Форум >
Публикувано на 26-03-2012 15:27 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Пиковите месеци са като почне от май та до края на сезона има работа.Най-голяма и най-малка заработка зависи от самия теб.Ако имаш пълна раб. седмица от 6 дни(понякога и 7)можеш спокойно да си хванеш 300,350 паунда заработка.Нормата всеки ден е различна,но долу горе искат по 3 касетки на час.Има доста полета и 3 вида реколта.Ягоди,Малини и Боровинки.Най-много са ягодите,като преобладават ниските(има няколко полета тайбъл топс)ама според мен там е ташак.
Публикувано на 04-04-2012 16:25 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
здравейте аз в момента сам в фермата искам да кажа на жените въобще да не идват тук понякога им дават по лека работа нонякога ги пращат при мъжете където е много тежко то мъжете едвам се справят камо ли жените и веднага дей of iskam da ви кажа че няма никакво обучение каквото и да работим отначало сме на норма и тя е съвсем космическа така че вие си помислете е който са решили да дойдат успех
Публикувано на 04-04-2012 23:28 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
majete i jenite po otdelno li rabotqt
*Кирилица!
*Кирилица!
Редактирано от Elektra на 04-04-2012 23:59
Публикувано на 10-04-2012 11:45 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Кажете за караваните и как е стои въпросът със завивки,идеала и е такива неща.
Общо взето какво можем да пропуснем да вземем и какво не бива да се забравя.
Тъй-като вие сте там и със сигурност на място усещате кое е могло да вземете и кое е трябвало д оставите у нас в Бг.
пп:Аз съм част от една група от 7 човека,които пътуваме за фермата на 15 май..но ще стигнем на 16-ти
Тъй-като вие сте там и със сигурност на място усещате кое е могло да вземете и кое е трябвало д оставите у нас в Бг.
пп:Аз съм част от една група от 7 човека,които пътуваме за фермата на 15 май..но ще стигнем на 16-ти
Публикувано на 11-04-2012 18:19 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Vidol Nikolov писа:
Кажете за караваните и как е стои въпросът със завивки,идеала и е такива неща.
караваните са добре има всичко(кухни, бани,вода...)вземете си завивки,посуда също има.Кажете за караваните и как е стои въпросът със завивки,идеала и е такива неща.
Публикувано на 14-05-2012 23:54 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
имали някои които е във фермата да сподели какво е положението имали смисъл човек да идва работата как е мерси предварително
Публикувано на 17-05-2012 01:16 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Хора не си правете труда да ходите в MT MITCHELL тук сам вече 1 месец и никакви пари работа има само за руманците и поляците а българите постояно ги гонят в караваните работиш като луд и накрая на седмица нищоо...по надалеч от тази ферма който дойде тук ще страда много ама многоо...
Смелите си имат всичко
Публикувано на 17-05-2012 10:37 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Sheev писа:
Хора не си правете труда да ходите в MT MITCHELL тук сам вече 1 месец и никакви пари работа има само за руманците и поляците а българите постояно ги гонят в караваните работиш като луд и накрая на седмица нищоо...по надалеч от тази ферма който дойде тук ще страда много ама многоо...
връщай се като не ти харесва никой не те е вързал там, престанете да спарвате положението индивидуално е за всеки
Публикувано на 17-05-2012 12:35 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
do4i_891 писа:
връщай се като не ти харесва никой не те е вързал там, престанете да спарвате положението индивидуално е за всеки
много добре казано приятел.За всеки е индивидуално.Който се бави в караваната.Работа има за Румънците и Поляците защото бачкат като луди,а повечето българи ги мързи и чакат да дойде само петък и събота за караван партито.Я питайте тея където за за 3,4 година има ли работа и пари....Sheev писа:
Публикувано на 18-05-2012 20:56 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Хора, Сандра още жива ли е туй ж....тно шотландско? Не знам по правилата на форума мога ли да псувам главния шотландски супервайзор на фермата
Бил съм там 2009 - 3-4 месеца условията на живот не бяха чак толкова лоши, условията на труд бяха доста лоши. Ако не сте много бърз и хитър! пикър и не се докопате до друга работа различна от брането на "заработка'" ще ви е доста тегаво.
Имаше едно поле не помня кой номер беше след 9 часа не съм го виждал как изглежда а съм бил там примерно 4 пъти (3 пъти ме гониха веднъж сам си тръгнах от него) Шефовете не знам наще или румънците са ги научили да се циганяват за всичко и да те прецакват с норми/часове и прочее. Имат няква игра със субсидии или нещо друго с тия гоненета дето правят от фермата. Доста хора не можаха и парите за билета да си избият...
Абе опичайте си акъла и може да се намърдате на някоя по хубава работа - нещо на час и малко овертайм да хванете и сте екстра (обикновенно тия работи се заемат с първите пристигащи). За целта ще трябва да поцелувате нечий задник или да извадите доста късмет.
Аз не бих отишъл там отново
Бил съм там 2009 - 3-4 месеца условията на живот не бяха чак толкова лоши, условията на труд бяха доста лоши. Ако не сте много бърз и хитър! пикър и не се докопате до друга работа различна от брането на "заработка'" ще ви е доста тегаво.
Имаше едно поле не помня кой номер беше след 9 часа не съм го виждал как изглежда а съм бил там примерно 4 пъти (3 пъти ме гониха веднъж сам си тръгнах от него) Шефовете не знам наще или румънците са ги научили да се циганяват за всичко и да те прецакват с норми/часове и прочее. Имат няква игра със субсидии или нещо друго с тия гоненета дето правят от фермата. Доста хора не можаха и парите за билета да си избият...
Абе опичайте си акъла и може да се намърдате на някоя по хубава работа - нещо на час и малко овертайм да хванете и сте екстра (обикновенно тия работи се заемат с първите пристигащи). За целта ще трябва да поцелувате нечий задник или да извадите доста късмет.
Аз не бих отишъл там отново
Редактирано от antrax на 18-05-2012 21:21
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители