Форум >
Публикувано на 10-03-2009 16:23 | Zenith Nurseries
Здравейте приятели! Искам да попитам дали някой от вас е ходил в тази ферма-Zenith Nurseries,и какви са му впечатленията от там? Благодаря предварително!
Публикувано на 26-03-2009 22:23 | RE: Zenith Nurseries
zdravei!priatelkata mi beshe tam tova lqto i raboti v pack house na fermata.rabotqt 7 dni v sedmicata.bez over time.ne im platiha pay holliday nakraq (vapreki che trqbva da im go izplatqt) 2 dni za cialo lqto sa im dali pochiven den osven ako ne e bolna.po princip momichetata rabotqt v pack house.fermata e malka.shefovete sa italianci.tq e jivqla v accomodation.imalo e 3 karavani no v tqh jiveeli samo polqci i hora koito se vrashtat za 2-3 godina.abe neznam kakvo da ti kaja.ima vinagi rabota v taq ferma no shteshe da bade dobre ako ima plashtaha s over time kakto vav drugite fermi i ako usloviqta za jivot bqha malko po dobri.nadqvam se che sam ti pomognal.uspeh

Публикувано на 30-01-2010 13:40 | RE: Zenith Nurseries
Някои друг няма ли информация за тази ферма.Някои знае ли 6офирите с какжо точно се занимават.Ще сам благодарен за информация.
Благодаря предварително!!!
Благодаря предварително!!!
Публикувано на 01-02-2010 20:57 | RE: Zenith Nurseries
Еи нико друг ли не е бил в тази ферма.на 1.3.2010 заминавам.Някои не ли бил на марули да каже какво се работи.
Публикувано на 09-02-2010 21:49 | RE: Zenith Nurseries
2 години съм работил в тази ферма. Просто които отива там му пожелавам много късмет.Трябва да имате железни нерви да изтърпите 6те си месеца в този АД.
. Единствено бих се върнал в тази ферма да си взема багажа и да си отмъстя. Който иска инфо да ми пише на майла ще му дам инфо
(mangysa@abv.bg)

.gif)
(mangysa@abv.bg)
Публикувано на 14-02-2010 15:24 | RE: Zenith Nurseries
Щом ще ходиш на 1.03 значи най-вероятно ще си плантьор.Няма много работа за тях,но е хубаво,че работят на piece,а не на час.Истинската работа започва началото на май,тогава започва рязането на голямата салата.Ако тогава те направят резач,трябва да си бърз и издражлив за да правиш що годе добри пари.Кофтито за теб ще е,че може би половината стари резачи ще се върнат,а ти те първа ще трябва да свикваш.Условията за живот не са много добри,но се свиква.Повечето работници живеят в помещения тип барака по 7-8 души в една.Има и няколко каравани,но новите едва ли ще сте в тях.Шефовете са италианци и не дават over time i pay holidey.Успех! 

Публикувано на 16-11-2010 21:02 | RE: Zenith Nurseries
И аз бях в тази ферма и съм на същото мнение като останалите.Условията за живот са мизерни .Спали сме по 10 човека.Работодателите са италианци.Не се плаща over time.Абе от друга страна си беше готино.Само българчета бяхме и 4 латвиеца.Изкарахме си почти всички до край.Не бой се братовчет всичко е точно ще издържиш сигурен съм.
Публикувано на 12-03-2012 21:12 | RE: Zenith Nurseries
Здравейте!някой от вас може ли да ми даде повече информация за тази ферма Zenith Nurseries
Публикувано на 10-01-2013 12:39 | RE: Zenith Nurseries
а някой ще сподели ли с коя агнеция се ходи там - Конкордия,Хопс или....
Публикувано на 27-05-2014 16:29 | RE: Zenith Nurseries
мнения и коментари за тази ферма "Zenith Nurseries" имате ли?
Информация
Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители