Форум >
Публикувано на 20-02-2012 20:31 | Laurence J Betts Ltd
Предложиха ми оферта за тази ферма. Някой бил ли е там, ако може да ми даде някакви насоки. Фермата е за салати, с Хопс заминавам, от 1 май.
Laurence J Betts Ltd
Church Farm
Offham
West Malling
Kent.
ME19 5NZ
Laurence J Betts Ltd
Church Farm
Offham
West Malling
Kent.
ME19 5NZ
Публикувано на 20-02-2012 23:34 | RE: Laurence J Betts Ltd
http://www.ljbetts.com/products.html
Kent е най-готината част от Англия според мен.
)
Kent е най-готината част от Англия според мен.

Публикувано на 21-02-2012 18:44 | RE: Laurence J Betts Ltd
Значи , роботих лятото на 2011 от 15 септември до 15 октомври в тази ферма(трансферче) и да ти кажа много съм доволен. Заплаща се на час, по 6.30 май беше след 8 мия час независимо от деня се заплаща овъртайм. Цяла събота ти е на овъртайм също( 9.20 някъде беше).Кажи речи не съм падал под 300 паунда седмична заплата(чисто). Тези, които са били още от началото на сезона казаха че само хубави седмични заплати са получавали. Абе много работи мога да ти кажа.Задай ми няколко конкретни въпроса и ще ти отговоря.
Публикувано на 21-02-2012 19:14 | RE: Laurence J Betts Ltd
Благодаря за отговора, mimozof. Интересува ме настаняването, в каравани или кабини е.... Не бих искала да има общи бани и кухненски помещения. И другото нещо е ако може да кажеш нещо повече за работата. Момичетата режат салати наравно с момчетата, или момичетата само пакетират. Била съм на салати и ми е ясен процеса, но гледах на сайта им открити ригове, и всички режат и си пакетират сами. Така ли е?

Публикувано на 21-02-2012 19:41 | RE: Laurence J Betts Ltd
Всички живеят в каравани със собствена кухня,баня и тоалетна.Сравнително потдържани са.В една каравана има две спални, кухня,баня и тоалетна без пералня . Има си специално помещение с десетина перални(не се плаща за пералня). Ако не се лъжа се почва от 6.30.Първо се берат всякакви видове салати в боксове. След 3,4 часа се отива на рига (ако не се лъжа само един има закрит). Жени мъже няма значение, всички берат и пакетират (извършва се само от берача), а горе на рига само затварят кисийките с тиксо. Като през 1,2 часа се сменят хората за да си починат другите тоест едните качват горе , другите слизат долу. При дъждовно време се работи. А и щях да забравя. Има един тийм, който бере цял ден айсберг(сутринта в боксове, а следтобяд на рига).Надявам се да съм бил полезен. Ако те интересува още нещо питай. И междудругото де си брала айсберг и кога ,защото и аз преди съм брал айсберг.
Публикувано на 21-02-2012 19:52 | RE: Laurence J Betts Ltd
2007 JJBarker, Kent бях на айсберг. Доста отдавна, но само пакетирах.
Кажи, голяма ли е фермата, дали ще има и други българи там като идем. Надявам се и на коректно отношение от страна на супервайзерите. Ако има нещо, по добре ме предупреди отсега...
Кажи, голяма ли е фермата, дали ще има и други българи там като идем. Надявам се и на коректно отношение от страна на супервайзерите. Ако има нещо, по добре ме предупреди отсега...

Публикувано на 21-02-2012 20:04 | RE: Laurence J Betts Ltd
Максималния и капацитет е 100 човека, ама не ми се вярва чак толкова(около 80 предполагам). Да не те плаша ама когато си направихме трима човека трансфер, там нямаше нито един българин, даже и май хората които бяха за 6,7 година не са виждали българин в тази ферма. Относно супервайзорите , ако си вършиш работата няма проблеми. Имаше само една румънска мъстия дето дигаше кръвнато на всички. И като ти казах, че се бачка на часовка не си мисли, че ще бъде айляк
. Относно плащането на парите няма проблеми. Всичко се плаща редовно на дебитни карти. Осигурени са ти дйдобран, ръкавици, ботуши, шапки. Абе като цяло много добра ферма. Отностно пътя, след като кацнеш в Лондон, отиваш до гара Виктория. Хващаш влака за Майдстон и спираш 2 спирки май беше преди този град .Спирката се казва West Malling.След това съветвам ви си вземате такси до Church Farm.7 8 паунда му е цената.

Публикувано на 21-02-2012 22:00 | RE: Laurence J Betts Ltd
Хаха, нямало българи.. Ето аз и моята приятелка отиваме натам.. две българки добре ще им дойдат.. Майтапя се, но дано всичко е наред и мине безпроблемно... Силно се надявам. Благодаря ти, mimozof. Наистина беше полезно да разбера какво е там. Бях се притеснила. Късмет...
Публикувано на 25-02-2012 12:47 | RE: Laurence J Betts Ltd
А в неделя ли се почива? И как и къде се пазарува, в Теско или Асда? 2 пъти седмично ли? Бусовете ползват ли се свободно...или такси до града и оттам влака?
Редактирано от bonitavangar на 25-02-2012 13:16
Публикувано на 25-02-2012 16:03 | RE: Laurence J Betts Ltd
Неделя е почивния ден. Пазарува се от Азда, като се организират курсове с бусовете 2 пъти седмично след работа.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители