Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)

страница 9 от 10

<< < 6 7 8 9 10 >
Публикувано на 23-02-2014 00:18 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
didolina
Потребител

и аз съм чела много добри неща за тази ферма във този форум и в други сайтове. така ,че ни остава само да чакаме да ни се обадят

Публикувано на 26-02-2014 16:25 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
didolina
Потребител

а, да попитам в близост до тази ферма кой е най-близкия магазин и как се казва?можете ли да ми дадете някаква информация
Публикувано на 11-02-2015 18:22 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
deni_ssa
Потребител

Здравейте,може ли малко информация как са били условията през 2014 г?
Публикувано на 02-04-2015 15:36 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
brooke90
Потребител

НЕ ходете! Алън е възможно най-ужасният мениджър. Фермата е била хубава Едно Време, пълна мизерия, пародия и подигравка. Бях там лято 2014. Много хора искаха трансфери още в началото на сезона, но им бяха отказани. Не мога да ви опиша в 2 изречения за какво става въпрос. Бяхме глобявани за боклук, ние събирахме пари за нови перални, защото старите не работеха. Българските вайзъри бяха надути, поне повечето. Румънските се държат по-добре, отколкото българските. Просто... Няма да пиша повече, че нищо чудно постът ми да бъде изтрит, за да се излъжете само с хубави мнения от едно време. Личният ми съвет базиран на миналогодишният ми опит е - не ходете. Отивайте на цветя и зеленчуци.
Публикувано на 02-04-2015 17:22 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
Bazuka
Потребител

Аз бях там сезон 2013. Алън и тогава беше мениджър. Това, че някои хора не са научени да работят и искат само пари е отделен въпрос. Нормално е да има някакви правила, това са 200 човека в сезона. И при нас е имало глоби за боклука, brooke90, ти защо не поде инициатива "Да изчистим боклука", така нямаше да ви глобят и нямаше да се оплакваш. Накратко (2013) - ягодите са високи, има 2 полета с боровинки, плащат на час, но изискват и някаква норма. Оувъртайм имаше много и го плащаха на максимума 10 и нещо, доколкото помня. Условията бяха добри, караваните доста прилични, общи бани, не ми се е случвало да чакам, за да се изкъпя. С вайзерите съм нямала проблем, никакъв, нито с момчетата, нито с румънските вайзери, нито с няколкото поляци. Браво, оправили са проблема с пералните, чакала съм по 6-7 часа, за да пера, мда това може би е единственият голям минус, но щом са ги подменили, значи вече всичко е наред. Хаха, Алън ни събра, за да ни обяснява някакви неща и стигна до цигарите на полето, искаше всички пушачи да излязат по-напред, колко хора не пристъпиха наред от страх да не им сложи някоя глоба. Нормално е това с глобите, това са 200 човека и всеки би правил каквото му скимне, ако няма контрол. Фермата е нормална, за хора, които знаят за какво са отишли. Изисква се да работиш, така е във всички ферми. Просто като чета проблемите по фермите на някои бригадири ми става много смешно, искат пари - отиват на бригада, после им пречи, че някой бил надут, че ги глобили и т.н. Ферма - рай, няма. Дано повече хора се замислят къде отиват и не са водени само от желанието си за пари и лентяйство. Доста добри ферми имаше преди 10-18 години, когато първите вълни българи се изнасяха към ЮК. Сега всеки първи ходи на бригада, какво искате да е.
Публикувано на 09-04-2015 17:00 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
roksana_123
Потребител

Фермата е супер wink И аз бях там лято 2014 и бях доволна...
Публикувано на 15-06-2015 00:35 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
skresh
Потребител
shugavvv https://facebook.com/Georgi Georgiev

kokoboba писа:
защо говорите такива глупости за тази ферма,всич1ко това е лъжа,това че вие сте некадърни и ви гонят,защото за 3 месеца 1 път не можете да си направите нормата е лично ваш проблем.Там където сте се трансферирали сигурно и там са дигнали ръце от вас,защото ви мързи да гледате. popamona гледам цитираш АЛАН. Как не се е оплакал някой който може да бере и не страда като вас. То не става отиваш,лежиш по цял ден и да изкараш и пари.Не знаете къде се намирате,но да пишете коментари сте номер 1.

..
Редактирано от skresh на 15-06-2015 00:44
Публикувано на 27-06-2015 15:17 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
tevlogiev
Потребител
https://facebook.com/Тихомир Евлогиев

Наемат ли работници .. без посредници..
Публикувано на 29-06-2015 18:36 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
Bazuka
Потребител

Наемат, обаче ако си за първа година там без посредник вероятността да не ти осигурят акомодейшън е 99%. Сам ще трябва да си търсиш квартира.
Публикувано на 27-05-2016 10:52 | RE: LOCHART M PORTER (Arbroath, Scotland)
pizzle
Потребител

Здравейте, някой ще пътува ли до фермата през юни?

страница 9 от 10

<< < 6 7 8 9 10 >

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23863 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 56 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: SILVIYA MS
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2024 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти