Форум >
Публикувано на 20-03-2013 09:32 | RE: Ферма "Haygrove"
gancho_stoyanov писа:
Ами аз ще заминавам за дата 12 май, но мисля някъде към 10-11 май да летя. Аз също си търся някой, че за сега съм сам
tteeddii писа:
Кой ще заминава за Haygrave-Ledbury за дата 5 май
Кой ще заминава за Haygrave-Ledbury за дата 5 май
Ами аз ще заминавам за дата 12 май, но мисля някъде към 10-11 май да летя. Аз също си търся някой, че за сега съм сам

И ние сме за 12ти и на 8ми ще пътуваме с Уизеър. Имаме и автобусни билети вече.. Ако сикаш си резервирай за 8ми и ти и да пътуваме заедно.. Последно тогава беше най-евтиния билет

Публикувано на 10-05-2013 17:30 | RE: Ферма "Haygrove"
Успех приятели. Приятно изкарване и малко повече работа.
Ivo: без такива подписи!
Публикувано на 01-09-2013 12:54 | RE: Ферма "Haygrove"
как е тази година във фермата?
Публикувано на 31-10-2013 12:05 | RE: Ферма "Haygrove"
Здравейте бригадири някой може ли да разкаже как беше тази година.Имаше ли достатъчно работа и т.н.благодаря

Публикувано на 02-11-2013 10:14 | RE: Ферма "Haygrove"
На 20 този месец съм поканен на интервю в Пловдив и се чудя дали да ходя или не.Става въпрос за Хайгров моля ако някоo7; е бил тази година да разкаже как е положението там 

Публикувано на 08-11-2013 20:48 | RE: Ферма "Haygrove"
nqkoi znaeli na koq data e intervyto za heygrove
Ivo: пиши на кирилица!

Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 08-11-2013 22:22
Публикувано на 09-11-2013 16:42 | RE: Ферма "Haygrove"
Един от дните е 20.11.13 в който сам поканен,но все още се чудя да ходя ли.Никой не ми отговори на предишните въпроси.Уж форума е да пишем кво било защо било ама всеки се прави на ощипан.

Публикувано на 24-11-2013 18:36 | RE: Ферма "Haygrove"
Някой бил ли е на интервюто в Пловдив?
А някой може ли да даде отзиви за сезон 2013?
А някой може ли да даде отзиви за сезон 2013?
Публикувано на 25-11-2013 13:04 | RE: Ферма "Haygrove"
Да аз бях на интервюто с приятелката ми и сме одобрени.Днес попълнихме апликейшъните и ги изпратихме,остава да ни пратят дати за заминаване вероятно незнам от тук нататък какво следва.Много моля който знае да обясни малко по подробно, ако може малко инфо и за фермата направо сте перфектни,благодаря.Инфото да е от тази година

Публикувано на 26-01-2014 13:17 | RE: Ферма "Haygrove"
Имате ли резултат някои, кога заминавате. Преди и аз много се чудех дали дали да отида на тези презентации. Много ми е любопитно като сами си набират персонал как стават нещата. Имам един познат там и наскоро го срещнах каза, че заминава май месец. Каза, че фермата била голяма и имало работа, може би не сте сгрешили с тях
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД