Форум >
Публикувано на 20-07-2009 21:27 | RE: Най-гадните ферми
HILLAR FARMS e nyakakuv ugas tazi godina ima rabota ne davat pari plashtat malko kato konclager e pribraha vsichki pechki na horata KONCLAGER UGASS
iskash li transver nyama mr.Daivid Tomson e samiya HOPS nepuska ot fermata a ti kazva da si zami navash za BG tuka vlezesh li nyama izlizane.
tova e za mr.Tomson

Публикувано на 21-07-2009 21:26 | RE: Най-гадните ферми
WINDYHILLS FARM,Scotland.nqma rabota,nqma i pari.diskriminaciq.ako ne spazva6 pravilata pravo v BG,nikakav transfer.hubavoto e 4e sled 5 dni 6te sam dale4e ot tazi ferma.gif)

.gif)

Публикувано на 21-07-2009 21:54 | RE: Най-гадните ферми
MorskataSirena писа:
...diskriminaciq.ako ne spazva6 pravilata pravo v BG,nikakav transfer...
...diskriminaciq.ako ne spazva6 pravilata pravo v BG,nikakav transfer...
Много ясно, че ако не спазваш правилата си право в България. На какво основание ще ти правят трансфер, и коя ферма би те взела , в случай че не спазваш правилата. Поне в Англия държат на правилата, и това много ми харесва...
Публикувано на 24-07-2009 22:42 | RE: Най-гадните ферми
Ok,az sam za parva godina,saglasna sam s teb,oba4e i drugite,koito imat staj s brigadite kazvat,4e tuk vs.e s glavata nadolu.dovolni v tazi ferma nqma.otnosno pravilata,te tuk se otnasqt za edna 4est ot studentite.ima6 li polski pasport si sas specialni prava.tova ne e samo moe mnenie.......gif)
.gif)
Публикувано на 24-07-2009 22:57 | RE: Най-гадните ферми
MorskataSirena писа:
Ok,az sam za parva godina,saglasna sam s teb,oba4e i drugite,koito imat staj s brigadite kazvat,4e tuk vs.e s glavata nadolu.dovolni v tazi ferma nqma.otnosno pravilata,te tuk se otnasqt za edna 4est ot studentite.ima6 li polski pasport si sas specialni prava.tova ne e samo moe mnenie.......gif)
Ok,az sam za parva godina,saglasna sam s teb,oba4e i drugite,koito imat staj s brigadite kazvat,4e tuk vs.e s glavata nadolu.dovolni v tazi ferma nqma.otnosno pravilata,te tuk se otnasqt za edna 4est ot studentite.ima6 li polski pasport si sas specialni prava.tova ne e samo moe mnenie......
.gif)
Че преспи с някой поляк , знам че по тая част сте номер едно българските жени.
Публикувано на 31-07-2009 12:17 | RE: Най-гадните ферми
Наи гадната ферма в Англия е Oakchurch farm.Там трябва да си поляк за да си добре и да работи6 като роб без да си отваря6 много устата не ходете там и не се доверяваите на фирма Ванитас те са големи мо6еници особено онази мазна Нели Аврамска не и се доверяваите на мазната и усмивка ще ви вземе парите и ще ви изиграе
Публикувано на 10-08-2009 21:56 | RE: Най-гадните ферми
Ako iskate transfer i ako go poluchite vidite li HILLAR FARMS napravo si otivaite za BG ne si zaslujava da nabutvate izlishni pari za put az se izlagah.Ne se podmamvaite kato vidite slivi i qbalki zashtoto tam hodqt previligirovanite polqci nqma shansove da se oredite puk za qgodite nqmam dumi kal do vrata moje da se odavish v nqkoi red .Redovete prelichat na okopi qko gi kupqt sas otrovi pobelqvat ti ustnite belqt ti se racete i temp podobni gluposti....Pak i tq predi dvadena obqviha che e falirala taka che nedeite da hodite shte sajelqvate ...

Публикувано на 10-08-2009 22:46 | RE: gillam & day
Това е най скапаната ферма която съществува от 2 месеца съм тук и са ми превели само 2 фиша имахме работа 3 седмици брахме цветя а сега 2-3 дни почивка и 1 ден работа 2-3 часа иначе караваните са добри пътуваме 40 минути до пензанс(до полетата) по един път в седмицата на магазин за пазаруване на храна общо взето ако ви пращат за тази ферма сте преебани и искайте друга вече един месец седиме без работа и сега поискахме трансфер от 2 месеца само 3 седмици работа и никой не го е грижа пък и вайзерките са румънки и си бутат румънците напред в списъците с килата гадна работа. Ако искате да дойдете на почивка елате в тая ферма ама си земете повечко джобни. И вярно сме на lands end от лондон до тука път цяла нощ билета е 40 паунда.Условията за живот са добри обаче няма работа а ние не сме дошли на почивка....

Публикувано на 18-08-2009 16:10 | RE: най-гадните ферми
A P BARRIE & CO -SCOTLAND
МИЗЕРИЯ-както и да го погледнеш:условията за живеене са ужасни,а за парите да не говорим.Не се създава работа,не дават трансфери...изкарваш по някакви си 40 паунда на седмица...
МИЗЕРИЯ-както и да го погледнеш:условията за живеене са ужасни,а за парите да не говорим.Не се създава работа,не дават трансфери...изкарваш по някакви си 40 паунда на седмица...
Публикувано на 19-08-2009 11:54 | RE: Най-гадните ферми
Sandfield Farm ( Orchard Farm! )... Bachkash po 2,3 chasa na den i prez ostanaloto vreme se pochesvash... 

Информация
Актуални позиции за работа
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители