Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: J E Piccaver & Co или JEPCO???

страница 3 от 5

< 1 2 3 4 5 >
Публикувано на 04-04-2012 09:52 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

Въпросче: В караваните там дават ли възглавница и завивка? Защото ми заемат много място и едва ли ще взема.
И като цяло какво е най-необходимо за там?
За сега съм приготвил два гащеризона тънък и дебел (непромукаеми), дъждобран тип пелерина (хахахаа), няколко ханцуга и горнища, тениски, бельо, работни обувки и ботуши, тоалетни принадлежности, малко лекарства just in case също така мисля да взема и едно шише от домашната ракия и луканка

Публикувано на 04-04-2012 10:06 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Дават, ето как изглежда леглото в Джепко.

Дъждобрани дават, ботуши дават (поне даваха преди де) )

Горе питаха за мейла на Греъм. Направо му пиши мейл и го питай за дъждобран и ботуши и той ще ти каже.
Graham.Wilkinson@jepco.co.uk

Публикувано на 04-04-2012 10:25 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

Уау!! Изглежда доста по-добре от колкото си го представях, направо супер дано още да е така че и по-добре да е станало cool
Греъм ми писа преди няколко дни с линк към една анкета, която като я попълниш, уж ти показва UNTRODUCTION, но като гледам още не са добавили интръдъкшъна и няма никакво инфо, пише смао да се свържем с него. Писах му сега за ботушите да видя дали ще отговори. От фирмата ми казаха ми че е много коректен.
Публикувано на 04-04-2012 10:50 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ivo
Админ

Ами леглата са ОК, но като цяло караваните .. то не са каравани а порт кабини стават само за спане. Не са като караваните в някои други ферми със хол с тва ти онова ти.

Публикувано на 08-04-2012 23:26 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

Модулите с информация са добавени.Доста са може би към двадесетина плюс снимки таблици и илюстрации, а има и тестове към някои от тях.Абсолютно всичко е разяснено. Греъм ми отговори на всички мейли, вижда ми се точен за сега.Щели да дават не само ботуши но и дъждобрани, шапки и ръкавици. Като добавим и факта че няма нужда да се носят завивка и възглавница, приготвянето на багажа значително се улесни cool
Чесно да си кажа хич ама хич нямам търпение вече да дойде датата за тръгване
Чудя се тъй като отивам сам с какви ли хора ще ми се падне да споделям порт-кабина и в какъв ли отбор ще се падна на харвеста дано да успея да се сработя с тях
Пожелавам успех и приятно изкарване на всички останали в Джепко тази година
Публикувано на 09-04-2012 01:31 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
margoredfan
Потребител

Да разясним малко за харвестарите - да, тежка е участта им, защо вали, не вали, също както и при лукаджиите - ти си на полето. Ако ще земята да се пука от сушата - ти пак си там. Не искам да те стряскам, но трябва да имаш здрав кръст, най-вече и ако успееш бързо да включиш за какво става дума в брането, няма да имаш никакви проблеми. ако отиваш за първия сезон е по-добре, защото и времето е по-топло и салатата е по-хубава, а през втория сезон малко се скофтя тази салата и това е заради многото дъждове, които започват от август месец - с две думи - след септември салата започва да гние и е по-гадно брането - стои се повече време за същите пари. Поне през миналата година нямаше огромна разлика между парите на плантинга и тези, които се взимаха от харвеста - дори имах чувството, че искат да изравнят всички - може само аз да съм останала с това впечатление. Не зная как ще е през тази година и какво са намислили да променят. Греъм наистина е точен - за каквото и да го помолиш го прави - от време на време забравя, но като му напомниш и нещата обикновено стават Пожелавам ти ползотворна и успешна година в Jepco-то и да останеш доволен
Публикувано на 15-04-2012 19:03 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

Наема за пребиваване в Джепко тази година отново ще е 53 паунда.
Graham Wilkinson translated in bulgarian:
За ползване на удобства за студентите (принос за ползване на минибуса за лични цели, за почистване, сателитна телевизия Sky и достъп до Интернет).
Редактирано от fliqper на 15-04-2012 19:09
Публикувано на 15-04-2012 22:50 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
margoredfan
Потребител

Аз нямам спомен да е бил под 50 паунда. Включват се 15 паунда за бус - с него се ходи на работа и до магазина за храна, 5 паунда за чистачките, които идват всеки ден, без събота и неделя, когато една каравана, на ротационен принцип, чисти кампа, около 2 пануда за нета и телевизията и останалото е за караваната. Като се замисли човек не е зле. Чувала съм, че в други ферми е дори по-зле - плащали са си тока, къпането, а и за пералнята. В тази сума тук е включено всичко. Успех на всички, които ще "цъкат" салатки през този сезон!
Публикувано на 16-04-2012 09:50 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

margoredfan само двайсетина паунда общо се събират сигурен/на ли си? Това за коя година става въпрос?
Редактирано от fliqper на 16-04-2012 09:51
Публикувано на 18-04-2012 10:43 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ivo
Админ

fliqper,
кое по-точно не ти стана ясно?
Общо са 53 паунда седмично. 15 за бус, останалите са за ТВ, Интернет и живот в кампа.

страница 3 от 5

< 1 2 3 4 5 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 60 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти