Форум >
Публикувано на 01-08-2011 18:26 | RE: Staples Vegetables Ltd
Ад под небето е в тази ферма в цивилизацията е по добре и по добри пари се правят там само бъхтеш за никакви пари. Има много боклуци в тази фермаи наркомани, които ако не се надрусат немогат да спят нощем друсалки гадни. Има и стабилни хора, които могат да ти помогнат но си затворен веднъж в седмицата на пазар и хайде в миризливите и мухлясали каравани
Както казах друго си е в цивилизацията работиш си взимаш со доста пари и може да си идеш до магазина всеки ден, бъхтете щом сте будали

Публикувано на 20-08-2011 14:14 | RE: Staples Vegetables Ltd
моя въпрос е :
изкарват ли се пари зимата или не?
трябва да отговоря до понеделник дали ще заминавам ноември
Публикувано на 20-08-2011 22:29 | RE: Staples Vegetables Ltd
Не мога да ти помогна , брат.Аз съм бил само до края на Ноември.Тия , които са карали цяла зима да кажат.Ама поне от разказите на някои, които съм чувал, едва ли зимата се изкарва нещо. Вива, Стейпълс, Вива селения и психиатрия!

Публикувано на 21-08-2011 11:05 | RE: Staples Vegetables Ltd
освен да отида и после да споделя дали се изкарват пари 
как беше октомври и ноември когато беше ти?

как беше октомври и ноември когато беше ти?
Публикувано на 21-08-2011 19:01 | RE: Staples Vegetables Ltd
Средна работа. 450 - 350 паунда на 2 седмици.За 2 месеца се прибрах с 1200 паунда и лаптоп за 330 чисто спестени, а по принцип не съм от най- разточителните, така че слабо.Иначе Октомри си беше направо лято,а ноември снегове и - 20.Голям кеф.
Публикувано на 02-10-2011 14:41 | RE: Staples Vegetables Ltd
а зимата какво се работи всъщност и какви зеленчуци се отглеждат там?
Публикувано на 05-10-2011 18:53 | RE: Staples Vegetables Ltd
Skip_209 писа:
моя въпрос е :
моя въпрос е :
Дано си отговорил отрицателно хаха в тази ферма са пълно психари,наркомани, като казвам наркомани да постоянно напушено с трева отделно се смърка и бяло, рядко но имаше. Не ходи зимата ще плащаш само за ток вода и газ пари и нищо няма да ти остане, комарджията е прав парите са толкова, но зависи от условията, ако те изкарват за 3-4 часа в 3-4 сутринта заеби вътре си

Публикувано на 07-12-2011 22:37 | RE: Staples Vegetables Ltd
значи всичката тая глупост дето си я излял тука говори че сигурно са те изгонили щото си мързелив примерно. Зимата има работа за хората които им се работи а ти най вероятно не си от тях
Публикувано на 27-09-2012 15:43 | RE: Staples Vegetables Ltd
Здравейте,моля някой който е бил скоро в тази ферма да сподели мнение,как е сега положението и изобщо всичко което се сети.благодаря
Публикувано на 24-10-2012 10:11 | RE: Staples Vegetables Ltd
Добър ден на всички!
Първо благодарности на "irenka" i "dismissed" за сравнително подробната info.. обаче да попитам и аз ,тъй като ми предстои заминаване за тази ферма на 29 ноември - има ли възможност при положение че пристигам към 16:40 лондонско време да се придвижа навреме до фермата и дет се вика да пристигна в уречения час?
И един малко по-така въпрос.... какво е положението във фермата с наличието на уай фай разбираш ли??
Благодаря предварително на евентуално отговорилите на въпросите ми !!!
Първо благодарности на "irenka" i "dismissed" за сравнително подробната info.. обаче да попитам и аз ,тъй като ми предстои заминаване за тази ферма на 29 ноември - има ли възможност при положение че пристигам към 16:40 лондонско време да се придвижа навреме до фермата и дет се вика да пристигна в уречения час?
И един малко по-така въпрос.... какво е положението във фермата с наличието на уай фай разбираш ли??
Благодаря предварително на евентуално отговорилите на въпросите ми !!!
Редактирано от Tosh_pz на 24-10-2012 10:18
Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Информация Превод на пари от Англия към България! Препоръчано с Transferwise!
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители