Форум >
Публикувано на 16-02-2009 19:29 | Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Имам информация, че в Ирландия са доста добри условията и е за предпочитане там... А за Шотландия съм чувал, че имало много Sheepfuckers 

Публикувано на 16-02-2009 19:39 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
ima mnogo manafi tam s golemi maduri

Публикувано на 16-02-2009 19:54 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Значи да обобщим... За Шотландия - има манафи и овцееби... За условията на другите места се търси информация... 

Публикувано на 16-02-2009 20:15 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Доколкото съм останал с впечатление от слухове само.... в Шотландия фермите са с по-добри условия за живот....пък за парите не знам. 

Публикувано на 19-02-2009 14:14 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
V 6otlandiq sam bil samo v edna ferma za 1 mesec i usloviqta bqxa normalni,a i parite ne bqxa malko 

Публикувано на 19-02-2009 17:35 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
a v koq ferma si bil v shotlandiq?
Публикувано на 19-02-2009 17:42 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Abi friut farm 
Ivo: Аз мисля, че се казва Abbey Fruit Farm
И за да няма друг въпрос с фермата - ето и линк към темата.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=35

Ivo: Аз мисля, че се казва Abbey Fruit Farm

И за да няма друг въпрос с фермата - ето и линк към темата.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=35
Редактирано от Ivo на 19-02-2009 17:49
Публикувано на 19-02-2009 17:48 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Ivo pak e prav,po4nax da zabravqm imenata na fermite kadeto sam bil 

Публикувано на 03-01-2010 19:24 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
какво ще кажете за allan hill farm някой ако е ходил нека каже за какво става дума и ако е бил при правенето на тунелите как е 

Публикувано на 09-01-2010 20:03 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
във Шотландия условията за живот са прекрасни но от към пари е зле поне мойто мнение е такова.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители