Форум >
Публикувано на 04-12-2014 02:32 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
здр.има ли някои за 1 февруари,ако някои знае кога започва работата по тунелите в тази ферма
Публикувано на 11-12-2014 14:19 | RE: Ферма VALEFRESCO
Предстои ми заинаване в тази ферма.Моля ако някой има впечатления да сподели.
Публикувано на 11-12-2014 14:47 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
За лятото знам , че е добре хората са доволни и се връщат , имам приятели които за 3 4 5 година ще са там.Ти кога ще заминаваш , аз ще заминавам около 1 Февруари и не знам как е тези месеци но ще видим.Няма джакузита вани ламинат и прислужници , всичко сам си вършиш , както има хейтъри и хора които не се справят така има и хора които са доволни.А за сезон не мога да ти кажа това е на късмет..
Публикувано на 05-01-2015 13:21 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
здр.,някои има ли идея като се иде в тази ферма до колко дни се по4ва работа или има предварителни дни които се минава инструктаж или нешто такова...става вапрос за февруари месец
Публикувано на 05-01-2015 14:06 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Да не започваш работа веднага а след няколко дни , докато мине инструктажа настаняване документи , аз ще съм там на 29.01 , на 28 летя
Публикувано на 05-01-2015 17:49 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Работа се започва най-рано на втория ден от пристигането ти, но зависи от много неща.
Публикувано на 11-01-2015 12:41 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
joro_valentinov писа:
Здравейте , аз ще ходя Янаури с един познат.Може ли след всички тези години и лоши коментари за фермата , работата и парите да са се променили.. ??? То ми е ясно че сезона е променящ се.... има работа няма работа хех.Някой който ще лети около края на януари или е бил там скоро може ли да си каже мнението.Благодаря предварително
Здравейте , аз ще ходя Янаури с един познат.Може ли след всички тези години и лоши коментари за фермата , работата и парите да са се променили.. ??? То ми е ясно че сезона е променящ се.... има работа няма работа хех.Някой който ще лети около края на януари или е бил там скоро може ли да си каже мнението.Благодаря предварително
Да ти кажа честно в повечето време има работа, стига да се справяш с нея. Аз миналата година бях за първа година, и сега Април месец пак отивам. Доволен съм като цяло. Сигурно има и по-добри ферми, но повярвай ми - има МНОГО по-лоши. Ако работиш бързо, вършиш каквато работа ти кажат - мисля, че ще останеш доволен Успех!
Публикувано на 11-01-2015 15:10 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Мерси за инфото , съвсем нормално е да , разбира се.Ще се видим там значи хех Благодаря
Публикувано на 20-01-2015 12:17 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
здр. имали някои представа ранно заминаваштите януари -февруари каде биват настанявани в каравани или кабини
Публикувано на 20-01-2015 13:16 | RE: STEWARTS OF TAYSIDE LTD SCOTLAND
Аз ще ходя след 1 седмица там и ми казаха че в каравани
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители