Форум >
Публикувано на 22-03-2016 16:29 | RE: Staples Vegetables Ltd
[quote]nizvergnat писа:
Здравейте, и аз имам едно въпросче - чувал съм, че подобна работа е свързана с прецакване на кръста, вие какво ще кажете? Щото ако наистина е така сериозно се замислям дали да ходя натам..[/quote
Ти сериозно ли??
Шегувам се! Свързано е с сериозна болка в колената ,кръста,гърба ,врата,китки,лакти и рамена!Кой те бъзика че кръста се прецаквал?!
Здравейте, и аз имам едно въпросче - чувал съм, че подобна работа е свързана с прецакване на кръста, вие какво ще кажете? Щото ако наистина е така сериозно се замислям дали да ходя натам..[/quote
Ти сериозно ли??
Шегувам се! Свързано е с сериозна болка в колената ,кръста,гърба ,врата,китки,лакти и рамена!Кой те бъзика че кръста се прецаквал?!
Ми смо си Ми
Публикувано на 22-03-2016 17:26 | RE: Staples Vegetables Ltd
nikolino30 писа:
[quote]nizvergnat писа:
Ти сериозно ли??
[quote]nizvergnat писа:
Ти сериозно ли??
Хаха, ебаси отговора, чак се чудя вече толкова тъп ли ми беше въпросът ми не знам, чувал съм за хора, които от бачкането в тия ферми по полетата почват да придобиват някакви хронични болки в кръста, иначе то е ясно че работата е свързана със сериозна болка, все пак не си отишъл на почивка хаха
Публикувано на 22-03-2016 21:14 | RE: Staples Vegetables Ltd
Много хора си прецакаха кръста,гърба,ръцете.Виждал съм хора с издути ръце,китки ,дори на мен бяха започнали пръстите да се подуват.Един познат пък не можеше анцуга да си обуе от болки в кръста и си тръгна.Абе нема лабаво там,ако отивате си стегайте гащите за яко бачкане.
Публикувано на 20-04-2016 21:58 | RE: Staples Vegetables Ltd
аз ще патувам на 18.05.2016 за стаплес вегетаблес ЛТД пишете или звaннете ако има някои 0892329274 *Иво*:
Редактирано от ivoganev на 28-04-2016 11:46
Публикувано на 02-06-2016 13:45 | RE: Staples Vegetables Ltd
Здравейте. Пътувам на 5 юли от София за Лондон за Staples Vegetables LTD. Пишете или звъннете на тел. 0895463424 за да се намерим. Поздрави.
</Just a...Enthusiast>
Публикувано на 14-11-2016 19:39 | RE: Staples Vegetables Ltd
Привет имам въпрос относно работата през зимният сезон ( Януари - Февруари ) какви или каква култура се бере . В караваните има ли отопление ?Условията на работа горе долу какви са .По какъв начин се ходи на пазар и друга актуална информация ще ми бъде в полза .
Публикувано на 21-01-2017 00:30 | RE: Staples Vegetables Ltd
Здравеите заминавам на 01.02.2017 вищо ново да кажете за STAPLES VEGETABLES LTD като заплащане живота там всичко
Публикувано на 08-05-2019 16:53 | RE: Staples Vegetables Ltd
Някой има ли по актуална информация за фермата?Аз ще заминавам с приятеля ми и ме интересува как определят кой да работи на полето и кой в пакхауса? Предполагам че мъжете ги вземат по трудно в пакхауса, така ли е
Публикувано на 09-06-2019 02:00 | RE: Staples Vegetables Ltd
Има ли някой за тази ферма.Пътуването ни ще е началото на юли от ysp казаха че групата ни е 12 души
Информация
Актуални позиции за работа
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Информация Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Минимално заплащане в Англия 2020
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители