Форум >
Публикувано на 20-03-2009 20:15 | "PJ Stirling"
Някой може ли да ми каже нещо за фермата "PJ Stirling"

в северна Шотландия

Публикувано на 06-11-2009 19:53 | RE: "PJ Stirling"
prosto ne hofete tam tova e ad pod nebeto 

Публикувано на 28-03-2010 21:52 | RE: "PJ Stirling"
Може ли да ни кажеш дали става въпрос за Newbigging Farm,Arbroath,Angus,Scotland?И ако става въпрос за нея да кажеш нещо повече?Благодарим предварително. :

Публикувано на 16-11-2010 00:36 | RE: "PJ Stirling"
vaob6te ne si zaslujava das e xodi v taq ferma nqma zna4enie v koi kamp 6te badete prosto e gadna
Публикувано на 15-01-2011 16:36 | RE: "PJ Stirling"
i az bqh v tazi ferma lqtoska.izob6to ne mi haresa- i otno6enieto i zapla6taneto.1vo ti kazvat 4e si v razhod na fermata i posle ti davat day off po neobqsnimi pri4ini
na barzite picker-i im pla6taha tolkoz, kolkoto na po-bavnite.dori pusnahme oplakvane do Concordia....smqqtaiii.....ne iskam i da 4uq za tazi ferma pove4e!

Публикувано на 26-03-2011 09:20 | RE: "PJ Stirling"
виж ,ако те мьрзи да работи6 стои си в бг.аз сьм 2години там и съм доволен.тази пак ще ходим с жена ми.условията на живот са добри.150-400паунда на седмица заработва6.бране на ягоди и пакетаж на брукселско зале,картофи,малини.
Публикувано на 05-01-2012 14:51 | RE: "PJ Stirling"
Името което сте дали това е собственика. той притежава 5 ферми в Scotland, 4 от които са в района на Arbroath: Windyhills farm , Bearfauld (Dickmontlaw farm), newbegining Farm, другите две не ги знам. аз това лято бях в Bearfauld и останах много доволна, много от хората които бяха в Windyhills се оплакаха. това лято имаше буря както всички знаят и тя се отрази много на Windyhills и затова не са доволни. от Bearfauld може би 80% искат да се връщат отново там (включително и аз). нямаше никакъв проблем със заплащането, караваните си бяха супер. тези който бяха там за втора и трета година там казваха че миналата година е била по добра. за мен тази беше много добра немога да си предстаявя предишната каква е била,....
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители