Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: M T MITCHELL Farm (Castleton farm)

страница 11 от 16

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>
Публикувано на 31-07-2011 12:15 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
altobeli_89
Потребител

silievtodorov Да, за теб е ок , ама защо не питаш тези ,които са дошли преди 2 месеца.Нямаше наплив на хора , само стари пикари и ние новите , следователно ние бяхме слабаците, ако не ти досригне една касетка до нормата те гонят , докато сетга при вас има толкожа много нови хора, че повечето не си правят нормата а не ги гонят , защото има много ама много слаби берачи които берат много малко .

Публикувано на 13-08-2011 21:31 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
microlab
Потребител

За всички недостатъчно информирани хорица, които са решили да си изпробват късмета в чужбина НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ тука не бесят хората. Всеки ,който има желание да РАБОТИ ще остане доволен от тази ферма.Има много хора ,които са чули от някъде че в Англия се изкарват много пари,ДА така е но никой не дава пари просто ей така, ще ви се наложи да се потрудите сериозно.Пожелавам успех на всички разпределени в M T MITCHEL , и приятно изкарване всяка събота в диско руум-а cool
Публикувано на 04-10-2011 15:36 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
cako1205
Потребител

Хора,инвестирайте пари да отидете в друга ферма не и в тази MT Mitchell.Аз изкарах 4 месеца тук и грам несъм доволен:направо се гаврят с хората..........
Mitchell devildevildevildevildevildevildevil
Публикувано на 09-11-2011 17:17 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
cako1205
Потребител

Фермата е просто ужасна,ако отидете там рискувате да се варнете по-най бързия начин,гонят хора непрекаснато без повод,неможеш да разбереш какво става,най-лошото няма трансфер,не и там.Мичалите са просто безкруполни,шефа Рос дърпа конците измивайки рацете си с мениджърката,днес си на полето утре си day off,а след това в България,там си ден за ден,дори билет не можеш да запазиш.Общто взето тормоза е психически не толкова физически,повечето полета са им ужасни-гьолове и смрад,нормата е висока независимо от количеството на ягодите,касетките си ги носите на раце,т.е. около 20 кг на 200м,ако стигнете до полето тъйкато за да се качите в буса ви коства повече бягане и тикане....Ако имате възможност за др .ферма не се замисляйте....
Публикувано на 17-11-2011 02:43 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
big_boy
Потребител

Здравейте , и аз също бях в тази ферма. Всеки който ви каже , че е бил доволен значи си е изпълнявал нормата и всичко е ок, тези които не са достатъчно "опитни" да берат средната норма - са НЕДОВОЛНИ и мисля , че затова са многото негативни коментари. Ако сте решили да ходите там , ваш избор , но добре помислете дали имате ресурса да се справите и да влизате в нормите .В противен случай става така , че не можеш да си върнеш инвестираните пари.На презентацията която представя ХОПС , казват : "до 2 седмици ще си върнете парите". Може би ! , но като свидетел на изминалия сезон , това няма как да стане , като хора на по 2 дни след идването им , ги гонеха. На мен ми е много интересно защо нямат 15-30 дена обучение , за новите работници , и си мислят , че новите ще могат да берат колкото или около килограмите на работници с по 2-3годишен опит ! cool
Публикувано на 16-12-2011 00:55 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
cR9
Потребител

Здаравейте , аз се върнах скоро от тази ферма.... От къде да започна не знам... Нормите са нечовешки условията да не казвам :Х Не знам чесно да ви кажа трудничко си е да се издържа на напрежението... Постоянно вдигат нормите 3-4 да стигнат нормата и на другия ден е друга... Аз издържах 2 месеца едвам и не бях в пиковите месеци а тогава ква какафония става само тези които са били там те знаят... Успех на всички заминаващи дано поне си избиете парите които сте инвестирали.... M T MITC''HELL'' последните 4 букви обясняват точно за къде сте се запътили devildevildevil
Публикувано на 27-12-2011 12:53 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
el Patron
Потребител
tsonyuking https://facebook.com/el Patron

411 (four-one-one) go to caravan! Някой ако се интересува от info относно m t mitcHELL devil аз съм живата енциклопедия. Успех на всички новозаминаващи

Съвършенството изисква от мен да бъда винаги перфектен ™
Публикувано на 23-01-2012 00:18 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
t1sh
Потребител

Който има възможност да откаже офертата да го направи .. миналата година доста хора бяхме .. голям тормоз беше .. на 3-та седмица ми писна и се прибрах .. малко бяха дните в който те оставят да работиш цял ден .. всеки ден след 3-тия час, ако не си направил нормата / която не ти я казват преди това / - те връщат в караваната и на следващия ден си "day off" и така не може да си избиете дадените пари, пък какво остава да изкарате от горе ... иначе на определен брой връщания в караваната ти пращат писма .. на 3-то писмо вече имаш право на 1 седмица да напуснеш фермата.. аз още на първото писмо през 3-та седмица реших че няма да стане работата и с още няколко момчета се прибрахме в БГ .. на следващата седмица още момчета се прибраха и така .. като цяло работата с брането на ягоди си е голяма грешка .. аз я направих не я правете и вие .. големи норми - гадни полета с много вода ... няма много ягоди за бране ... връщат те в караваната .. на който са му излишни тези около 1000 лв. да отива, на мене поне ми остана спомена от летенето със самолет Живи и здрави пък пари се изкарват - но не и във ферма MT Mitchell
Публикувано на 09-02-2012 21:01 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
p1nko
Потребител

Който може просто да се откаже от тая ферма това е моят съвет за вси4ки,които са разпределени за тая ферма.Каквото и да кажа друга ще е малко...
devil
Публикувано на 17-02-2012 00:59 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
orhy
Потребител

Позитивно... има много работа. Бачкайте здраво и правете всичко възможно да не ви изгонят Успех

страница 11 от 16

<< < 8 9 10 11 12 13 14 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23865 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 33 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: marina666
Бригадири в момента или преди малко във форума:
marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти