Форум >
Публикувано на 18-06-2011 13:40 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Много съм притеснена мой близак е там..разбирам че сте в ад но защо седите тогава,защо си траете.Иматели нормални условия на живот т.е как са ви караваните ит.н.И плаща ли ви се редовно. Когато го попитам как е ми казва че е добре,но след като чета коментарите ви се съмнявам да е добре..за това се обръщам към вас Моля ви пишете ще се поболея от притеснение.Благодаря предварително
Редактирано от bonbonova на 18-06-2011 14:12
Публикувано на 20-06-2011 16:46 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
бонбонова както казах повечето каравани са добри но в заплащането не е всичко наред. Режат от часовете, пишат ти break time без да си взимал, самия аз имам такива случаи, и полетата са много зле !!! По-добре откажи ,защото и 36-то и 41-во поле са в лайна !!! За новите полета 22-ро и 26-то днес искаха норма от 15 касетки на час, което е nevuzmojno !!!
Редактирано от radoslav20 на 20-06-2011 16:49
Публикувано на 23-06-2011 19:58 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Za tezi koito sega 6te hodqt ne slu6aite komentarite vseki otiva tam za pari a ne na kurort taka 4e sami si slagate glavata v torbata kato ste re6ili da zaminavata ima i hubavi ima i lo6o mesta vsi4ko e do kasmet no ako si raboti6 i si gleda6 rabotata 6te si dobre. Kolkoto do sopolankovcite tuk deto vi pla6at te prosto nqmat kakvo da pravqt ako te sa jen4ovci i ne izdarjat si e tqhna rabota vie gledaite da se darjite a i samo kazvat ne idvaite mn e lo6o 6te si tragnete na 5 den a v sa6toto vreme te o6te stoqt tam i ne se pribirat taka 4e vseki sam 6te razbere kakvo e kato pristigne ne se ot4aivate zaradi takiva leketa i ne mislete 4e vsi4ko e vqrno tova e ot men i uspeh na vsi4ki zaminava6ti
Мод: Пиши на кирилица, има кредор.
Мод: Пиши на кирилица, има кредор.
Редактирано от Elektra на 23-06-2011 21:13
Публикувано на 27-06-2011 11:19 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
За тези които сега ще ходят не слушайте коментарите всеки отива там за пари а не на курорт така че сами си слагате главата в торбата като сте решили да заминавата има и хубави има и лошо места всичко е до късмет но ако си работиш и си гледаш работата ще си добре. Колкото до сополанковците тук дето ви плашат те просто нямат какво да правят ако те са женчовци и не издържат си е тяхна работа вие гледайте да се държите а и само казват не идвайте мн е лошо ще си тръгнете на 5 ден а в същото време те още стоят там и не се прибират така че всеки сам ще разбере какво е като пристигне не се отчайвате заради такива лекета и не мислете че всичко е вярно това е от мен и успех на всички заминаващи
Публикувано на 27-06-2011 12:02 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Здравейте на всички ,за къде са тия бригади ?какви са изискванията за подаване на документи има ли възрастова граница ?Трябва ли да сме студенти ?и в кой фирмите става записването .Наистина са много мой те въпроси но ако някой може да ми отговори му Благодаря .
Ivo: Отговорите ги има, обаче няма кой да ги чете.
Почни от този раздел:
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=7
Ivo: Отговорите ги има, обаче няма кой да ги чете.
Почни от този раздел:
http://brigadiri.com/forum/viewforum.php?forum_id=7
Редактирано от Ivo на 27-06-2011 14:48
Публикувано на 29-06-2011 23:06 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Илияне ти май не си запознат с условията в М Т МИТЧЕЛЛ !!! Тук съм вече месец за първи път ми е да съм на ферма и не само условията а и самата суперваизерка те кара да се чустваш като картоф. Аз съм с недук на едната ръка и не ти влизат в положение така че си помисли дали има смисъл да идват хората. За съжеление тази ферма е една от лошите, защото се отнасят с теб като с къртов !!!
Публикувано на 30-06-2011 22:33 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
радослав ,13 страници от който само две три положителни статии за мт мичелл,но твоите направо са.....както писах по горе мой близък е там и като чета всичко това се притеснявам още повече.Искам да те попитам нещо имали почасовка мисля че така я наричате работата заплатена ви по час и ако има имали българи който работят така и в какво се състой тяхната работа,и другото което искам да попитам е колко е максималния престой там при условие че ви се полага и платен отпуск от 10 дни за 6 месеца.Т.е 5месеца и половина ли ви е максималния престой на работа.Желая ви успех на всичките и не се оставяйте търсете си правата вие не сте роби нито роботи за бране на ягоди както казах и на него а хора който имат права.Успех
Публикувано на 12-07-2011 16:15 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
bonbonova писа:
радослав ,13 страници от който само две три положителни статии за мт мичелл,но твоите направо са.....както писах по горе мой близък е там и като чета всичко това се притеснявам още повече.Искам да те попитам нещо имали почасовка мисля че така я наричате работата заплатена ви по час и ако има имали българи който работят така и в какво се състой тяхната работа,и другото което искам да попитам е колко е максималния престой там при условие че ви се полага и платен отпуск от 10 дни за 6 месеца.Т.е 5месеца и половина ли ви е максималния престой на работа.Желая ви успех на всичките и не се оставяйте търсете си правата вие не сте роби нито роботи за бране на ягоди както казах и на него а хора който имат права.Успех
Бонбонова аз съм точно на почасова работа, но и на нея ти дават норма, която да изпълняваш. Даже вчера по незнайни причини ме изгониха а аз си направих нормата. Вчера и днес си тръгнаха още 7 човека а те само 4 дена са работили тук и ги изгониха от фермата. По принцип ние сме разпределени на 2 групи по 10 човека но с тази норма където ни я дават винаги гонят хора от групите и никога недопълват с българи. И да знаеш когато пращат хора от ХОПС никога не ги гонят а ги оставят на полетата.
Публикувано на 16-07-2011 15:43 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Радо аз съм тук от 3 седмици и още не съм те виждал ама щом се оплакваш толкова защо още стоиш а не си тръгваш а за тези които си тръгват на 4 ден са некви мамини синчета не издържели на напъна така че знайте че ако идвате тук си е яка работа но вършиш ли сии си ти плащат има момчета които си правят нормите и си взимат по 300 паунда на седмица така че ако сте работливи елате но ако чакате лека работа за много пари тук не е за вас това е за сега от мен успех на всички новобранци и нека има повече такива че ние старите кучета да сме по добре
Публикувано на 19-07-2011 00:15 | RE: M T MITCHELL Farm, Scotland
Здравейте, относно тази ферма мога да ви кажа че е отвратителна. Отодохме там от трансфер и при слизането от таксито ни посрещнаха с думите Добре дошли в Ада. Така си и беше. С моя приятел ни разделиха в отделни каравани и за това отговаряше един пиклйо на 20г от България казва се Ангел. Ако ви праштат там по добре не ходете, режат от парите, карат те да си трагваш от полето кадето и да е то и на следващия ден си дей-оф(не работиш). Работата е ужасна само ниски ягоди. помислете добре и четете форумите.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители