Форум >
Публикувано на 26-06-2012 09:53 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Здравейте, дъщеря ми е там вече месец. Условията са много добри, хората коректни. Само дето не случи на сезон, много студено, малко работа. Замина на 28 май.
Публикувано на 14-01-2013 16:53 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
според вас какво 6те се работи от февруари до маи когато запо4ва брането на ягодите
Публикувано на 04-02-2013 06:21 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Някой може ли да ми разясни най - удачния начин за пристигане във фермата.
Публикувано на 10-02-2013 11:54 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Във фермата работа има искарват се парички ...овъртайм няма ... условията на живот не са кой знае какво бани тоалетни общи в повечето каравани вода няма но се свиква ... абе средна ферма някой ако го интересува нещо да пита на лично
Публикувано на 20-04-2013 09:15 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
DVALENTINOBG писа:
Във фермата работа има искарват се парички ...овъртайм няма ... условията на живот не са кой знае какво бани тоалетни общи в повечето каравани вода няма но се свиква ... абе средна ферма някой ако го интересува нещо да пита на лично
Баце това инфо от миналата година ли е смисъл няма ли вариант да са пооправили нещата като цяло ми е все три отивам с мисълта че ще се бачка здраво не държа на джакузи в караваната само да има къде да положа след работа телце и съм 6 и още нещо гледам тука по 6-8 души в каравана ами смисъл всички заедно или както е караваната разделена да речем на 4 стаички с по две легла или тип конюшна
Мерси за инфото предварително !
Публикувано на 20-04-2013 19:33 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
ами аз бях там последните 2 години да ти кажа нещата едва ли са се оправили може да е по зле ... но дано не е така разбирасе колкото до караваните има и тип конюшна в които всички са в едно помещение 8 човека има и хубави каравани но е въпрос на късмет къде ще попаднеш успех през настоящия сезон
Публикувано на 21-06-2013 20:17 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
здравеите,моят брат и моят приятел са тм в момента .работа няма ,има работа само за поляците.булгарите ги викат за по един 4ас и ги гонят.слагат ги в последните редове,кудето няма ягоди ве4е 2-ри месец по4наха но работа няма .
Публикувано на 16-02-2014 20:54 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
абе тая мизерна ферма още ли не са я затворили бе ??? И гледам има още хора които се лъжат да ходят там . Абе Вие луди ли сте ???
Публикувано на 30-11-2014 17:21 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Здравейте , аз ще ходя Янаури с един познат.Може ли след всички тези години и лоши коментари за фермата , работата и парите да са се променили.. ??? То ми е ясно че сезона е променящ се.... има работа няма работа хех.Някой който ще лети около края на януари или е бил там скоро може ли да си каже мнението.Благодаря предварително
Публикувано на 01-12-2014 21:59 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Работа има колкото искаш, ако работиш здраво ще заработиш добри парички, ако ли не даром няма. Караваните са хубави с един недостатък - в тях няма вода, баня и тоалетна. Всичко е отделно. Има и порткабини, в които обикновено настаняват новите, (но заминавайки януари месец едва ли ще имаш този късмет), в тях са по 8 човека. Не отиваме там за хотел 5*****, а за да работим и изкараме някой друг лев, така че с условията се свиква. Успех!
Информация
Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители