Форум >
Публикувано на 17-01-2013 19:17 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
ole ujas za edni e dobre za drugi ne e ne moga da razbera nikoi
Ivo: пиши на кирилица!
Ivo: пиши на кирилица!
Редактирано от Ivo на 17-01-2013 19:27
Публикувано на 29-04-2013 21:28 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Моля дайте актуална информация за фермата, защото имам разпределение за 22.07.2013г., а нещата които четох за условията не ми звучат добре! Има ли развитие относно условията на труд и заплащане! Настроена съм да работя здраво, но да има за какво!
Публикувано на 05-05-2013 18:30 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
anitabb писа:
Моля дайте актуална информация за фермата, защото имам разпределение за 22.07.2013г., а нещата които четох за условията не ми звучат добре! Има ли развитие относно условията на труд и заплащане! Настроена съм да работя здраво, но да има за какво!
anitabb щом си настроена да работиш здраво няма да имаш никакви проблеми.на 96%караваните са чисто нови.плащаш,ток газ и наем32 паунда.работа винаги намират,дори някой път се работи и в неделя.Аз лично тази година ще бъда там за 4 път и съм доволен.общо взето има някакво развитие в положителна посока от моя гледна точка.единственият недостатък са дей офите ако не си спазиш нормата за денят и на 6 или 7 дей офф си аут,но това да не те плаши зашото всеки има дей офф.Дори и аз всяка година си имам дей офф-и обаче всичко зависи от теб.За 3 години видях толкова мн различни хора,че какво да ти кажа...има доволни и недоволни.За едни 50паунда на ден са супер, други не ги харесват.ако те интересува нещо друго пиши с удоволствие ще отговоря
Публикувано на 07-05-2013 17:45 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Благодаря за информацията,радвам се да чуя,че ако ти се работи ще си изкарваш нормата,а там и парите.Щом отиваш пак значи,че си доволен и аз се надявам да е така,с сигурност и аз бих отишла пак.
Публикувано на 05-06-2013 00:09 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Още ли ги пращат тия хора на заточение в тая ферма немога да разбера ? То да чукат камъни на белене по леко ще им се стори.
Публикувано на 18-06-2013 17:55 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
miii da zap0chnem az sym tyk v m0menta i teq k0it0o 0shte ne sa dali pariii ili vi se badqt i vi predl0jat za tyk 0TKAZVAITE n0rmite sa yjas i kat0o ne si gi p0kriesh p0stt0qnn0o ti pishat "break" yj che si p0chival pyk ti si skysvash gyza 0t rab0ta mn e gadn0o ak0o iskate da r0byvate idvaite ne sym nqk0i myrzeliv b0klyk n0o tyk ne se trae razbiram rab0ta beresh si da pyshish edna cigara tam na chas dva tyka 8 chasa qk0o ebane kakt0o iskate n0o vikazvam che e spr zle i ak0o ste v sklad A tam na niskite s top piikarite i sypervaizerite gi vkarvat v hybavite red0ve aa n0vite gi prazkat v gadnite kadet0o ima sam0o rabish (bokluk) i ne m0jesh da si p0kriesh n0rmite i te prashtat v karavanata ...i ne gi ebe za tebe s edna dyma trqbva da si "r0b0t " i pak nqma da m0jesh zasht0to si n0v... neznam sk0ro shte se maham ak0o iskate idvaite i se pr0bvaite ak0o imate izlishnii parii tva e k0et0o m0ga da vi kajq
*Пиши на кирилица!
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 18-06-2013 18:38
Публикувано на 06-07-2013 21:55 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Вярно , кфти време , не особено добри уславия , гадна работа ,но спестете в БГ 6000 до 10000 лв за 5-6 месеца пожелавам ви УСПЕХ!!!
Публикувано на 31-07-2013 16:33 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Здравейте искам да ви помоля да ми кажете каде се подават документите за бригадата кога най-рано мога да тръгна! Съжалявам нова съм тук ако може на съобщение ще съм ви много благодарна
Публикувано на 30-09-2013 12:51 | RE: nai skapanata ferma vuv uk
здравеите сигорно сте гледали филми за роби ако сте решили да ходите във тази ферма се пригответе точно за това робство на 21 век!Аз бях там 2 месеца и неискам да ви плаша но ако сте решили да отивате само ще си загубите времето и парите имате право на 7 деофа а те се дават много лесно просто зависи дали биг босса ше има нуйда от повече хора ако няма ще ви ги даде много лесно и си заминавате за българя всичко там е измама тои получава собсидий за всеки привлечен човек и тои привлича още и още а работа за всички няма за това някои трябва да си отиде и тва става гонят хора за наи малкото държът се със нас като с роби.
Ivo: това последното да си му го казал като си бил във фермата, а не тук.
Ivo: това последното да си му го казал като си бил във фермата, а не тук.
Редактирано от Ivo на 30-09-2013 13:04
Публикувано на 30-10-2013 13:40 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Здравейте, някой знае ли дали може да се ходи на гости там на близки.
Моята съпруга е там и имам желание да я посетя?
п
Моята съпруга е там и имам желание да я посетя?
п
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители