Форум >
Публикувано на 14-01-2013 11:28 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Canislav писа:
Да ви кажа честно аз на тоя пич дето е звънял нещо не му вярвам. Вижте какъв мейл получих миналия ден
така че силно се съмнявам а и никой не мисля че би тръгнал само с обещана дата като идеш там кога те първа ще подписващ документи това никъде не съм го чувал и да го чуя няма никога да го повярвам!
pesho214 писа:
здравейте току що ми каза един пич от форума че бил звънял в фермата и са му казали че няма да пращат документи по пощата щели да ги дават на място а датите ще ги получиме по имейлите си знае ли някой дали това е така наистина
здравейте току що ми каза един пич от форума че бил звънял в фермата и са му казали че няма да пращат документи по пощата щели да ги дават на място а датите ще ги получиме по имейлите си знае ли някой дали това е така наистина
Да ви кажа честно аз на тоя пич дето е звънял нещо не му вярвам. Вижте какъв мейл получих миналия ден
така че силно се съмнявам а и никой не мисля че би тръгнал само с обещана дата като идеш там кога те първа ще подписващ документи това никъде не съм го чувал и да го чуя няма никога да го повярвам!
Здравей ! Ама първо започнете да разграничавате нещата и тогава се изказвайте ! Ти си получил това писмо , кандидатствайки онлайн за апликейшън - т.е. в самото начало на процеса си.Момчето говори за дата на заминаване - т.е дата на РАБОТНАТА КАРТА , което от своя страна вече е втори етап - той е получил апликейшън , върнал го е и очаква дата .Много хора заминават само с дата получена на майла , по простата причина , че пощите губят част от писмата . Пък и вече не ни трябват визи , за да е необходима работната карта .Така , че напълно логично е тая година да са решили да дават датите по майла и като отидеш там да си получиш и работната карта !
Публикувано на 14-01-2013 14:32 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
abeillia писа:
Здравей ! Ама първо започнете да разграничавате нещата и тогава се изказвайте ! Ти си получил това писмо , кандидатствайки онлайн за апликейшън - т.е. в самото начало на процеса си.Момчето говори за дата на заминаване - т.е дата на РАБОТНАТА КАРТА , което от своя страна вече е втори етап - той е получил апликейшън , върнал го е и очаква дата .Много хора заминават само с дата получена на майла , по простата причина , че пощите губят част от писмата . Пък и вече не ни трябват визи , за да е необходима работната карта .Така , че напълно логично е тая година да са решили да дават датите по майла и като отидеш там да си получиш и работната карта !
Canislav писа:
pesho214 писа:
Мхм добре грешката е в мен щом така мислиш но това " не пращат документи по пощата може да се разбере по много начини аз си помислих че става въпрос за тъй нареченият апликеишън който ти идва по пощата защото това също са документи! това което са му казали го разбрах така все едно кандидатстваш с он-лайн формуляр и направо ти пращат на мейла дата за заминаване за това се зачудих! както и да е ние се разбрахме нека следващите коментари бъдат свързани по конкретно с фермата. И нека ако някой вече е там да каже прясно мнение променило ли се е нещо спрямо коментарите от предните години! Успех на Всички !
Публикувано на 16-01-2013 19:51 | RE: връщане на документите
искам да попитам получил ли е някой апикейшън който трябва да се върне до 31.01 и дали е пратил писмото и кога има ли потвръждение че му е пристигнало?
Публикувано на 16-01-2013 21:29 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
pesho214 писа:
искам да попитам получил ли е някой апикейшън който трябва да се върне до 31.01 и дали е пратил писмото и кога има ли потвръждение че му е пристигнало?
А ти върна ли ги вече?
Публикувано на 17-01-2013 21:55 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
da no ne znam dali sa tam
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 17-01-2013 22:45
Публикувано на 18-01-2013 17:09 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
здр. имали някой от Варна получил или изпратил колко му е струвало всичко
скайпа ми е sani8022
скайпа ми е sani8022
Публикувано на 18-01-2013 17:22 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
само да попитам защо са изпратили повече на жени а на по-малко мъже защото ни с мъжа ми кандидатствах ме с още едно приятелско семейство и само аз и жената поличих ме отговор за мъжете ни нямаще и так да не би да търсят предимно само жени
Публикувано на 20-01-2013 20:50 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Bulgaria_ писа:
А ти върна ли ги вече?
pesho214 писа:
А ти върна ли ги вече?
да върнах ги още на 02.01.2013 но нямам потвръждение дали е пристигнало а и не знам дали ще получа такова или направо ще ми пратят договор
Публикувано на 24-01-2013 16:04 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
pesho214 писа:
да върнах ги още на 02.01.2013 но нямам потвръждение дали е пристигнало а и не знам дали ще получа такова или направо ще ми пратят договор
Bulgaria_ писа:
А ти върна ли ги вече?
pesho214 писа:
А ти върна ли ги вече?
Предполагам си пратил препоръчано писмо. На него има един код. С него от сайта на бг. пощи, може да проследиш, къде е писмото ти.
Публикувано на 25-01-2013 10:56 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте,има ли някой да е пратил апликейшъна и да са му насочили дата за заминаване?Ще съм много благодарен,ако някой отговори,че аз пратих и още нищо не са ми отговорили
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители