Форум >
Публикувано на 04-02-2015 01:34 | RE: Ферма "Haygrove"
отказах се от тая..май е наи зле
Публикувано на 20-02-2015 13:45 | RE: Ферма "Haygrove"
някои знаели кога е интервъто този месец
Публикувано на 19-03-2015 15:47 | RE: Ферма "Haygrove"
имаше интервю февруари а сега април пак има. аз съм за април дали има вариант да ме вземат
Публикувано на 29-03-2015 01:00 | RE: Ферма "Haygrove"
Здравейте във haygrove искат ли Английски език ???
Публикувано на 14-07-2015 22:02 | RE: Ферма "Haygrove"
[color=red][/color]
kai7 писа:
преди 3дена се прибрах от там след 20дневно мъчение хора не ходете там моля ви не го пожелавам и на най-злия си враг това нещо предлагам и снимки на скайпа nikolaj8555.там плъховете около караваните имат повече права от работниците на полето ,щайга ягоди за 1паунд,5щайги в час е нормата минимум,просто е абсурдно всичко освен румънци друго няма и се краде ,много е зле наистина
преди 3дена се прибрах от там след 20дневно мъчение хора не ходете там моля ви не го пожелавам и на най-злия си враг това нещо предлагам и снимки на скайпа nikolaj8555.там плъховете около караваните имат повече права от работниците на полето ,щайга ягоди за 1паунд,5щайги в час е нормата минимум,просто е абсурдно всичко освен румънци друго няма и се краде ,много е зле наистина
Публикувано на 14-07-2015 22:35 | RE: Ферма "Haygrove"
ceci8911 писа:
Много добро решение! Всички негативни коментари за тази ферма са валидни и това лято – 2015 г. Явно никой не може да спре тези безобразия. За новопристигналите условията са най-лоши. Без да са постигнали необходимите сръчност и бързина ги пускат да берат на високи норми и след третия час ги гонят от полето. Така те още по-трудно свикват с тази дейност и не могат да постигнат исканата от тях бързина. Освен това се занимават да берат и некачествената продукция както и да чистят счупените клони в редовете – става въпрос за бране на малини. Този труд обаче не се заплаща, а освен това тази дейност им пречи да си направят и исканата от тях норма. Всеки ден гонят от полето тези, които не могат да постигнат нормата - даже ако не ми достигат 100 - 200 грама. Обичайната норма е 8 кг на час. Българските "надзиратели" - вайзери не се интересуват въобще от този проблем на новодошлите, както и че всеки ден някои от бригадирите влизат на чужд ред за да оберат по-хубавите и едри малини на "другарчето" си. Затова би следвало да има наказание, но отговорника не може да види всички нарушения. Редовно се връщат в България бригадири, които не успяват поради гореизброените причини да постигнат високите норми. Но на тяхно място идват нови. Изгонените заработват толкова колкото да си платят за престоя - храна и каравана. Нищо не успяват да си спестят. Част от хората решават да си тръгнат сами преди края на сезона поради лошите условия на работа. Освен това тези, които след третия час ги стопират от работа са принудени да чакат с часове за транспорт да кампа, тъй като полето се намира на около 20 км от караваните. Преди известно време четох една публикация за фермата във вестник 24 часа. Коментара беше негативен естествено. Статията е от 2010 година и тогава информацията е стигнала и до собственика на фермата и той е дал опровержение, но без да отрича всичко от статията. Малко след това е имало известно подобрение, но скоро след това всичко започва по стария начин. Според мен всичко това е в резултат на лошият български мениджмънт във фермата. Тези мениджъри са научили една златна фраза за оправдание - "Политиката на фермата е такава." , а също и "Като не ви харесва тук има и други ферми." Типично по български. Не търсят решение на проблемите - "Режат болните глави". Ако някой знае как да се спре това очаквам предложение.
Публикувано на 01-08-2015 00:52 | RE: Ферма "Haygrove"
Това се спира с заведено дело.Имат офис в София.Може да се тръгне от там.За възпрепятстване на самонает служител,за вербално насилие... възможностите са много.Това е единствения начин да си вземеш това което ти дължът.
Публикувано на 18-01-2016 23:40 | RE: Ферма "Haygrove"
Здравейте,Намирам се в Северна Ирландия(гр.Нютанаунардс),във ферма Рой Литъл.Трябваше да работя до към края на февруари,но на 05.01.2016 шефа ме изненада и ми каза,че ще бъда до 15.01.2016г. този месец..Свързал съм се с Агеницията,и ще чакам с надеждата да се намери нещо за бачкане.Пиша тук евентуално,ако някой може да помогне.Благодаря предварително
Публикувано на 14-11-2017 21:31 | RE: Ферма "Haygrove"
Получих имейл от haygrove в което ме викат на интервю в пловдив, нямам време да прегледам всички коментари затова просто ще задам своите въпроси. Тази haygrove агенция за наемане на работници ли е или конкретна ферма. има ли изобщо доволни хора от нея и заслужавали си, знам че по тия ферми не е цвете за мерисане и човек трябва да се лиши от доста неща но само ако е в рамките на приемливото. Благодаря
Редактирано от spid3r на 14-11-2017 21:32
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители