Форум >
Публикувано на 16-02-2009 19:29 | Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Имам информация, че в Ирландия са доста добри условията и е за предпочитане там... А за Шотландия съм чувал, че имало много Sheepfuckers 

Публикувано на 16-02-2009 19:39 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
ima mnogo manafi tam s golemi maduri

Публикувано на 16-02-2009 19:54 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Значи да обобщим... За Шотландия - има манафи и овцееби... За условията на другите места се търси информация... 

Публикувано на 16-02-2009 20:15 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Доколкото съм останал с впечатление от слухове само.... в Шотландия фермите са с по-добри условия за живот....пък за парите не знам. 

Публикувано на 19-02-2009 14:14 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
V 6otlandiq sam bil samo v edna ferma za 1 mesec i usloviqta bqxa normalni,a i parite ne bqxa malko 

Публикувано на 19-02-2009 17:35 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
a v koq ferma si bil v shotlandiq?
Публикувано на 19-02-2009 17:42 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Abi friut farm 
Ivo: Аз мисля, че се казва Abbey Fruit Farm
И за да няма друг въпрос с фермата - ето и линк към темата.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=35

Ivo: Аз мисля, че се казва Abbey Fruit Farm

И за да няма друг въпрос с фермата - ето и линк към темата.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=4&thread_id=35
Редактирано от Ivo на 19-02-2009 17:49
Публикувано на 19-02-2009 17:48 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
Ivo pak e prav,po4nax da zabravqm imenata na fermite kadeto sam bil 

Публикувано на 03-01-2010 19:24 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
какво ще кажете за allan hill farm някой ако е ходил нека каже за какво става дума и ако е бил при правенето на тунелите как е 

Публикувано на 09-01-2010 20:03 | RE: Къде са най-добрите условия във фермите - Англия, Ирландия, Шотландия, Северна Ирлания... ?
във Шотландия условията за живот са прекрасни но от към пари е зле поне мойто мнение е такова.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители