Форум >
Публикувано на 01-03-2011 15:53 | Balloon Tree Farmshop & Caffee
Здравейте, на 1 Май почвам работа във Balloon Tree Farm, намира се в Gate Helmsley, Stamford Bridge, York. Търсих някакви отзиви за фермата но нищо не намерих, както не намерих и информация за нея тук Ако някой е ходил или знае нещи за фермата, ще се радвам да споделите. Ще заминавам с Concordia, казаха ми че трябва да тръгна 2 дни преди началната дата, но ще разбера със сигурност като ми се обадят да си платя билета. За сега няма информация дали ще има и други българи в тази ферма. Ще се радвам ако има някой със повече информация 

Публикувано на 11-04-2011 17:15 | RE: Balloon Tree Farmshop & Caffee
добре де, никой ли не я е чувал дори тази ферма? Някакви отзиви...инфо... не може никой да не е ходил 

Публикувано на 11-04-2011 18:33 | RE: Balloon Tree Farmshop & Caffee
Писах в другата тема, дано сега да са се оправили нещата.
Публикувано на 11-04-2011 20:48 | RE: Balloon Tree Farmshop & Caffee
Здравей. Искам да ти кажа, 4е си получил хубава оферта от Конкордия. Брат ми е бил в тази феррма през 2007год и беше много доволен. Да не те подведа само относно фермата, тъй като в момента не знам какво е положението там. Мога само да ти кажа, че фермата е малка, което е голямо предимство. Условията на живот са много добри - имат две къщи и 2-3 каравани, като си избираш сам къде да живееш, разбира се в къща е малко по-скъпо, но е 100 пъти по-добре. На полето работят не повече от 10 човека, брат ми като е бил дори са били само двама, но той е бил през зимния период на садене, при брането сигурно ще сте поне 4 човека. Също така имат и магазин и кафене, ако знаеш добре езика може и да се уредиш като помощник в кухнята - да миеш чинии и др. подобни. Хубавото е, че се запознаваш директно със шефовете и може да ти обърнат по-голямо внимание за разлика от големите ферми с по 1000 работници. Ако имаш някакви въпроси пиши ...
Публикувано на 12-04-2011 18:25 | RE: Balloon Tree Farmshop & Caffee
Здравей, аз имам приятелка , която миналата година беше в тази ферма и тази година също се връща.От това което ми е казвала мога да кажа , че условията са добри и пари се изкарват.Както micho10 ти е написал предимство е , че фермата е малка, броя на българите също е малък.Миналата година до колкото помня са били само 8, тази година са малко повече до колкото разбрах от приятелката ми.Ако искаш по - подробна информация пиши.... и успех 

Публикувано на 27-06-2011 15:22 | RE: Balloon Tree Farmshop & Caffee
Здравейте, искам да се оплача...буквално...фермата може да е добра, и условията са добри, само дето няма работа и още от сега искат да ни пускат да си ходим, и дори не ни предлагат да ни трансферират. Извикаха ни с 10 дни по рано защото има много работа, а ни пускат с 2 месеца по рано защото няма такава. Какво да правим и аз не знам, писна ми всеки ден да ми казват, трябва да си ходиш няма работа а на следващия- има много работа...просто явно хората в тая ферма си нямат на идея какво вършат. 6 човека сме- 3 момчета и 3 момичета, момчетата ще останат, а момичетата какво...а за останалите 2 момичета е още по тъпо тъй като те са дошли с покани, а фермата не си изпълнява договора. Не могат да ни осигурят работа до края на периода ни. Какво да правим???
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители
ВХОД