Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: M T MITCHELL Farm (Castleton farm)

страница 8 от 16

<< < 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Публикувано на 16-01-2011 22:32 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
yo_mimi
Потребител

6 june!Nie behme ot parvite tam,ima6e o6te 3-ma polqka.....taka napravihme,4e da ni e dobre tam,horata ni uvajavaha i ocenqvaha truda ni!USPEH NA VSI4KI !aaaa kato gledam mai i s Krasko se poznavame!!!

Публикувано на 15-02-2011 21:17 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
stamatincho
Потребител

Здравейте!И аз съм разпределен за тази ферма за 01.04.2011,и като чета мненията няма да е много розово,но то лесно никъде няма.Ако някой иска може да сподели кога заминава и лесно ли се стига до там?Май не са ми за тук вапросите,но се извинявам предварително ако е така.Успех на всички!
Публикувано на 06-03-2011 12:04 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
slav4o77
Потребител

Здравейте,

Ех тази MT MITCHELL Farm..... ние с моята приятелка бяхме също там сезон 2010. Искарахме от Юни до Октомври, доста от горе написаото е 100%-ва истина. Но...фермата е яка, ако знаеш как да се устроиш за работа. Много е важно да не попаднеш в склад А е там си е е*ало таковата....всички остана ли складове са супер понеже уговорите ли се помежду си, никой неможе да ви барне, берете си еднакви касетки и си подсвирквате даже. Но в А група е якото тичане. Винаги ще има роботи които да дигат яко нормата и останалите да хвърчат day off.
Съвет за новопопълненията, не се отчайвайте от старите коментари, във фермата Вие подсигурено спането, в повечето каравани направо си е лукс, направен е график за пазара, издават се карти и три дни в седмицата се ходи на пазар зависи кои цвят карти са наред. Работа има до последно, минимум по 8 часа на ден, в пик-а се стига и до 9-10 като се работи 6 дни, в пик-а 7дни в седмицата, какво по-добро от това?! Има хубави ферми в които едва успяват да им осигурят 5 часа работа за 5 дни в седмицата, помислете и за това. Ако сте добре с английския се издигате на по-добра позиция, разбира се ако знаете как да го постигнете. Превоза до полетата е малко гаден, че се блъскате във ван с 16 седалки - 30 човека и +.
За мен от целият престой там най много ми хареса 41 поле, може от начало да го мразех, но там беше истината на брането...само да не попаднеш в долен тунел с кал над коленете нема връзка батка wink
Горе долу това е положението във фермата.
Успех на всички и Luuuuuunch tiiiiiiiiiime- поздрав за сезон 2010
Любимата ми реплика е от репертуара на Анна - " Thank you very much, see you tommorow".
cool

kraso1 писа:
.......

Хахаха Краси яко не се отчете няма да е той.....забелязах че доста си намалил от псувните браво на теб.....
Нема връзка батка wink Огито razz
Редактирано от Ivo на 06-03-2011 13:02
Публикувано на 06-03-2011 15:02 | RE: M T MITCHELL-Farm,Scotland -nqkoi hodil li e tam
kraso1
Потребител

slav4o77 писа:

Хахаха Краси яко не се отчете няма да е той.....забелязах че доста си намалил от псувните браво на теб.....
Нема връзка батка wink Огито razz

Хах Слави вие с Оги ме знаете най-добре че не съм много от тия дето си траят laugh Иначе се опитах да съм максимално цензуриран както и да е за да не съм off topic ще кажа че преди 3 дена говорих с колега който сега се е върнал в фермата и каза че нещата са зле като преди, даже по зле сега вече ги карат и да си плащат люлеещия се автобус с които ги возят до ASDA hmm!

Да пишеш на български с латиница е все едно да пишеш с лайна на стената - чете се, но не е красиво !
Редактирано от kraso1 на 06-03-2011 15:05
Публикувано на 11-04-2011 19:25 | RE: Здравейте !
radoslav20
Потребител

Здравейте! Разпределен съм в тази ферма на 01.06. Като чета коментарите не е от най-добрите ферми, но не е и от най-лошите ферми.
Публикувано на 29-04-2011 00:58 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
stamatincho
Потребител

Някой ще пътува ли началото на май месец за тази ферма?Аз летя на 05.05,но приятели.които са там казват,че положението е трагично!Късмет на всички!
Публикувано на 30-04-2011 03:07 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
stamatincho
Потребител

При първа възможност ще кажа как е положението,но към момента ми казаха,че е много зле.Късмет на всички.Ще се видим на "бойното" поле!
Публикувано на 11-05-2011 22:04 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
stamatincho
Потребител

Аз съм в тази ферма и е ужасно!Има прекалено много хора,а няма достатъчно работа!Гонят те от работа без причина!Ако НЕ искате да изкарате пари и да сте роби-елате!Аз исках трансфер и сега ще чакам!Стискайте палци.Късмет на всички!
Публикувано на 12-05-2011 19:21 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
orhy
Потребител

@stamatincho я кажи, в караваните топло ли е? Топла вода? Има ли посуда, чаршафи..?

ПС - за тези, които пътуват от Бургас или Варна, обърнете се към Balkan Holidays за самолетни билети - 2 пъти по-евтино от останалите и не се пътува до София!
Публикувано на 26-05-2011 15:24 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
tierr
Потребител

Здравейте, аз заедно с още две момчета пътуваме за фермичката на 1 юли. От горните коментари ми стана ясно, че фермата е скапана, но ако има някой който в момента е там да пише как е положението, има ли поне работа, плаща ли се редовно. Ако има и др. пътуващи на 1 юли да пишат.

страница 8 от 16

<< < 5 6 7 8 9 10 11 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 84 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти