Форум >
Публикувано на 23-06-2019 17:05 | RE: follyfoot farm ???
Предполагам, че е така но пари поне да дават а не да се гаврят с чонешкия труд, и интриги и мениджъра пълна помия
Публикувано на 27-06-2019 16:11 | RE: follyfoot farm ???
Доста от коментарите са верни! Много интриги въртят в тази фермичка, ама разбирам ги, те там в калта и в тая сивотия какво друго да правят. Изгониха толкова много кадърни хора от страх.Напълниха фермата с ниско интелигентни хора, които да не знаят много, много и които си мълчат. "мениджъра" от С....в зимата изгони една моя позната защото била проблемнна и скочила да бие жена му.... хахаааааа пълен ъбсурд, сюреалистична ситуация, и накрая не й плати заработено, селяндурски му работи, иначе много ги търсеше и врънкаше да се връщат. Доста хора беше заплашил като си тръгнаха мин. година, че ако не се върнат няма да им даде P45. И доста хора много дълго го чакаха. Аз моя холидей го врънках един месец без резултат, добре,че като си тръгнах жената, която водеше тогава счетоводството, ми оправи всичко и за една седмица всичко ми изпрати без проблем. И нея я махнаха.Там стоиш докато си им изгоден, след това аут, кой от където е. В пака работиш като идиот за без пари факт, или ако изкараш пари трябва да си 24/7 там.На полето ако си даваш зор, можеш да изкараш някой паунд и вайзерите са готини, поне така беше, когато бях там, сега не знам как е, и не ме интересува. За караваните имаше доста окаяни,но аз попаднах в хубава и с хубави хора нямам оплакване, сега сигурно не е така.Като цяло цялата помия там я прави мениджъра, комплексиран типаж, жена му и тя, мислят си, че като са в Англия там в калта са "хванали Господ за шлифера" и са много на ниво като управляват 100 ниско образовани и интелигентни индивида.Постоянно отиват и си тръгват хора от там, не проблема в хората, а в тях. И като каже, че ще идва група от 40 човека, те идват 4 ???? сюреализъм е там. Не се лъжете да ходите там. Постоянно си тръгват хора от там, а и тези двамцата яко имат нужда от някави много силни медикаменти
Редактирано от Gerry на 27-06-2019 16:42
Публикувано на 27-06-2019 16:28 | RE: follyfoot farm ???
ivis123 писа:
Дааа всичко е вярно.Мениджъра е интригант и едно страхливо същество.Казва ти едно а прави съвсем друго, а когато не си му изгоден прави всичко възможно да те накара да си тръгнеш.голяма мижитурка.А за жена му и тя същата проста интригантка. Тотално изперкала, крещи по зял ден като недомаслена и се чуди и тя ква мизерия да направи.Тая ферма за нищо те става най вече заради простите селяндури така наречени мениджъри
Дааа всичко е вярно.Мениджъра е интригант и едно страхливо същество.Казва ти едно а прави съвсем друго, а когато не си му изгоден прави всичко възможно да те накара да си тръгнеш.голяма мижитурка.А за жена му и тя същата проста интригантка. Тотално изперкала, крещи по зял ден като недомаслена и се чуди и тя ква мизерия да направи.Тая ферма за нищо те става най вече заради простите селяндури така наречени мениджъри
Публикувано на 27-06-2019 16:31 | RE: follyfoot farm ???
silviyatsoneva72 писа:
Наистина е най -ужасната ферма ,не ходете там . Всичко написано в предишните коментари е вярно , знам го защото съм работила там , там си роб , не си човек . Обиди , унижение, интриги ,работа по 15 часа с един брейк за деня .И всичко това е благодарение на един човек от Свищов - мамин ******, който се занимава само с интриги,а не с работа и се чуди кое момиче да си хване за любовница . Караваните са под всякаква критика ,разладат се ,въобще там е АД . Там не си човек , гледат да те смачкат и нямаш право на мнение . Относно заплащането - каквото решат да ти дадат , а не каквото си заработил. ХОРА , НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ТАЗИ ФЕРМА, ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ . Не вярвайте на този човек ,когато ви интервюира ,защото ще ви разказва велики неща , а всъщност нищо няма да е вярно. Той така действа на интервютата в Свищов иначе няма да може да събере хора за сезона , но когато пристигнете във фермата разбирате ,че нищо от това което е казал този лъжец и лицемер не е вярно , но вече е късно .НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ ТАМ .
Ivo: без имена!
Наистина е най -ужасната ферма ,не ходете там . Всичко написано в предишните коментари е вярно , знам го защото съм работила там , там си роб , не си човек . Обиди , унижение, интриги ,работа по 15 часа с един брейк за деня .И всичко това е благодарение на един човек от Свищов - мамин ******, който се занимава само с интриги,а не с работа и се чуди кое момиче да си хване за любовница . Караваните са под всякаква критика ,разладат се ,въобще там е АД . Там не си човек , гледат да те смачкат и нямаш право на мнение . Относно заплащането - каквото решат да ти дадат , а не каквото си заработил. ХОРА , НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ В ТАЗИ ФЕРМА, ГОРЧИВО ЩЕ СЪЖАЛЯВАТЕ . Не вярвайте на този човек ,когато ви интервюира ,защото ще ви разказва велики неща , а всъщност нищо няма да е вярно. Той така действа на интервютата в Свищов иначе няма да може да събере хора за сезона , но когато пристигнете във фермата разбирате ,че нищо от това което е казал този лъжец и лицемер не е вярно , но вече е късно .НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ ДА ХОДИТЕ ТАМ .
Ivo: без имена!
Публикувано на 31-01-2020 11:56 | RE: follyfoot farm ???
Най ужасната ферма в която съм била, постояно работниците биват ощетени откъм заплати. Отнасят се с хората като с животни.
Работиш по 12-14 часа и ти плащат по 200 паунда. Не можеш да говориш на полето, защото ако те чуе "ЖОРКО" става лошо даже и не може да питаш колко е часа. Напуснеш ли не чакай холидей, защото няма кой да ти го плати. С две думи бягайте 300 от тази ферма
Работиш по 12-14 часа и ти плащат по 200 паунда. Не можеш да говориш на полето, защото ако те чуе "ЖОРКО" става лошо даже и не може да питаш колко е часа. Напуснеш ли не чакай холидей, защото няма кой да ти го плати. С две думи бягайте 300 от тази ферма
Публикувано на 17-01-2021 23:50 | RE: follyfoot farm ???
Здравейте Казвам се Рангел искам да ви споделя за педалското Мениджърче ЖОРКО и жена му интриганти от близката 2009 която видяхме кой може да бере ягоди (ЖОРКО лизача който беше бегач и освен лизач за друго не ставаше) продължава да е слизач и долнопробен човек надявах се да са се променили работите за 11 години но уви мизерници си остават такива не се крия аз Съм Рангел и знаеш кой Съм да не мислиш че се крия тук кавал мизерен сигорен съм че всеки ще си получи това от което е заслужил и твойте гомна който си сътворил ще се върнат Хора ако четете това аз бях там 2009 и нищо не се е променило не ходете там и не си губете времето с Жорката и жена му Миленка не си губете времето и нервите
Редактирано от RANGEL2009 на 17-01-2021 23:58
Информация
Транспорт от летището до фермата.
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители