Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: follyfoot farm ???

страница 1 от 6

1 2 3 4 > >>
Публикувано на 06-03-2009 11:05 | follyfoot farm ???
bullet_jb
Потребител

zdraveite,ako nqkoi ima informacia za follyfoot farm molq neka pishe....
blagodarq vi

Публикувано на 06-03-2009 12:14 | RE: follyfoot farm ???
offenham08
Потребител

FOLLYFOOT FARM, SOUTHWICK ROAD, NORTH BOARHUNT
PO17 6JH FAREHAM, HAMPSHIRE

Phone: 01329 832294
Fax: 01329 832210
tva li e
Публикувано на 06-03-2009 13:17 | RE: follyfoot farm ???
nadeto22
Потребител

Follyfoot Farm
Taunton Road
North Petherton
Somerset
TA6 6Nw
За тази ли става въпрос ?
Публикувано на 14-04-2010 20:28 | RE: follyfoot farm ???
gerganasl
Потребител

Здравей! Аз бях в съ6тата ферма миналата година! Сега, това лято 6те ходя пак там! Пиши ми ако иска6 за подробности.
Публикувано на 15-11-2010 13:30 | RE: follyfoot farm ???
killar1980
Потребител

Да тая Аманда е ужасна, а като се напие каква става уж англичанка пък сяда мъртво пияна в колата и кара. Пълна селянка е! Не е толкова зле фермата, но повече от 180 трудно се докарват. Мястото е хубаво близо до океана има и езеро, живописна гледка.
Публикувано на 21-06-2012 01:43 | RE: follyfoot farm ???
mesi5
Потребител

Здравейте хора тази ферма е възможно най лошия избор аз бях там и видях за кво става дума най много съм докарвал по 90 на седмица никoй не се интересува дали има кво да ядеш или не не ходете там саваетвам ви искрено.
angry
Публикувано на 30-01-2013 17:34 | RE: follyfoot farm ???
vladimir87
Потребител

здр. искам да ви кажа, че тази ферма е ужасна...Държат се с хората като с кучета, навикват, лъжат с касетки, с часове вечно системата не им била наред комп. им правил грешки - няма бреикове няма нищо след 6 час 15 мин. трябва с памперс да ходиш на работа :Д! Нямаш спокойствие 1 мин. то само се крещи по-бързо....отношението на ваизерите е нямам думи обиждат те как си искат, а ти трябва да мълчиш защото иначе ще си те препратят за БГ!!! Ваизерите са само българи и те правят всичко това те вкарват този хаус защото лижат задника на Аманда. Суперваизерчето Жорко е такава мазна лисица само върти суче интриги да прави. Парите в тази ферма не отиват при хората които работят като луди а при ваизер4етата които по цял ден стоят с ръце в джобовете... нито полетата им се подържат пълни змиярници, трева до колене, кал, змии изобщо каквото се сетите....Аз съм изумен крака ми няма да стъпи там...
Публикувано на 18-04-2013 15:13 | RE: follyfoot farm ???
aaaaa
Потребител

здр. искам да ви кажа, че тази ферма е ужасна...Държат се с хората като с кучета, навикват, лъжат с касетки, с часове вечно системата не им била наред комп. им правил грешки - няма бреикове няма нищо след 6 час 15 мин. трябва с памперс да ходиш на работа :Д! Нямаш спокойствие 1 мин. то само се крещи по-бързо....отношението на ваизерите е нямам думи обиждат те как си искат, а ти трябва да мълчиш защото иначе ще си те препратят за БГ!!! Ваизерите са само българи и те правят всичко това те вкарват този хаус защото лижат задника на Аманда. Суперваизерчето Жорко е такава мазна лисица само върти суче интриги да прави. Парите в тази ферма не отиват при хората които работят като луди а при ваизер4етата които по цял ден стоят с ръце в джобовете... нито полетата им се подържат пълни змиярници, трева до колене, кал, змии изобщо каквото се сетите....Аз съм изумен крака ми няма да стъпи там...
условията за йивот са мизерни, водата спира постояно немойе да се искпе6, караваните са мухлясали,няма пеислип които да е наред ,всяка седмица не6то е обркано об6то взето тва е ферма за измекяри
Редактирано от aaaaa на 18-04-2013 16:00
Публикувано на 18-04-2013 15:56 | RE: follyfoot farm ???
aaaaa
Потребител

спират пари за гас за 3 месеца напред ,за бус ,за проверка на ел уреди ,90 паунда зимат само топ пикарите и то само в пика,пеихолидеи пла6тат 1/3 от сумата(с другта 4аст от моя пеихолидеи да си купят све6ти)
Публикувано на 18-04-2014 00:29 | RE: follyfoot farm ???
akbr
Потребител

Тази ферма е ужасна,постояно работниците биват ощетени откъм заплати,случвало се е да ти липсват по 150 паунда от седмичната заплата!
Редовна практика е да ти липсват по 50 паунда от седмичната заплата!
Работиш по 12-14 часа на норма, първите 5 часа влизаш в нормата изкарваш пари,после още 7-8 часа едва креташ взимаш стотинки,изтощен си като магаре,а фермата е спечелила от труда ти.За 12-14 часа работа 2-почивки по 15 мин.
Условията са мизерни в караваните,или не работи печката или бойлера,но плащаш гас която неможеш да изразходиш.
Към работниците се отнасят грубо като в концентрационен лагер,крещи се като на футболен мач,права нямаш имаш само задължения.
Картината е подобна на филма "12 години робство",няма лекарски екип,охрана или транспорт до болницата,контузен ли си има кои да те замести от 12 000 000 емигранти.Много работливи момчета и момичета напуснаха фермата или не се върнаха.Миналата година 80 човека от полша напуснаха 10 румънци 10 българи и то в разгара на сезона.
Приветстват те с усмивка и добре дошъл,но на 2-рия месец си евреин в ТРЕТИЯТ РАЙХ.Такива ферми ще съществуват докато има хора които си дават нервите и здравето за пари.

страница 1 от 6

1 2 3 4 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 29 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти