Форум >
Публикувано на 23-06-2019 17:05 | RE: follyfoot farm ???
Предполагам, че е така но пари поне да дават а не да се гаврят с чонешкия труд, и интриги и мениджъра пълна помия
Публикувано на 27-06-2019 16:11 | RE: follyfoot farm ???
Доста от коментарите са верни! Много интриги въртят в тази фермичка, ама разбирам ги, те там в калта и в тая сивотия какво друго да правят. Изгониха толкова много кадърни хора от страх.Напълниха фермата с ниско интелигентни хора, които да не знаят много, много и които си мълчат. "мениджъра" от С....в зимата изгони една моя позната защото била проблемнна и скочила да бие жена му.... хахаааааа пълен ъбсурд, сюреалистична ситуация, и накрая не й плати заработено, селяндурски му работи, иначе много ги търсеше и врънкаше да се връщат. Доста хора беше заплашил като си тръгнаха мин. година, че ако не се върнат няма да им даде P45. И доста хора много дълго го чакаха. Аз моя холидей го врънках един месец без резултат, добре,че като си тръгнах жената, която водеше тогава счетоводството, ми оправи всичко и за една седмица всичко ми изпрати без проблем. И нея я махнаха.Там стоиш докато си им изгоден, след това аут, кой от където е. В пака работиш като идиот за без пари факт, или ако изкараш пари трябва да си 24/7 там.На полето ако си даваш зор, можеш да изкараш някой паунд и вайзерите са готини, поне така беше, когато бях там, сега не знам как е, и не ме интересува. За караваните имаше доста окаяни,но аз попаднах в хубава и с хубави хора нямам оплакване, сега сигурно не е така.Като цяло цялата помия там я прави мениджъра, комплексиран типаж, жена му и тя, мислят си, че като са в Англия там в калта са "хванали Господ за шлифера" и са много на ниво като управляват 100 ниско образовани и интелигентни индивида.Постоянно отиват и си тръгват хора от там, не проблема в хората, а в тях. И като каже, че ще идва група от 40 човека, те идват 4 ???? сюреализъм е там. Не се лъжете да ходите там. Постоянно си тръгват хора от там, а и тези двамцата яко имат нужда от някави много силни медикаменти ![laugh laugh](../images/smiley/laugh.gif)
![laugh laugh](../images/smiley/laugh.gif)
Редактирано от Gerry на 27-06-2019 16:42
Публикувано на 27-06-2019 16:28 | RE: follyfoot farm ???
ivis123 писа:
Дааа всичко е вярно.Мениджъра е интригант и едно страхливо същество.Казва ти едно а прави съвсем друго, а когато не си му изгоден прави всичко възможно да те накара да си тръгнеш.голяма мижитурка.А за жена му и тя същата проста интригантка. Тотално изперкала, крещи по зял ден като недомаслена и се чуди и тя ква мизерия да направи.Тая ферма за нищо те става най вече заради простите селяндури така наречени мениджъри![](../images/smiley/vahidrk.gif)
Дааа всичко е вярно.Мениджъра е интригант и едно страхливо същество.Казва ти едно а прави съвсем друго, а когато не си му изгоден прави всичко възможно да те накара да си тръгнеш.голяма мижитурка.А за жена му и тя същата проста интригантка. Тотално изперкала, крещи по зял ден като недомаслена и се чуди и тя ква мизерия да направи.Тая ферма за нищо те става най вече заради простите селяндури така наречени мениджъри
![](../images/smiley/vahidrk.gif)
Публикувано на 27-06-2019 16:31 | RE: follyfoot farm ???
![clap clap](../images/smiley/bi.gif)
![clap clap](../images/smiley/bi.gif)
silviyatsoneva72 писа:
Наистина е най -ужасната ферма ,не ходете там . Всичко написано в предишните коментари е вярно , знам го защото съм работила там , там си роб , не си човек . Обиди , унижение, интриги ,работа по 15 часа с един брейк за деня .И всичко това е благодарение на един човек от Свищов - мамин ******, който се занимава само с интриги,а не с работа и се чуди кое момиче да си хване за любовница . Караваните са под всякаква критика ,разладат се ,въобще там е АД . Там не си човек , гледат да те смачкат и нямаш право на мнение . Относно заплащането - каквото решат да ти дадат , а не каквото си заработил. ХОРА , НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ТАЗИ ФЕРМА, ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ . Не вярвайте на този човек ,когато ви интервюира ,защото ще ви разказва велики неща , а всъщност нищо няма да е вярно. Той така действа на интервютата в Свищов иначе няма да може да събере хора за сезона , но когато пристигнете във фермата разбирате ,че нищо от това което е казал този лъжец и лицемер не е вярно , но вече е късно .НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ ТАМ .
Ivo: без имена!
Наистина е най -ужасната ферма ,не ходете там . Всичко написано в предишните коментари е вярно , знам го защото съм работила там , там си роб , не си човек . Обиди , унижение, интриги ,работа по 15 часа с един брейк за деня .И всичко това е благодарение на един човек от Свищов - мамин ******, който се занимава само с интриги,а не с работа и се чуди кое момиче да си хване за любовница . Караваните са под всякаква критика ,разладат се ,въобще там е АД . Там не си човек , гледат да те смачкат и нямаш право на мнение . Относно заплащането - каквото решат да ти дадат , а не каквото си заработил. ХОРА , НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ТАЗИ ФЕРМА, ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ . Не вярвайте на този човек ,когато ви интервюира ,защото ще ви разказва велики неща , а всъщност нищо няма да е вярно. Той така действа на интервютата в Свищов иначе няма да може да събере хора за сезона , но когато пристигнете във фермата разбирате ,че нищо от това което е казал този лъжец и лицемер не е вярно , но вече е късно .НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ ТАМ .
Ivo: без имена!
Публикувано на 31-01-2020 11:56 | RE: follyfoot farm ???
Най ужасната ферма в която съм била, постояно работниците биват ощетени откъм заплати. Отнасят се с хората като с животни.
Работиш по 12-14 часа и ти плащат по 200 паунда. Не можеш да говориш на полето, защото ако те чуе "ЖОРКО" става лошо
даже и не може да питаш колко е часа.
Напуснеш ли не чакай холидей, защото няма кой да ти го плати. С две думи бягайте 300 от тази ферма![laugh laugh](../images/smiley/laugh.gif)
Работиш по 12-14 часа и ти плащат по 200 паунда. Не можеш да говориш на полето, защото ако те чуе "ЖОРКО" става лошо
Публикувано на 17-01-2021 23:50 | RE: follyfoot farm ???
Здравейте Казвам се Рангел искам да ви споделя за педалското Мениджърче ЖОРКО и жена му интриганти от близката 2009 която видяхме кой може да бере ягоди (ЖОРКО лизача който беше бегач и освен лизач за друго не ставаше) продължава да е слизач и долнопробен човек надявах се да са се променили работите за 11 години но уви мизерници си остават такив
а не се крия аз Съм Рангел и знаеш кой Съм да не мислиш че се крия тук кавал мизерен сигорен съм че всеки ще си получи това от което е заслужил и твойте гомна който си сътворил ще се върнат Хора ако четете това аз бях там 2009 и нищо не се е променило не ходете там и не си губете времето с Жорката и жена му Миленка не си губете времето и нервите![](../images/smiley/bu.gif)
![](../images/smiley/offtopic.gif)
![](../images/smiley/bu.gif)
Редактирано от RANGEL2009 на 17-01-2021 23:58
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители