Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: J E Piccaver & Co или JEPCO???

страница 4 от 5

< 1 2 3 4 5 >
Публикувано на 19-04-2012 11:19 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

Извинявам се грешно бях прочел мнението на margoredfan. Всичко ми стана ясно, наема явно е един и същ от години

Публикувано на 01-06-2012 20:39 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
fliqper
Потребител

След месец и нещо в джепко бих казал че съм много доволен.Работа има премного хора всякакви и пейслиповете за сега са перфектни.Трудното е само физически да се издържи на средно 14те часа работа всеки ден и психически да се изтърпят литовците които са много и буквално владеят фермата. Буквално нямаш време да се наспиш но според мен си заслужава. Запознах се с много различни хора от цял свят и много се радвам че дойдох.До колкото чувам тази година на лука стават късно и работят до към обяд но взимат много малко пари.За харвеста се бях настроил че ще е тежко и трудно но то си е нещо повече адско е направо в бг не съм работил толкова.като цяло пак казвам заслужава си. Това е едно голямо предизвикателство и много ще се радвам да издържа до края. (Beer) cool
Относно оставането в uk още нищо не мога да кажа на този етап чакам да ми излезе нина.
Публикувано на 09-07-2012 22:41 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
angel_henry
Потребител

Ние след по-малко от седмица имаме трансфер в тази ферма. Как е положението към момента? Какви пари се изкарват? Има ли Wi-fi? От Манчестър до къде трябва да хванем автобус?
Ако някой отговори ще съм му благодарен
Публикувано на 25-02-2013 20:38 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
berenisa
Потребител

може ли мейл на тази ферма
Публикувано на 26-02-2013 15:38 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Публикувано на 03-04-2013 23:01 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Mitko_Stefanov
Потребител

Здравейте, някой ще сподели ли възможно най - актуална информация за JEPCO? Най - вече за бране на салати в периода август до края на ноември? Мен ми е любопитно какво е качеството на салатата в този период - дали е предимно с добро качество или предимно с лошо. Също така всеки сам ли си работи или отборно? Не съм за първа година на бригада, но за първа в JEPCO. Всъщност дори все още не съм приел офертата - дадоха ми известен период да проуча и да обмисля, но аз по - скоро ще приема. Какво е съотношението на националностите във фермата? Постарах се да прочета всичко във форумите за JEPCO, както и една архивирана вече тема за фермата. Старая се да поставям въпроси, на които не успях да намеря отговори и които ще са полезни не само на мен, а и на други. Разбрах, че се живее в порт кабини, но не ми стана ясно какво представляват. В предната ми ферма си бяхме в каравана, като вътре в нея има отделно баня и тоалетна, има 3 стаи, кухня и хол. В тези порт кабини какво има? Вътре ли се хапва или има столови помещения? Снимки също има доста, но отпреди години. От 2012 не открих. То е ясно, че калта е еднаква навсякъде, но все пак... А има ли условия за отдих и спорт по време на почивния ден? В предната ми ферма почивахме само неделните дни, дано и в JEPCO е така. Позволено ли е в тези порт кабини да имаме телевизор и Булсатком? Интернетът не ми е нещо, без което не мога, но все пак е удобство ако има Wi - Fi. И така. А и не на последно място - кой английски футболен отбор е най - на почит в JEPCO? laugh
Редактирано от Mitko_Stefanov на 03-04-2013 23:02
Публикувано на 04-04-2013 12:08 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

В случай, че никой не се включи да ти отговори (от тези, които са били скоро там) ще ти напиша няколко реда, че да е по-добре от нищо.

По спомен на почит беше Manchester United
Порт кабините са само стаи - 3 стаи, с по 2-3 легла. В повечето има хладилник, който основно ползвахме да си държим пиенето.
Пример: http://bit.ly/H0s0JZ

Това е легло в порт кабината: http://bit.ly/12kdbf2
В кампа има една огромна къща, която съдържа общата кухня - печки, шкафове, мивки, хладилно помещение с шкафове, където си държиш храната. Има и фризери, където пък е мазало и масово се крадеше от "пестеливи" душички.
Това е общата кухня: http://bit.ly/YxviPe
Има TV руум - диванчета и телевизор.
Има билярд в една стая. Има и тенис маса в друга стая. (поне имаше преди).
И зала с компютри - колко са сега не знам. Преди имаше рутерче и се ловеше по караваните нет.
Има и футболно игрище.

И все пак това са данни от 2009-та. Много време мина, някой друг трябва да ти каже дали има промени.

Публикувано на 27-04-2013 00:13 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
margoredfan
Потребител

Еми Иво, по мои последни спомени от 2011-та нета се ловеше само в залата - чичо го пускаше към караваните едва през октомври, когато всечки са на Съфолк. Бяха останали всичко на всичко два или три компа, тениса масата си стоеше. И все още на почит си е Юнайтед, поне докато чичо Греъм е там. Съотношението на нациите ли? Водеща нация бяха и май все още са литовците, а ние и румънците сме на кантар, както се казва. За телевизора и Булсата в караваната трябва да питаш там като отидеш, но мисля, че се плащаше нещо. Колкото до качеството на салата - не зная миналата година какво е било през октомври и ноември, но аз в предните години като бях - била съм там и през първия и през втория сезон - има известна разлика. Определено през лятото, до към края на август, салатата е една, а после има известна промяна заради застудяването. Но ти казвам, че това е било в предни години. Кой знае какво инфо от миналата година нямам от тия, които бяха там.
Публикувано на 04-03-2014 17:06 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
albert10
Потребител

Здравейте, и аз ма свой ред да задам някои въпроси. Казвате работа има, пари също...ОК. А някой спомена Булсат-дали може. И къде точно се намира или са няколко фермите на Джепко в УК, понеже в информацията за фермата пише и Норфолк и Линкълншир и кога те разпределят какво ще береш, понеже на мен ми пише лук и марули, на четейки разбирам, че някои от вас са знаели предварително. И последно в моето инфо пише за наем 25 за порткабина, 35 за каравана, а по-горе видях 53? Благодаря за търпението ако някой ми отговори, че немалко питах
Публикувано на 05-03-2014 13:38 | RE: J E Piccaver & Co или JEPCO???
albert10
Потребител

Никой ли няма спомен за фермата? Хайде, моля ви драснете някой ред

страница 4 от 5

< 1 2 3 4 5 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 66 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти