Форум >
Публикувано на 03-04-2011 08:30 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
От фермата до Колчестър билета е 1.80 паунда и от Колчестър до Лондон е 10.00паунда!!
Публикувано на 01-07-2011 23:04 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Приятели фематаBOXFORD SUFFOLK HOLDINGS наистина е ужасна ,всички те имат за 2 ра ръка човек.Не стига че няма достатъчно работа за всички ами са сложили и норма познайте какво става тогава,, борба ,,Работи с по 3-6 ч най- много следователно изкарваш не повече от 150-200 най много на седмицa.ЗА караваните да не говоря пробити счупени ,разпадащи се и се плаща по 32 п на седмица а вътре естествено без най-елементарните удобства .КУХНЯТА и ТВ рума един голям мръсен хамбар.БАНИТЕ са общи я се доредиш я не
.ТОАЛЕТНИТЕ под всякакъв минимум влизаш с ботуши защото водата те залива
.НАЙ парадоксалното е че се става в 3 ч през ноща за работа ,пътува се 1ч до полето и накрая се работи 3 часа
МОЛЯ направете сметка дали искате да сте там защото аз наистина не бях добре

Публикувано на 02-07-2011 08:02 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
eliwbe писа:
Приятели фематаBOXFORD SUFFOLK HOLDINGS наистина е ужасна ,всички те имат за 2 ра ръка човек.Не стига че няма достатъчно работа за всички ами са сложили и норма познайте какво става тогава,, борба ,,Работи с по 3-6 ч най- много следователно изкарваш не повече от 150-200 най много на седмицa.ЗА караваните да не говоря пробити счупени ,разпадащи се и се плаща по 32 п на седмица а вътре естествено без най-елементарните удобства .КУХНЯТА и ТВ рума един голям мръсен хамбар.БАНИТЕ са общи я се доредиш я не
.ТОАЛЕТНИТЕ под всякакъв минимум влизаш с ботуши защото водата те залива
.НАЙ парадоксалното е че се става в 3 ч през ноща за работа ,пътува се 1ч до полето и накрая се работи 3 часа
МОЛЯ направете сметка дали искате да сте там защото аз наистина не бях добре
Приятел ,напиши че се пътува 1 час до до другата ферма Хоме Фарм и там се работи там са полетата. А там е 0ще по голяма мизерия и всичко ,което е написал човека е абсолютно вярно!Лошото е че някои не вярватПриятели фематаBOXFORD SUFFOLK HOLDINGS наистина е ужасна ,всички те имат за 2 ра ръка човек.Не стига че няма достатъчно работа за всички ами са сложили и норма познайте какво става тогава,, борба ,,Работи с по 3-6 ч най- много следователно изкарваш не повече от 150-200 най много на седмицa.ЗА караваните да не говоря пробити счупени ,разпадащи се и се плаща по 32 п на седмица а вътре естествено без най-елементарните удобства .КУХНЯТА и ТВ рума един голям мръсен хамбар.БАНИТЕ са общи я се доредиш я не

Публикувано на 02-07-2011 13:40 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
абсолютно вярно е всичко, че и по- зле, за съжаление е така, дано ако реша пак да ходя на бригада, да не попадна в такава ферма.

Публикувано на 14-07-2011 23:33 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Айде и аз да добавя нещо за който не вярва.Бях там тази година и си тръгнах по собствено желание, защото просто не си заслужава.
Камповете са два и офиса.Като условия за живот в единия камп мизерията е страшна и баните са общи с три душа.Тоалетните са под сякаква критика.TV room-a и кухнята не са толкова зле.В караваните е толкова студено и са толкова издънени,че чак пердетата се местят от вятъра..Наистина се патува 30 мин. до полетата и най-често се почва работа в 4 и 15.. направете си сметката кога се става..Другия камп като условия за живот е доста по добре.Има вота и газ в караваните.Не във всички докато аз бях там,но работят по въпроса.Интернет няма и в двата кампа.
А за работата.Полетата са кошмарни..Ягодите са малки,а ако са големи то те са боклуци..Нормата беще 3 касетки на час,което при добро поле е перфектно,но там няма такова..Работи се горе долу по 6 часа на ден..Зависи колко полета има да се обират,може да те пуснат и малко повече,но супер рядко,а може и по малко..Има и малини.. Без коментар съм и за тях..Хубавото до колкото чух е на ябълките,но за там не оставят почти никой..Гонят хора постоянно.. Не само в караваната но и който от където е дошъл.. Повечето вайзери са румънци,което знаете какво означава за нас българите.. Но пък става купона
Това е от мен ако искате вярвайте вече
успех на всички който са решили да заминават за тази ферма и на тези който са там в момента 
Камповете са два и офиса.Като условия за живот в единия камп мизерията е страшна и баните са общи с три душа.Тоалетните са под сякаква критика.TV room-a и кухнята не са толкова зле.В караваните е толкова студено и са толкова издънени,че чак пердетата се местят от вятъра..Наистина се патува 30 мин. до полетата и най-често се почва работа в 4 и 15.. направете си сметката кога се става..Другия камп като условия за живот е доста по добре.Има вота и газ в караваните.Не във всички докато аз бях там,но работят по въпроса.Интернет няма и в двата кампа.
А за работата.Полетата са кошмарни..Ягодите са малки,а ако са големи то те са боклуци..Нормата беще 3 касетки на час,което при добро поле е перфектно,но там няма такова..Работи се горе долу по 6 часа на ден..Зависи колко полета има да се обират,може да те пуснат и малко повече,но супер рядко,а може и по малко..Има и малини.. Без коментар съм и за тях..Хубавото до колкото чух е на ябълките,но за там не оставят почти никой..Гонят хора постоянно.. Не само в караваната но и който от където е дошъл.. Повечето вайзери са румънци,което знаете какво означава за нас българите.. Но пък става купона

Това е от мен ако искате вярвайте вече

Публикувано на 23-01-2012 21:25 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Значи да разбирам че никoй не е доволен от тази ферма или просто някой е отишъл там и си е мислел че отива на почивка а всъщност е трябвало да работи,
и в крайна сметка никoй не каза нищо конкретно за тази ферма с подробности всеки си нахвърля това което не му е харесало и толкова...
Ако има някои които е там нека сподели за какво става въпрос все пак всяка година навсякъде е различно

и в крайна сметка никoй не каза нищо конкретно за тази ферма с подробности всеки си нахвърля това което не му е харесало и толкова...
Ако има някои които е там нека сподели за какво става въпрос все пак всяка година навсякъде е различно

Редактирано от kitaeca на 23-01-2012 21:26
Публикувано на 25-01-2012 19:59 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Китаец, не се отчайвай, бате !! Като чета за повечето ферми, в частност и за моята където ще ходя никой не пише хубави работи. Ти си жилаво *опеле, което знае какво е тежка работа, така че не слушай мамините синчета. То е ясно че ще ни експлоатират, ще сме в кал до ушите и ще спим така както беше в казармата. На дечицата им е трудно като се отделят от лукса в къщи. Желая ти успех и съм сигурен че ще изкараш лев там.
"Добрите мъже пият добра бира."
Mr-Tokamori писа:
Бригадата се състои от екип които се труди колективно !
Бригадата се състои от екип които се труди колективно !
Публикувано на 25-01-2012 20:25 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
cromm писа:
Китаец, не се отчайвай, бате !! Като чета за повечето ферми, в частност и за моята където ще ходя никой не пише хубави работи. Ти си жилаво *опеле, което знае какво е тежка работа, така че не слушай мамините синчета. То е ясно че ще ни експлоатират, ще сме в кал до ушите и ще спим така както беше в казармата. На дечицата им е трудно като се отделят от лукса в къщи. Желая ти успех и съм сигурен че ще изкараш лев там.
Ем по принцип е така повечето хора не са бачкали тежка работа и не знаят как е.. пък и всеки който се записва на бригада се е вдъхновил от крайната сума която е спестена при добра работа и добро спестяване. Но всички забравят че там се бер всичко друго освен пари

Публикувано на 26-01-2012 23:06 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Изкарах цял сезон 2010 така че едва ли ме плаши работата.. Гадна е фермата въпреки че хората които останаха до края бяха доволни.. Гадно е в началото не само в тази ферма а и в почти всички вече,защото вземат повече хора от колкото им трябват за да изгонят тези които берат бавно и да си оставят добри пикари и първите два месеца е малко работата и са малко парите.. Вайзерите ни прецакваха много яко в тая ферма.. Успех на всички 

..what am I supposed to do when the best part of me was always you..
Публикувано на 02-02-2012 17:50 | RE: Boxford (Suffolk) Farms ltd / Hill farm?
Споделяйте ако знаете нещо не бъдете стиснати 

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители