Форум >
Публикувано на 09-02-2013 18:29 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
zdraveyte da vi popitam iskame da hodim na brigada s priqtelq mi no za priv pit she hodim kakvo trqbva da napravq?
*Кирилица!
*Кирилица!
Редактирано от Elektra на 09-02-2013 18:36
Публикувано на 11-02-2013 09:54 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
benissimoblondi писа:
Аз също го бях получила
stefani писа:
Има ли някой който е получил такова писмо и се лед това е получил aplikation???
Аз също го бях получила
Дано и на нас да ни е за късмет......
Редактирано от stefani на 11-02-2013 09:57
Публикувано на 11-02-2013 13:30 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
yildizhasan писа:
zdraveyte da vi popitam iskame da hodim na brigada s priqtelq mi no za priv pit she hodim kakvo trqbva da napravq?
*Кирилица!
*Кирилица!
Изпуснали сте всякакви срокове за записване
Може би догодина
Публикувано на 12-02-2013 22:23 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте! Току що си отварям пощата и намирам писмо с дата за заминаване. Така че по-често проверявайте. И ако има и други за 13/04 можем да се запознаем и разберем за пътя. Ще пием много
Публикувано на 13-02-2013 01:46 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
stefani писа:
benissimoblondi писа:
Аз също го бях получила
stefani писа:
Аз също го бях получила
Да. всички получаваме тези писма. Потрай малко.
Публикувано на 13-02-2013 09:29 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Bulgaria_ писа:
Здравейте! Току що си отварям пощата и намирам писмо с дата за заминаване. Така че по-често проверявайте. И ако има и други за 13/04 можем да се запознаем и разберем за пътя. Ще пием много
Публикувано на 13-02-2013 09:43 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Bulgaria_ отново в пощенските кутии ли се получават датите на заминаване? От написаното по-напред в темата, разбрах, че датите ги изпращат по e-mail, или аз греша? Изобщо много се бъркам някой като каже по-пощата, това в пощенската кутия ли значи или електронната поща))
P.S. и аз получих апликейшън понеделник
P.S. и аз получих апликейшън понеделник
Публикувано на 13-02-2013 20:40 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Bulgaria_ писа:
Здравей и аз сам за 13 април може да пътуваме заедно като сформираме една групичка.
Публикувано на 13-02-2013 20:58 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
здравейте от хората които получихме апликейшъните и трябваше да върмнеме писмата до 31.01 вече изпращат дати на някои другите като мене още чакаме но вече се притеснявам дали изобщо ще полуим с женами дата а сигурно сме едни от първите които са си върнали документите но както и да е знае ли някой дали има случай в които всичко е изпратено в фермата и парите разбира се и да не са му пратили дата може ли да изгоря с парите си които сме изпратили с съпругата ми благодаря
Публикувано на 13-02-2013 21:11 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
pesho214 писа:
здравейте от хората които получихме апликейшъните и трябваше да върмнеме писмата до 31.01 вече изпращат дати на някои другите като мене още чакаме но вече се притеснявам дали изобщо ще полуим с женами дата а сигурно сме едни от първите които са си върнали документите но както и да е знае ли някой дали има случай в които всичко е изпратено в фермата и парите разбира се и да не са му пратили дата може ли да изгоря с парите си които сме изпратили с съпругата ми благодаря
Споко. И вие ще получите.
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители