42 | RE: Cobrey Farm
Cvetity
Потребител

Здравейте, тъй като до сега не съм била на бригада искам да се обърна към по опитните и да попитам до кога се набират хора за кобри, защото аз си подадох заявлението ноември и в него бях посочила че искам да замина точно за тази ферма тъй като приятелят ми е там.На интервюто ми, записаха неговия входящ номер и ми казаха, че трябва да чакам обаждане ама вече минаха близо 2 месеца, а нищо насреща и взех да се притеснявам да не би да са ме забравили...sad

Публикувано на 14-01-2013 18:42 | RE: Cobrey Farm
fantabg
Потребител

Здравейте! Нека и аз да споделя мнението си за тази ферма. Бях там 2011 година за 6 месеца, беше смея да кажа добър сезон. Имаше моменти, в които нямаше работа, но имаше и такива с мноооооого работа, което е добре щом има работа има и пари. Като цяло работата е тежка - тунели,оправяне на найлони(много кал и мръсотия), боровинки, лозе,картофи и основното бране и пакетиране на аспержи. Но се преживява, първата седмица не можеш да станеш от леглото, но след това се свиква. И парите са добри,плащат редовно. Има бус за шопинг,но понякога е трудно да се вредиш за него,защото в пика на сезона има около 1000 човека във фермата. Вайзерите са като навсякъде, някои стават,други са Като цяло фермата не е лоша, но разбрах от познати че миналата година е бил много слаб сезон и то главано заради времето - няма слънце, няма аспержи! Може би тази година ще е по- добре! Ами това е от мен, Успех на всички, които ще ходят в Кобри!
Публикувано на 26-01-2013 22:29 | RE: Cobrey Farm
liglioto_89
Потребител

Здравейте на всички!Нов съм във форума и може би за това да не съм ви познат.За първи път ще ходя да работа в UK май за пъври път напускам страната на повече от 1000 км от границата. Искам да попитам хората който са ходили в cobrey farm ,какъв багаш трябва да взема с мен който ще ми е необходим там(ако може малко по-подробно на лични) и др. което искам да питам е дали има хора който и тази год. ще са там.
Публикувано на 27-01-2013 11:55 | RE: Cobrey Farm
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Като цяло нещата, които трябва да носиш със себе си важат във всички ферми с някои разлики.
Ето в тази тема тук, можеш да добиеш представа.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2

Иначе не знам дали си прочел всичките 10 страници в тази тема, може и някой да е писал нещо, което да ти е полезно.

п.п. За уговорки по заминаване си пусни тема в "Аз отивам - ти отиваш".

Редактирано от Ivo на 27-01-2013 11:55
Публикувано на 29-01-2013 18:16 | RE: Cobrey Farm
mai4ka
Потребител

Здравейте получихме със моята приятелка оферта за тази ферма изчетох коментарите има и полозителни и отрицателни мнения което е нормално,та искам да попитам някои ще пътува ли на 1-април за там и ако има нека да ми пише на лични благодаря предварително
Публикувано на 31-01-2013 13:53 | RE: Cobrey Farm
a_dekova
Потребител

здравеите,знаете ли има ли ваизери плевенчани и как се казват
Публикувано на 05-02-2013 23:16 | RE: Cobrey Farm
denis_demirev
Потребител

Здравейте и от мен на всички ! Предстои ми за първи път да замина за такава бригада , прочетох мненията ,които са писани . На мен ми предложиха работа като мотокарист за периода от 25.02.13 до 15 .07.13г. Полета ми за Лутан е на 23.02.13г има ли някой , който е работил на тази позиция в кобри фарм ! И може да ми даде съвети ? Забелязах , че има и отрицателни и положителни мнеия , което е нормално ! Всеки съвет отностно багажа , който да си взема с мен или нещо което вие смятате , че е важно би ми помогнало поради факта , че това ми е първо пътуване до кралството и за първи път ми предстои да работя такава работа Благодаря най - съредечно на всички предварително !
Публикувано на 07-02-2013 08:02 | RE: Cobrey Farm
valentin4600
Потребител

абе хора каде ги видяхте тези оувартаимове ,аз са6то бях там миналата година,какво да кайем за топ пикарите 4е имаха по малко 4асове от тези кадето немойеха да отрейат 2 асперйа а имаха пове4е 4асове от тях.Ако си мислите 4е за 2 месеца една седмица сас оувартаим е добре ок.какав пик ви гони тои бе6е 2 седмици и то втората бе6е зануляване на полетата и вав така наре4ения пик когато направи6 40 часа те спират.ввземете си дайдобран и долни6те задалйително много е стодено там и вали много особено когато се ходи на линдри4 там духа вятар много,са6то малко ове4е пари 4е пари ще вземете 4ак след 15-20 дни.единственото хубаво е ако влезнете в пакхауса но това е по4ти невазмойно за новите.само там се хваща оувартаим.не се лайете да ходите .ако от 10 коментара намерите поне 3 хубави то здраве да e.скаипа ми е valentin4600 , ако някои иска по подробна инфо.много поздрави на кинга
Публикувано на 11-02-2013 17:34 | RE: Cobrey Farm
denis_demirev
Потребител

Здравейте , поразрових се във форума относно магазините ,които се посещават от работещите в cobrey до Рос он уей , но не намерих инфо , съжалявам , ако сам подминал темата ! Надявам се хората , които са работили в тази ферма да споделят къде в кои магазини се ходи , дали има място в Росс он уей или Херефорд ( ако изобщо има вариант
да се отие до там ) от където мога да си взема флашка за нет ? Балгодаря на всички предварително Дано тази година бъде успешна за всички ни ! А и не на последно място , ако има някой , който е във фермата в момента да сподели , аз заминавам на 23 този месец
Публикувано на 28-02-2013 20:12 | RE: Cobrey Farm
zoityyy
Потребител

Здравейте Тази година за първи път ще ходя на селскостопанска бригада, точно в Кобри .. и искам да попитам ако може някой да ми каже в пак хаус-а освен пакетиране какво друго се прави и като цяло как са условията

П.п. не знаех дали тук или в темата за работа в пак хаусове да си поставя питанката

Ivo: щом питането е за работа във фермата - си е за тук. Другите теми в раздела за видовете работа целят да изяснят що годе какво се работи навсякъде като цяло.
Редактирано от Ivo на 28-02-2013 20:17

страница 9 от 15

<< < 6 7 8 9 10 11 12 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 39 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти