Форум >
Публикувано на 27-02-2013 11:42 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Към тези, които са ходили в Church Farm предните години: С какво се придвижихте от летището до фермата?
Публикувано на 27-02-2013 11:47 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Ей тук има полезно инфо, в случай, че не никой не ти отговори на питането.
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=19&thread_id=1499
http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=19&thread_id=1499
Публикувано на 27-02-2013 13:03 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Благодаря ти, ще ми бъде много полезна дадената информация!
Публикувано на 27-02-2013 13:15 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Здравейте.Получих апликейшъна.Искам да се свържа с хора,които също са получили и все още не са го изпратили.Мисълта ми е,че аз съм сам и желая да замина с някой,понеже не знам добре английски.
Публикувано на 27-02-2013 16:03 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
izet писа:
Здравейте.Получих апликейшъна.Искам да се свържа с хора,които също са получили и все още не са го изпратили.Мисълта ми е,че аз съм сам и желая да замина с някой,понеже не знам добре английски.
Кои дати за заминаване мислиш да посочиш (има място за два варианта в апликейшъна)? От това и от датата, от която ти издадат работната карта зависи всичко останало (билет, групата хора и т.н.)
Публикувано на 27-02-2013 17:22 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
здравеи мислъа да посоца дати мейду 10 април и 20 април ако има хара с систото мнениъе да ми писат
Публикувано на 28-02-2013 23:11 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
искам да питам някой пращал ли е парите в плика и дали са стигнали.ако не с коя банка е най ефтино пращането
Публикувано на 28-02-2013 23:54 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
berenisa писа:
искам да питам някой пращал ли е парите в плика и дали са стигнали.ако не с коя банка е най ефтино пращането
Аз и съпруга ми ги пратихме по пощата с апл-те, няма никакъв проблем. Давай смело!
Публикувано на 01-03-2013 22:19 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Въпрос към заминаващите:
За колко месеца заминавате за фермата?
Да ли е достатъчно времето?
За колко месеца заминавате за фермата?
Да ли е достатъчно времето?
Публикувано на 01-03-2013 23:29 | RE: Church Farm - сезон 2012 - TUNSTEAD INTERNATIONAL FARM CAMP
Ти не ми отговори на моето питане от предишната страница.
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители