Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Merrymac salads

страница 3 от 3

< 1 2 3
Публикувано на 09-01-2010 14:40 | RE: Merrymac salads
renovazio
Потребител

Bqh na plantirane na iceberg po lesna rabota ne sum rabotil,sedi6 na ma6inata ako vali ne rabotite,malko zapla6taneto kuca kam 250 na sedmica,no se prejivqva.

Публикувано на 03-03-2010 15:58 | RE: Merrymac salads
Izotop
Потребител

Съществува ли все още тази фермичка ? Аз бях там това лято и есента...... доста слабичко откъм парички , но все пак не съжелявам за прекараното време там
Публикувано на 03-03-2010 16:14 | RE: Merrymac salads
curata
Потребител

зет ми се върна от там на 13 ноември-2 месеца по рано ги изгонили,че няма работа и започнали частично разпродаване на инвентара
Публикувано на 03-03-2010 18:36 | RE: Merrymac salads
theend
Потребител

renovazio писа:
Bqh na plantirane na iceberg po lesna rabota ne sum rabotil,sedi6 na ma6inata ako vali ne rabotite,malko zapla6taneto kuca kam 250 na sedmica,no se prejivqva.

i na tova ako mu kazva6 4e kuca pozdravleniq.v 70% ot fermite pove4e ot 250 na sedmica nqma da vidi6
Публикувано на 30-03-2010 18:02 | RE: Merrymac salads
Izotop
Потребител

Жалко , на мене ми хареса ( лятото и есента на 2009-та ) ... но едва накрая - когато попаднахме в отбора на Пацо : много готино момче ! Пацо , ако четеш тоя форум : вайзер №1 си да знаеш ! Преди това бяхме на ромейн.... с един вайзер от румъния - цакаха ни много , накрая като ни прехвърлиха на айсберг при Пацо: беше супер. Жалко , че малко време .В общи линий - хубава ферма , но май спира вече със салатите , само зеле ще гледат, а то си е трудно за бране : 1 месец можеш да работиш като вол на това зеле.... след това силите поотмаляват ( особенно ако се случат някакви големи зелки.... ) . Хубав спомен като цяло. Ако някой има оферта за там да знае: бачка се много ( особенно на полетата за бране на марулите и зелето - това е мъжка работа, не е за лигльовци ) , като има работа не е по-зле платена от другите ферми ( имайте в предвид кризата все пак ) , условията не са лоши но гледайте да ви настанят в караваните ( по-добре са ), не във хостела , и се молете да имате работни колеги , че работата е във тийм и каквото се изкара от тима се дели поравно на всички. А , да : и гледайте да сте в тима на Пацо ако е там wink
Публикувано на 22-04-2010 13:38 | RE: Merrymac salads
ppaaccoo
Потребител

От Пацо:Благодаря,Izotop!
И на мен ще ми липсва фермата,знам че тази година ще се гледа само зеле.Предполагам,че хората на Робърт ще работят там.Здраве да е,у нас царевица много
Публикувано на 27-04-2010 10:20 | RE: Merrymac salads
axelrudipell
Потребител

oo paco, i ti li si tyka be!!
Публикувано на 30-04-2010 23:13 | RE: Merrymac salads
Izotop
Потребител

ppaaccoo писа:
От Пацо:Благодаря,Izotop!
И на мен ще ми липсва фермата,знам че тази година ще се гледа само зеле.Предполагам,че хората на Робърт ще работят там.Здраве да е,у нас царевица много

За нищо Пацо , просто си казвам истината Между другото : и брат ми е на същото мнение Той пак заминава , отново на салати , само че в друга ферма ....... не се сещам за името в момента, и на него му бяха казали от Конкордия ( и Керън между другото ), че тази година от Меримак няма да наемат нашенци. Аз съм застъпил твърдо в БГ , стигат ми 5 месеца между младежите laugh , макар да ми беше много приятно в последните месеци там
Публикувано на 09-12-2010 22:40 | RE: Merrymac salads
toni86
Потребител

vera писа:
az sam bila minalata godina v ferma za salati Merrymac salads - blizo do wisbech i sam dovolna rabota ima6e dosta ne be6e nito leka nito tejka ot 7 do ...kogato si izpalnim pora4kata moje do 5 moje i do 10h ve4erta no ne moga da se opla4a jiveehme v mnogo hubavi karavani i si imahme vsi4ko banq i toaletna vatre a sam 4uvala 4e ima fermi v koito sa ob6ti zatova taka se izrazih be6e mnogo spokoino i priano zapla6taneto sa6to be6e dobro priblizitelno 50-60 paunda na den no sme stigali i do 100 zavisi ot tova kolko rabota imame ako se setq o6te ne6to 6te pi6a otnovo .....

zdravei ,iskam da te popitam s koq firma hodi v tazi ferma i produljavash li da hodish ejegodno ,moje li da se kandidatstva online vuv neq ili samo 4rez posrednik stavat neshtata
Публикувано на 01-01-2011 16:36 | RE: Merrymac salads
prodanov
Потребител
pfclevski https://facebook.com/Plamen Prodanov

аз също бях, но фермата фалира, както се казва смисал такъв вече няма салата а само зеле

страница 3 от 3

< 1 2 3

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 35 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти