Форум >
Публикувано на 31-05-2014 12:10 | RE: Ферма "Haygrove"
Ами успех , драсни после някой ред да кажеш как е минало
Публикувано на 03-06-2014 15:43 | RE: Haygrove ?
кажете нещо за тази фирма?! едни лошо други добро кой бил мързелив
Публикувано на 03-06-2014 15:51 | RE: Ферма "Haygrove"
Може ли някой да ми каже как да замина на бригада в Англия без фирма посредник
Публикувано на 03-06-2014 17:02 | RE: Ферма "Haygrove"
Някой може ли да сподели как са нещата във фермата , има ли работа , условия на живот , доволни ли сте ? Хайде чакаме включванее
Публикувано на 13-07-2014 19:24 | RE: Ферма "Haygrove"
Не ходете в тази ферма, работното време ви е над 14 часа, а заплащането е 50 паунда максимум при пълни сили за деня. Уловката е, че не давате никакви пари след одобрение, купувате си само билета за самолета и след което отивате там и собственика на фермата взема 800 паунда субсидия от държавата за това, че ви е взел на работа. И от там нататък който може да издържи в гестапо-то комадвано от българските натегачи-началници и шефове издържи, а който не, не им пука, нали ще дойдат нови роби. Аз бях на малини, и работих 24 дена(преди да напусна) през които оставаше време за сън само 4 часа(не си усещах краката от болки) и жовота беше кучешки, както във фермата така и в кампа. Да не забравяме, че през това време не ми дадоха и иншурънса.
Публикувано на 14-07-2014 15:36 | RE: Ферма "Haygrove"
Някой да не си помисли и за овъртайм, няма такова нещо в тази ферма. Не можеш в никакъв случай да разбереш дали си на норма или на час. Да не говорим, че като минеха 12-те часа от работния ден започваха да припадат хора на полето и на никой от вайзерите не му правеше впечатление, гледаха си тяхната си работа все едно че нищо не е станало. След това идваха мениджърите да ни черпят сладолед и да ни замазват очите, като ни обесняваха, че знаят колко ни е тежко, но часовете щели да спаднат само трябвало още малко да издържимл. Ми аджба-за 14-15 часа щом се изкарват 50 паунда, колко ще се изкарват при по-малко работно време(ако някой доживее до него). Добре дошли в модерното робство.
P.S. От сърце пожелавам на всеки да не попада в тази измамна ферма в която мишките имат повече права от работника.
P.S. От сърце пожелавам на всеки да не попада в тази измамна ферма в която мишките имат повече права от работника.
Публикувано на 14-07-2014 15:45 | RE: Ферма "Haygrove"
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=527070 Тук има още инфо.
Публикувано на 31-07-2014 09:59 | RE: Ферма "Haygrove"
Всичко което е написано по-горе е вярно.Фермата се ръководи от българи и си плаче за едно накисване пред тамошните власти.Условията на живот са меко казано отвратителни.
Публикувано на 03-09-2014 21:10 | RE: Ферма "Haygrove"
В момента съм тук.Всички се разпознаваме по миризмата.Ако удържиш и свикнеш с паренето в гърлото то със спането е невъзможно.как да ви кажа бг. превзети маймуни са тим лидерки.Нали се сещате какви интригански истории се оформят.Недочесани от мъжете си пробващи да звучат интелигентно но при живот във ферма няма как да им се получи.Абсолютни лигли които в буквалния смисал притропват като не стане на тяхното.Претставете си да се даде власт на тинейджърка която си мисли че е възможно да управлява 30/50души .Никога няма да разберете колко кг.днес сте изкарали освен ако не вярвате на тея които ги въвеждат ръчно.Естествено в един момент се получава при тая система някой познат или роднина с еднакъв стаж да бере с 50% повече от всички.Става така- той пр.изнася пръв 2кг.ти втори 3кг.на него въвеждат 2,5 и на теб 2,5 кг.Така става много бърз и с мн.кг.Тея по старите берат по бързо защото не ги връщат по реда често.Така ти докато си изчистии реда другия вече бере нов а теб те пращат да проверяваш за пропуски и да търсиш м/у листата за още.Абе акоможеш да си залепиш езика на подходящия задник тихо кротко седмично може да хванеш без зор 150/170£.за повече трябва късмет с полето.Имали бг.румънци и подобни е зле..Работим по 10/12ч.6дни в седмицата.Средно max.за 30£ на ден. Тея мин.6,3 £на час не вагат при където има българи управляващи.Да се докопаш до документ че работиш там е абсурдно.
Публикувано на 04-09-2014 07:43 | RE: Ферма "Haygrove"
Познато.Видите ли българин в чужбина- надалеч.Няма по- долно племе от простака и лицемер българин.Има изклщчения, но са 1 на 10 000.И на мен ми се налага да работя с някои ,,колеги'' българи и положението е майка плаче. Като гворят с мениджърите и шотландците се мазнят, а като говорят с мен се отнасят , като с отрепка. Затоваи не искам да имам нищо общос тая тъпа нация.Ако мога и след 5 години престой да си сменя и народността, най- добре.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители