Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: M T MITCHELL Farm (Castleton farm)

страница 14 от 16

<< < 11 12 13 14 15 16 >
Публикувано на 10-06-2012 22:13 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
sparcosl
Потребител

Искам да ви кажа че всичко написано в предходните страници е на 100% вярно не идвайте тук,гонят хората (day off) за някви супер дребни глупости (за някви си 3 пи че имали по малко от другите) че немогат да си направят нормата или просто щото трябва да изгонят някого

Публикувано на 11-06-2012 15:30 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Vidol Nikolov
Потребител

Стягайте се за яко бачкане,много е шибано.Много сериозно се приответе за бързо бачкане,иначе сте обречени.Много от хората дето дойдохме на 31,имаме по 1-2 дей офА.ПРИ 6 ДЕЙ ОФА СИ ТРЪГАТЕ ЗА БГclap
Редактирано от Vidol Nikolov на 11-06-2012 15:31
Публикувано на 13-06-2012 12:35 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
do4i_891
Потребител

sparcosl писа:
Искам да ви кажа че всичко написано в предходните страници е на 100% вярно не идвайте тук,гонят хората (day off) за някви супер дребни глупости (за някви си 3 пи че имали по малко от другите) че немогат да си направят нормата или просто щото трябва да изгонят някого

с две ръце съм за не идвайте тук хора не си харчете парите ние си трагваме другата седмица а сме едва от седмица и половина тук
Публикувано на 13-06-2012 12:40 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
do4i_891
Потребител

Vidol Nikolov писа:
Стягайте се за яко бачкане,много е шибано.Много сериозно се приответе за бързо бачкане,иначе сте обречени.Много от хората дето дойдохме на 31,имаме по 1-2 дей офА.ПРИ 6 ДЕЙ ОФА СИ ТРЪГАТЕ ЗА БГclap

да Видо и тебе подкрепям аз просто няма какво друго да добавя към теб и sparol извиниме ако съм объркала ник нейма ти освен 4е и при видян телефон, апарат в теб докато си на полето- 10 паунда глоба, ако имасх фиби4ки, обеци, гердани и т.н си дей офф и по караваните ровят докато ни няма и си измислят какви ли не глоби и т.н и т.н с една дума НЕ ИДВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ДОВОЛЕН ЧОВЕК тук сме сега около 300-350 човека и половината си трагват най касно до 2 седмици включително и хора които са тук от 2-3 месеца и все са се надявали положението да се оправи няма оправия това е истината !!!!!!!!!
Публикувано на 13-06-2012 12:41 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
do4i_891
Потребител

А ако сте преценили като нас че тук написаното са глупости много сте сгресшили и ние си мислехме че няма такива раб но сме се излагали не се лажете поне вие!!
Публикувано на 13-06-2012 23:31 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Sheev
Потребител
sheev89 https://facebook.com/Паци Шеев

do4i_891 писа:
А ако сте преценили като нас че тук написаното са глупости много сте сгресшили и ние си мислехме че няма такива раб но сме се излагали не се лажете поне вие!!

Ей предупреди ме да на не спамя темата допълнително с лъжи ето видя сама тук пари има какво си недоволна аз съм вече почети 2 месеца и си купих електрическа печка но те ми я взеха с оправданието че са забранени СТРОГО!!!За кво ти е печка ми вика DJON то е вече 10градуса когато не вали и има слънце а то 2 месеца не е спирало да вали.Но добре е че съм постояно DAY OFF че си стоя в караваната увит с одеалата и 2 якета отдолу кво и е на фермата БИХ ПОЖЕЛАЛ ВЕСЕЛО ПОСТРЕЩАНЕ НА DAY OFITE и да си отпразнувате подобаващо защото ще са много но не забравайте МАЛКОТО ПРАВИЛО НА ФЕРМАТА 6 DAY OFFA и отиваш да провериш дали си на работа и в списака пиши DISMISSED (Отсранен)

Смелите си имат всичко
Публикувано на 14-06-2012 20:26 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
do4i_891
Потребител

Sheev писа:
do4i_891 писа:

Ей предупреди ме да на не спамя темата допълнително с лъжи ето видя сама тук пари има какво си недоволна аз съм вече почети 2 месеца и си купих електрическа печка но те ми я взеха с оправданието че са забранени СТРОГО!!!За кво ти е печка ми вика DJON то е вече 10градуса когато не вали и има слънце а то 2 месеца не е спирало да вали.Но добре е че съм постояно DAY OFF че си стоя в караваната увит с одеалата и 2 якета отдолу кво и е на фермата БИХ ПОЖЕЛАЛ ВЕСЕЛО ПОСТРЕЩАНЕ НА DAY OFITE и да си отпразнувате подобаващо защото ще са много но не забравайте МАЛКОТО ПРАВИЛО НА ФЕРМАТА 6 DAY OFFA и отиваш да провериш дали си на работа и в списака пиши DISMISSED (Отсранен)

Извинявай за преди бил си много прав, в коя каравана си да си стоим двамата 4е аз 4ти ден пазя на6ата laugh
Публикувано на 23-06-2012 18:31 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
begleca_1
Потребител

какво стана с тази ферма останли някои тамкана или всички си трагнаха я шарните 1-2 реда как е положението оправя ли се или оште по зле става
Публикувано на 03-07-2012 02:12 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Ki4i
Потребител

ден първи
ден втори
ден трети sad
ден четвърти sadsadsadsad
седмица 2-ра
седмица 3-та
след 1 месец
ден 37-ми no
ден 44-ти angry
ден 63-ти
ден 65-ти
Редактирано от Ki4i на 03-07-2012 02:31
Публикувано на 02-11-2012 17:28 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
gazeto77
Потребител

НЕ ХОДЕТЕ ХАРЧИТЕ СИ САМО ПАРИТЕ ОБИДИ ГОНЕНЕ ПО КАРАВАНИТЕИ ПОСЛЕ ЗА БГ ГРАДА Е МНОГО ДАЛЕЧ ASDA САЩО ПАЛНА ТАРНЯ ЕДВА ИЗКАРВАШ ПАРИ ОБРАТНО ЗА

*Не пиши с големи букви!
Редактирано от Elektra на 02-11-2012 18:59

страница 14 от 16

<< < 11 12 13 14 15 16 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 51 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти