Форум >
Публикувано на 07-05-2010 16:05 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
ей хора и аз сам удобрен да замина на 01 05 2010 за тази ферма наречена от вас АД,но майче щте се отказвам като гледам на къде отиват нещата.ако някой има скорощно инфо за нея нека пише
Публикувано на 07-05-2010 21:57 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
Ние със съпругът ми бяхме раз за там но като прочетох за какво става въпрос се отказахме бяхме за 15юни.
и от миналата година инф е същата дори по зле
и от миналата година инф е същата дори по зле
Редактирано от Ivo на 08-05-2010 09:54
Публикувано на 07-06-2010 10:28 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
Абе хора, има ли някои в тази ферма в момента???? Никои нищо не пише,може би няма интернет там....или имат много работа и нямат време за този саит??
Публикувано на 23-06-2010 15:24 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
slav4o77 писа:
Абе хора, има ли някои в тази ферма в момента???? Никои нищо не пише,може би няма интернет там....или имат много работа и нямат време за този саит??
Славчо ти вече трява да си там
напиши някакав коментар относно фермата че маи и ас кам нея сам се отправил
Публикувано на 23-06-2010 15:46 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
le6o123 v momenta sym tuka i sichki komentari sa verni prez den sme day off.... nito rabota nito pari v taq ferma...
Публикувано на 28-06-2010 16:42 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
Хора на 22.07 ми е билета за въпросната ферма M T MITCHELL,как е положението сега там.Има ли работа,коректни ли са с плащането?
Подяволите помогнете да не загазят и други ако е наистина толкова зле,чакам отговори може и на маил-а ми AXF@ABV.BG , но по добре тука че да се образоват повече хора
Подяволите помогнете да не загазят и други ако е наистина толкова зле,чакам отговори може и на маил-а ми AXF@ABV.BG , но по добре тука че да се образоват повече хора
Публикувано на 29-06-2010 00:30 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
Като отидеш дай едно мнение как е там положението.
Публикувано на 05-07-2010 15:03 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
nedeite idva tuka hora golqm hui
Публикувано на 05-07-2010 20:49 | RE: .
xaxax 6te se setite 4e x-iiiiii az otdavna pisah za taq ferma e sq pone kat ste tam vijdate zakakvo stava na vpros na6i i va6i nqkoi postoqnno vav dobri toneli drugite duhat supata vav gadnite nemoi6 si napravi6 normata aiiii deii offff vzemi teq kinti
Публикувано на 07-07-2010 13:52 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
nepravete taq greshka da idvate tuka !!!!
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители