Форум >
Публикувано на 21-03-2010 15:02 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
Ами аз се отказах,и мен ме бяха писали за 25-ти и ми казаха ,че най-вероятно ще изместят датата на заминаване,от това,което прочетох във форума, останах с много лошо впечатление от тази ферма.
Публикувано на 21-03-2010 18:28 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
и като отказа какво ти казаха ? и аз мислех да откажа ама ми викат после не се знае кога ще има оферта за мен? на теб какво ти казаха точно ще имаш ли друга оферта ?
Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Редактирано от kraso1 на 21-03-2010 18:29
Публикувано на 22-03-2010 17:59 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
и аз съм разпределен за тая ферма с начална дата 25май.много се разколебах след като прочетах коментарите тук,и незнам какво да прая.дали ако се откажа от офертата от IBC ще ми предложат нещо друго или ще ме оставят просто така...нестига,че условията за живод са доста мизерни,но и ако не плащат както подобава това си е чиста ебавкас нас...
Редактирано от pacho на 22-03-2010 18:30
Публикувано на 22-03-2010 21:37 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
там като гледам поне караваните са хубави ти ако видиш в какви каравани бех аз първия пат тия ще ти се сторят 5 ьвезден хотел. а за работата ще видим то всеки пат е различно .
Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Публикувано на 23-03-2010 11:10 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
pacho nqma da ti dadat dr oferta ili otivash ili se otkazvash
Публикувано на 26-03-2010 00:31 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
roberto писа:
Ti hubavo 6te tarsi6 ama nqma koi da ti go dade toq transfer za6toto trqbva da se saberete pove4e hora a vsi4ki balgari si traem i zatova sme na toq hal minalata godina polqcite se sabraha i ima6e rezultat no ne i bg. taka4e otiva6 ba4ka6 i ako ne ti otarva i vav bg . kakto napraviha dosta hora
Ti hubavo 6te tarsi6 ama nqma koi da ti go dade toq transfer za6toto trqbva da se saberete pove4e hora a vsi4ki balgari si traem i zatova sme na toq hal minalata godina polqcite se sabraha i ima6e rezultat no ne i bg. taka4e otiva6 ba4ka6 i ako ne ti otarva i vav bg . kakto napraviha dosta hora
Един съвет от може би първия получил трансфер от тази ферма - Отворете си работните карти, там има един телефон, обаждате се на него, обяснявате нечовешките условия - пращате актуални снимки на мейл. Пригответе си парички за местенето, няма да ви осигурят превоз, не са и длъжни де... казвам пригответе, защото там няма да спечелите. Успех !
ПП: Като, че ли наистина 2-та ротвайлера бяха най-хубавото нещо там.
ПП2: Когато отивате да пазарувате, не се притеснявайте от индийците, чакащи за автобуса, те само изглеждат като терористи
Редактирано от pantata на 26-03-2010 00:34
Публикувано на 26-03-2010 01:41 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
pantata,а след като ти осигориха трансфера имаше ли някаква разлика от тая ферма или просто отвиха номера.
Публикувано на 26-03-2010 18:26 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
pantata примерно да речем че фермата е наистина такъв таш*к какъвто описваш . И случайно по незнаен начин ни дадът трансфер как стигаш до другата ферма? смисъл връщаш се до aberdeen или до dundee ? и от там се хваща автобус до другата ферма или как сте се местили вие ? И друго нещо в самата ферма ягодите какви са ниски ? има ли високи? И пускат ли от ония гадните машини за мъчение на хора за бране на ягоди дето на една машина лягат по няколко човека и берат в легнало положение? Май ригове се казваха тия машини. Има ли такива уреди за мъчение там или няма че в сайта на фермата гледам че имаше или си се бере нормално на челна стойка нагърбен яко ? Има ли автобус който минава покрай фермата с който да можем да стигнем до най близкото място за пазаруване на храна и ако има кой номер е ?
Редактирано от kraso1 на 26-03-2010 18:30
Публикувано на 28-03-2010 22:43 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
Е то си е до късмет, как да ви кажа къде може да попаднете после... а транспорт .. ми гледате в интернет къде трябва да отидете и пак сами си преценяте, аз освен боб да ви хвърля
Публикувано на 29-03-2010 01:45 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
въпроса ми беше следния - ако видим че фермата не бива наистина и ни (ми) разрешат трансфер после как да се стигне до другата ферма( примерно тя е в англия некаде на маината му по UK) та след като си тръгне човек от фермата не може да хване първия автобус който минава по най близкия път до нея а трябва да се отиде до някаква автогара и от там да се хване съответния абтобус до другата ферма. И аз исках да те питам след като си бил вече и си се прибрал или трансферирал нема значение кой е най краткия път за да се стигне до най близката автогара и да не се получава само едно голям обикаляне ? от фермата до Stonehaven и после до Aberdeen и от там вече за където тряба или от фермата до Laurencekirk и от там до Dundee и за където трябва после ?? Все пак до колко разбрах най- близките градове около тая ферма са Dundee - Aberdeen в който има автобуси за кадето ни тряба. Тва исках да те питам как сте се прибирали после по кой път е най добре и най-кратко или по точно в кой град автогарата ще ни свърши работа? Нали все пак за да се трансферираш некаде трябва да отидеш до най близката или удобна автогара която ще ти свърши работа?? Вие как сте се прибирали? Иначе и аз знам че интернет знае всичко но е по добре вместо да играя на гатанки да питаме тук хората който са били там нали ? Нека който е решил да помага тук по тая тема за тая ферма да дава точна информация и да не се получава едно голямо разтягане на локуми и пост след пост да се задават едни и същи въпроси така ще е по лесно за всички и наи вече за тези дето тепърва ще четат за напред по тая тема и ще могат по бърже да преценят нещата вместо да се четат куп постове в който има 12-100 % помощ
Редактирано от kraso1 на 29-03-2010 02:00
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители