Форум >
Публикувано на 11-03-2009 16:16 | NYNEHEAD FRUIT,Somerset, England
Привет на всички и поздрави за хубавото форумче.Предстои ми заминаване за тази ферма и ще ми е полезна всяка информация.
Има ли участници работили или работещи там.
Благодаря ви
Има ли участници работили или работещи там.
Благодаря ви
Публикувано на 21-03-2009 02:45 | RE: NYNEHEAD FRUIT,Somerset, England
Здравей ИВАН !
Имам нужната ти Информация , Пиши ми на SKYPE : JULIO1441 !!!
Качил съм няколко снимки и в този сайт от фермата и може да се ориентираш малко !
ЩЕ ГЛЕДАМ ДА СЪМ ПОЛЕЗЕН НА ВСИЧКИ КОИТО СА ТРЪГНАЛИ ЗА ТАЗИ ФЕРМА !!!

Имам нужната ти Информация , Пиши ми на SKYPE : JULIO1441 !!!
Качил съм няколко снимки и в този сайт от фермата и може да се ориентираш малко !
ЩЕ ГЛЕДАМ ДА СЪМ ПОЛЕЗЕН НА ВСИЧКИ КОИТО СА ТРЪГНАЛИ ЗА ТАЗИ ФЕРМА !!!

Публикувано на 21-03-2009 18:54 | RE: NYNEHEAD FRUIT,Somerset, England
Благодаря ти за отзива.
Интересува ме дали трябва да мъкна от тука възглавници ,одеяла-такива неща,или си има там в бунгалата.
Интересува ме дали трябва да мъкна от тука възглавници ,одеяла-такива неща,или си има там в бунгалата.
Публикувано на 21-03-2009 20:38 | RE: NYNEHEAD FRUIT,Somerset, England
Emi da ti kaja Ima ,ima i odela ima i vazglavnici ,no TI PREPORA4VAM da si vzemesh edin spalen 4uval ! Zashtoto e dosta studeno!Nie bqhme cqlo lqto na pe4ka ( v pove4eto vreme ) NO 4esno kazano o4akvah da imash po seriozni vaprosi ! Za parvi pat li si na Brigada ???

Човек е голям толкова,колкото са големи мечтите му !
Публикувано на 23-03-2009 21:58 | RE: NYNEHEAD FRUIT,Somerset, England
julito_j zdrasti pisah ti v skaipa ama nz koga 6te otgovori6 interesuva me dali fermata e dobra ,6te zaminavam MAI mesec.
Публикувано на 24-03-2009 11:28 | RE: NYNEHEAD FRUIT,Somerset, England
zdr i men me interesuva pove4e za tazi ferma az sashto she zaminavam za neq na 24 mai tazi godina interesuva me kak e ima li rabota kakvi sa usloviqta kakvo e zaplashtaneto i takiva podrobnosti skypa mi e ventsi_85
Публикувано на 01-04-2009 14:08 | RE: NYNEHEAD FRUIT,Somerset, England
ico_1986 писа:
julito_j zdrasti pisah ti v skaipa ama nz koga 6te otgovori6 interesuva me dali fermata e dobra ,6te zaminavam MAI mesec.
коя дата през май месец ще заминаваш.Доколкото разбрах не е била от най-добрите ферми,но като се иде ще се види.julito_j zdrasti pisah ti v skaipa ama nz koga 6te otgovori6 interesuva me dali fermata e dobra ,6te zaminavam MAI mesec.
Освен ягоди изкарва ли друга продукция фермата?
Поздрави
Публикувано на 22-01-2011 19:14 | RE: NYNEHEAD FRUIT,Somerset, England
ne hodete tam v East Nynehead be ,osobeno momi4eta,tolkova e trudno i pari malko davat,kak vi se struva 120 do 170 paunda na sedmica s bolki v krasta qko?Mizerna ferma,karavanite vutre lazat paqci po legloto,samata ferma e ujas,no mqstoto i grada Taunton e mnogo qko....
Mod: Пиши на кирилица!
Mod: Пиши на кирилица!
Редактирано от Fairy на 22-01-2011 19:17
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители