Форум >
Публикувано на 22-08-2015 15:34 | RE: follyfoot farm ???
Мда, поне аз не виждам обиди и имена.
Останалите също трябва да си почистят коментарите.
Останалите също трябва да си почистят коментарите.
Публикувано на 22-08-2015 22:14 | RE: follyfoot farm ???
Редактирано от Alesandro9202 на 22-08-2015 22:15
Публикувано на 22-08-2015 22:19 | RE: follyfoot farm ???
Публикувано на 25-08-2015 19:36 | RE: follyfoot farm ???
Ейй ......... Каде ми е превода за последният работен ден а ми говорите за коректност и за 9 часа пл.отпуск каде е коректноста и каде са ми документите и p45 побеснях. искате война сас закона имате я 101%
Редактирано от 007Bond на 25-08-2015 19:49
Публикувано на 25-08-2015 23:27 | RE: follyfoot farm ???
FollyFoot Farm не ни плати нито holiday pay, нито ни даде последните payslip-ове,нито ни издадоха p45,нито се изплатиха като хората, въпреки че се пишат за най-точните и праведните шефове...Все още изчаквам да ги видя колко струват и дали случайно няма да се поправят и да се изплатят най-накрая, ама на чудеса да вярва ли човек?
Редактирано от NinjaSkills47 на 26-08-2015 17:35
Публикувано на 28-08-2015 00:11 | RE: follyfoot farm ???
Здравейте ,казвам се И.Вехов.До преди две седмици съм работил във ферма за ягоди в Шотландия.Но понеже работата приключи ,потърсих друга ферма и разбрах за прословутата Folly Foot Farm и съм тук за 2-ра седмица.Първият ми ''payslip'' си беше доста хубав,а 2-рият още по-хубав.И съм изключително доволен от фермата и смятам да дойда поне още веднъж.Бих искал да кажа на всички ,че по-горе написаното е сътворено от злоба и не е от вярност.Тук съм доволен има доста работа и пари.Всичко за което съм дошъл.Разбирам,че не всичко което се разказва има нещо вярно.ФЕРМАТА СИ ЗАСЛУЖАВА !!!
Редактирано от vehov91 на 28-08-2015 00:13
Публикувано на 28-08-2015 01:10 | RE: follyfoot farm ???
vehov91 писа:
Здравейте ,казвам се И.Вехов.До преди две седмици съм работил във ферма за ягоди в Шотландия.Но понеже работата приключи ,потърсих друга ферма и разбрах за прословутата Folly Foot Farm и съм тук за 2-ра седмица.Първият ми ''payslip'' си беше доста хубав,а 2-рият още по-хубав.И съм изключително доволен от фермата и смятам да дойда поне още веднъж.Бих искал да кажа на всички ,че по-горе написаното е сътворено от злоба и не е от вярност.Тук съм доволен има доста работа и пари.Всичко за което съм дошъл.Разбирам,че не всичко което се разказва има нещо вярно.ФЕРМАТА СИ ЗАСЛУЖАВА !!!
Господине луд! Преди 10 дни напуснах фермата и нови хора нямаше! Ти да не си някакъв дух или нещо халюцинация?! Къде беше ,че не те видях? В ЦАРЕВИЦАТА ЛИ ЖИВЕЕШЕ?! Защо лъжеш хората? Във Follyfoot farm плащат на ВТОРАТА СЕДМИЦА! Как така си там от две седмици и си взел ДВА пейслипа?! Да не си факир или нещо такова? Това са поредните циркаджийски номера с марка Follyfoot Farm. Точно защото фермата "си струва " все още чакаме аз и двамата човека с които бяхме заедно във фермата да ни се плати holiday pay(отпуските)+последния
Ни работен ден+P45(документ за данъците)! Само се излагате с вашите съчинения разсъждения с привкус на сапунка. Фермата толкова "много си заслужава", че за 10 дни си тръгнахме 15 човека! И то заради измекярското отношение спрямо нас от страна на самозабравилия се "harvest manager". Затова четете хора за да не ссе прекарате и да нямате пари за обратен билет...
Редактирано от NinjaSkills47 на 28-08-2015 01:36
Публикувано на 12-09-2015 22:13 | RE: follyfoot farm ???
здравеите.ферми4ката за която става въпрос е сравнима единствено с КОНЦЕНТРАЦИОНЕН ЛАГЕР.Управлява се едноли4но от едно мом4енце което трепери някои да не му вземе работата и само върти интриги.управлява на принципа-разделяй и владей.докато си му от полза е добре,после си аут.постоянно ти липсват пари,караваните са от преди втората световна,освен 2-3 които са малко -по нови.разкарват те като маймуна по цял ден само и само да си изпълнят плана.никога не си на ясно на каква цена е касетката,и е по-добре да не питас...въпросният HARVEST MANAGER е прероденият HITLER.Много му харесва да вика по работниците и да ги ма4ка.който иска рано да му побелее косата от нерви да отива там
Публикувано на 13-09-2015 19:50 | RE: follyfoot farm ???
Разбира се според потребителя-фантом-призрак , който живя две седмици в царевицата до лагера, vehov91 и мнението на колегата Depeche Mode е написано от "злоба и не от вярност". Оказа се ,че не само Тримата от запаса пишем истината. Написаното по-горе го потвърждавам на 1000%! Нека все повече хора разбират за Follyfoot Farm и техните нередовни практики.
Редактирано от NinjaSkills47 на 15-09-2015 18:36
Публикувано на 15-09-2015 18:37 | RE: follyfoot farm ???
Днес най-накрая ми пратиха прословутото P45!
Все още очаквам Holiday Pay да ми бъде изплатен. Ще пиша ако случайно решат да се изплатят.
Все още очаквам Holiday Pay да ми бъде изплатен. Ще пиша ако случайно решат да се изплатят.
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители