Форум >
Публикувано на 09-01-2010 14:40 | RE: Merrymac salads
Bqh na plantirane na iceberg po lesna rabota ne sum rabotil,sedi6 na ma6inata ako vali ne rabotite,malko zapla6taneto kuca kam 250 na sedmica,no se prejivqva.
Публикувано на 03-03-2010 15:58 | RE: Merrymac salads
Съществува ли все още тази фермичка ? Аз бях там това лято и есента...... доста слабичко откъм парички , но все пак не съжелявам за прекараното време там
Публикувано на 03-03-2010 16:14 | RE: Merrymac salads
зет ми се върна от там на 13 ноември-2 месеца по рано ги изгонили,че няма работа и започнали частично разпродаване на инвентара
Публикувано на 03-03-2010 18:36 | RE: Merrymac salads
renovazio писа:
Bqh na plantirane na iceberg po lesna rabota ne sum rabotil,sedi6 na ma6inata ako vali ne rabotite,malko zapla6taneto kuca kam 250 na sedmica,no se prejivqva.
i na tova ako mu kazva6 4e kuca pozdravleniq.v 70% ot fermite pove4e ot 250 na sedmica nqma da vidi6
Публикувано на 30-03-2010 18:02 | RE: Merrymac salads
Жалко , на мене ми хареса ( лятото и есента на 2009-та ) ... но едва накрая - когато попаднахме в отбора на Пацо : много готино момче ! Пацо , ако четеш тоя форум : вайзер №1 си да знаеш ! Преди това бяхме на ромейн.... с един вайзер от румъния - цакаха ни много , накрая като ни прехвърлиха на айсберг при Пацо: беше супер. Жалко , че малко време .В общи линий - хубава ферма , но май спира вече със салатите , само зеле ще гледат, а то си е трудно за бране : 1 месец можеш да работиш като вол на това зеле.... след това силите поотмаляват ( особенно ако се случат някакви големи зелки.... ) . Хубав спомен като цяло. Ако някой има оферта за там да знае: бачка се много ( особенно на полетата за бране на марулите и зелето - това е мъжка работа, не е за лигльовци ) , като има работа не е по-зле платена от другите ферми ( имайте в предвид кризата все пак ) , условията не са лоши но гледайте да ви настанят в караваните ( по-добре са ), не във хостела , и се молете да имате работни колеги , че работата е във тийм и каквото се изкара от тима се дели поравно на всички. А , да : и гледайте да сте в тима на Пацо ако е там
Публикувано на 22-04-2010 13:38 | RE: Merrymac salads
От Пацо:Благодаря,Izotop!
И на мен ще ми липсва фермата,знам че тази година ще се гледа само зеле.Предполагам,че хората на Робърт ще работят там.Здраве да е,у нас царевица много
И на мен ще ми липсва фермата,знам че тази година ще се гледа само зеле.Предполагам,че хората на Робърт ще работят там.Здраве да е,у нас царевица много
Публикувано на 27-04-2010 10:20 | RE: Merrymac salads
oo paco, i ti li si tyka be!!
Публикувано на 30-04-2010 23:13 | RE: Merrymac salads
ppaaccoo писа:
За нищо Пацо , просто си казвам истината Между другото : и брат ми е на същото мнение Той пак заминава , отново на салати , само че в друга ферма ....... не се сещам за името в момента, и на него му бяха казали от Конкордия ( и Керън между другото ), че тази година от Меримак няма да наемат нашенци. Аз съм застъпил твърдо в БГ , стигат ми 5 месеца между младежите , макар да ми беше много приятно в последните месеци там
Публикувано на 09-12-2010 22:40 | RE: Merrymac salads
vera писа:
az sam bila minalata godina v ferma za salati Merrymac salads - blizo do wisbech i sam dovolna rabota ima6e dosta ne be6e nito leka nito tejka ot 7 do ...kogato si izpalnim pora4kata moje do 5 moje i do 10h ve4erta no ne moga da se opla4a jiveehme v mnogo hubavi karavani i si imahme vsi4ko banq i toaletna vatre a sam 4uvala 4e ima fermi v koito sa ob6ti zatova taka se izrazih be6e mnogo spokoino i priano zapla6taneto sa6to be6e dobro priblizitelno 50-60 paunda na den no sme stigali i do 100 zavisi ot tova kolko rabota imame ako se setq o6te ne6to 6te pi6a otnovo .....
az sam bila minalata godina v ferma za salati Merrymac salads - blizo do wisbech i sam dovolna rabota ima6e dosta ne be6e nito leka nito tejka ot 7 do ...kogato si izpalnim pora4kata moje do 5 moje i do 10h ve4erta no ne moga da se opla4a jiveehme v mnogo hubavi karavani i si imahme vsi4ko banq i toaletna vatre a sam 4uvala 4e ima fermi v koito sa ob6ti zatova taka se izrazih be6e mnogo spokoino i priano zapla6taneto sa6to be6e dobro priblizitelno 50-60 paunda na den no sme stigali i do 100 zavisi ot tova kolko rabota imame ako se setq o6te ne6to 6te pi6a otnovo .....
zdravei ,iskam da te popitam s koq firma hodi v tazi ferma i produljavash li da hodish ejegodno ,moje li da se kandidatstva online vuv neq ili samo 4rez posrednik stavat neshtata
Публикувано на 01-01-2011 16:36 | RE: Merrymac salads
аз също бях, но фермата фалира, както се казва смисал такъв вече няма салата а само зеле
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители