Форум >
Публикувано на 10-06-2012 22:13 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Искам да ви кажа че всичко написано в предходните страници е на 100% вярно не идвайте тук,гонят хората (day off) за някви супер дребни глупости (за някви си 3 пи че имали по малко от другите) че немогат да си направят нормата или просто щото трябва да изгонят някого
Публикувано на 11-06-2012 15:30 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Стягайте се за яко бачкане,много е шибано.Много сериозно се приответе за бързо бачкане,иначе сте обречени.Много от хората дето дойдохме на 31,имаме по 1-2 дей офА.ПРИ 6 ДЕЙ ОФА СИ ТРЪГАТЕ ЗА БГ
Редактирано от Vidol Nikolov на 11-06-2012 15:31
Публикувано на 13-06-2012 12:35 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
sparcosl писа:
Искам да ви кажа че всичко написано в предходните страници е на 100% вярно не идвайте тук,гонят хората (day off) за някви супер дребни глупости (за някви си 3 пи че имали по малко от другите) че немогат да си направят нормата или просто щото трябва да изгонят някого
с две ръце съм за не идвайте тук хора не си харчете парите ние си трагваме другата седмица а сме едва от седмица и половина тук
Публикувано на 13-06-2012 12:40 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Vidol Nikolov писа:
Стягайте се за яко бачкане,много е шибано.Много сериозно се приответе за бързо бачкане,иначе сте обречени.Много от хората дето дойдохме на 31,имаме по 1-2 дей офА.ПРИ 6 ДЕЙ ОФА СИ ТРЪГАТЕ ЗА БГ
да Видо и тебе подкрепям аз просто няма какво друго да добавя към теб и sparol извиниме ако съм объркала ник нейма ти освен 4е и при видян телефон, апарат в теб докато си на полето- 10 паунда глоба, ако имасх фиби4ки, обеци, гердани и т.н си дей офф и по караваните ровят докато ни няма и си измислят какви ли не глоби и т.н и т.н с една дума НЕ ИДВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ДОВОЛЕН ЧОВЕК тук сме сега около 300-350 човека и половината си трагват най касно до 2 седмици включително и хора които са тук от 2-3 месеца и все са се надявали положението да се оправи няма оправия това е истината !!!!!!!!!
Публикувано на 13-06-2012 12:41 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
А ако сте преценили като нас че тук написаното са глупости много сте сгресшили и ние си мислехме че няма такива раб но сме се излагали не се лажете поне вие!!
Публикувано на 13-06-2012 23:31 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
do4i_891 писа:
А ако сте преценили като нас че тук написаното са глупости много сте сгресшили и ние си мислехме че няма такива раб но сме се излагали не се лажете поне вие!!
Ей предупреди ме да на не спамя темата допълнително с лъжи ето видя сама тук пари има какво си недоволна аз съм вече почети 2 месеца и си купих електрическа печка но те ми я взеха с оправданието че са забранени СТРОГО!!!За кво ти е печка ми вика DJON то е вече 10градуса когато не вали и има слънце а то 2 месеца не е спирало да вали.Но добре е че съм постояно DAY OFF че си стоя в караваната увит с одеалата и 2 якета отдолу кво и е на фермата БИХ ПОЖЕЛАЛ ВЕСЕЛО ПОСТРЕЩАНЕ НА DAY OFITE и да си отпразнувате подобаващо защото ще са много но не забравайте МАЛКОТО ПРАВИЛО НА ФЕРМАТА 6 DAY OFFA и отиваш да провериш дали си на работа и в списака пиши DISMISSED (Отсранен)
Смелите си имат всичко
Публикувано на 14-06-2012 20:26 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Sheev писа:
Ей предупреди ме да на не спамя темата допълнително с лъжи ето видя сама тук пари има какво си недоволна аз съм вече почети 2 месеца и си купих електрическа печка но те ми я взеха с оправданието че са забранени СТРОГО!!!За кво ти е печка ми вика DJON то е вече 10градуса когато не вали и има слънце а то 2 месеца не е спирало да вали.Но добре е че съм постояно DAY OFF че си стоя в караваната увит с одеалата и 2 якета отдолу кво и е на фермата БИХ ПОЖЕЛАЛ ВЕСЕЛО ПОСТРЕЩАНЕ НА DAY OFITE и да си отпразнувате подобаващо защото ще са много но не забравайте МАЛКОТО ПРАВИЛО НА ФЕРМАТА 6 DAY OFFA и отиваш да провериш дали си на работа и в списака пиши DISMISSED (Отсранен)
do4i_891 писа:
Извинявай за преди бил си много прав, в коя каравана си да си стоим двамата 4е аз 4ти ден пазя на6ата
Публикувано на 23-06-2012 18:31 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
какво стана с тази ферма останли някои тамкана или всички си трагнаха я шарните 1-2 реда как е положението оправя ли се или оште по зле става
Публикувано на 03-07-2012 02:12 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
ден първи
ден втори
ден трети
ден четвърти
седмица 2-ра
седмица 3-та
след 1 месец
ден 37-ми
ден 44-ти
ден 63-ти
ден 65-ти
ден втори
ден трети
ден четвърти
седмица 2-ра
седмица 3-та
след 1 месец
ден 37-ми
ден 44-ти
ден 63-ти
ден 65-ти
Редактирано от Ki4i на 03-07-2012 02:31
Публикувано на 02-11-2012 17:28 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
НЕ ХОДЕТЕ ХАРЧИТЕ СИ САМО ПАРИТЕ ОБИДИ ГОНЕНЕ ПО КАРАВАНИТЕИ ПОСЛЕ ЗА БГ ГРАДА Е МНОГО ДАЛЕЧ ASDA САЩО ПАЛНА ТАРНЯ ЕДВА ИЗКАРВАШ ПАРИ ОБРАТНО ЗА
*Не пиши с големи букви!
*Не пиши с големи букви!
Редактирано от Elektra на 02-11-2012 18:59
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители