Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Staples Vegetables Ltd

страница 15 от 20

<< < 12 13 14 15 16 17 18 > >>
Публикувано на 25-03-2014 21:30 | RE: Staples Vegetables Ltd
tatqn4o
Потребител

Ivo: Тази тема е за информация свързана с работата и всичко, което е свързано с престоя ви там. За заминаване, уговорки и прочие ползвайте другите раздели/теми.

Редактирано от Ivo на 26-03-2014 10:59
Публикувано на 04-04-2014 15:51 | RE: Staples Vegetables Ltd
musiclife
Потребител

Аз тая година отказах поканата си за staples.А относно Милена ,знам случай който тя и още 2ма българи говорят на Английски с преводач .Поздрави Миленче майна от Филипето ахахай
Публикувано на 06-04-2014 19:28 | RE: Staples Vegetables Ltd
rosica6
Потребител

има ли презентации в тази ферма и на кои дати са
Публикувано на 06-04-2014 21:23 | RE: Staples Vegetables Ltd
Fish Whisperer
Потребител

musiclife писа:
Аз тая година отказах поканата си за staples.А относно Милена ,знам случай който тя и още 2ма българи говорят на Английски с преводач .Поздрави Миленче майна от Филипето ахахай

Абе не знам с какви преводачи е говорила , ама си спомням , че 2010 , като бях във фермата веднъж ми направи впечетление , че прави елементарни граматически грешки и не знаеше , кога , коя форма на глагола have се използва. В лагера имаше работници , които говореха английски , доста по- чисто от нея.
Публикувано на 09-07-2014 12:51 | RE: Staples Vegetables Ltd
Bo
Потребител

Здравей,аз и приятелката ми ще пътуваме на 19ти този месец,можеш ли да ми кажеш какво ни е нужно за там освен спални принадлежности (за първи път ни е) как са условията там,изобщо с каква нагласа да сме и ако можем да ти помогнем с нещо и ние-казвай.
Публикувано на 09-07-2014 13:39 | RE: Staples Vegetables Ltd
skresh
Потребител
shugavvv https://facebook.com/Georgi Georgiev

sandanski писа:
zak14 писа:
Така. Първо пътуващите с Хопс ги съветвам да си вземат адаптор за ток от България, понеже въпреки обещанията в пакета , че такъв има - НЕ НЯМА! Да не се чудите как да си заредите телефон и т.н. Във фермата си като затор, влизаш с пръстови отпечатъци, мобилно покритие - НЯМА! Дори и на юкей операторите. Преди да тръгнете от Хопс, ви питат с кого искате да сте в каравана. Повярвяйте - не няма да сте с тези, които искате, просто защото във фермата има една "българка" с име Милена ( Милено, няма да ти пиша на английски, ама знам, че четеш). Въпросната Милена е типичната представителка на Бг обществото във фермата ( има изключения), а именно - злобна . Няма да ви разказвам историята си, в Стейпълс, просто ще ви кажа какво ви очаква, а вие си направете извод, дали да ходите. В Стейпълс миналата година е имало смъртен случай ( от ИБС на презентациите го казват, но не споменават къде).Починал е българин, без да му се обърне внимание. Във фермата се плаща за всичко( без студена вода - ако не е замръзнал водопровода). Плаща се за газ, ток, каравана, облекло и т.н. Да дават ти облекло, т.н Уотъри и ботуши, които ако в процес на работа се амортизиран, което е нормално си ги плащаш, като поп. Правят ви проверки на караваните, те се заключват с един ключ, който всеки знае къде е , а стаите не се заключват и всеки може да си влезне. Та влизат в караваните и преобръщат всичко наобратно с оправданието , че имало мухъл. При което може да ви изгонят, глобят и т.н. Та, абе много има за казване, ако някой се интересува , може на лично, понеже за ужаса , който преживях нямам думи. И внимайвайте на каква култура ви слагат и в какъв ганг, че от българите там видях най голямото зло( което и очавах). Милено, не очаквай от българи по на 40-50 години, да ти говорят на 3 ден на английски, както искаш , а бъди опора на българите там, както са румънците. За тебе нищо добро немога да кажа, освен на всички бъдещи поситители на затора Стейпелс, да внимават най-много с теб и с останалите българи. Откраднаха ми ножа и обяда един ден. 12 часов работен ден е често срещан с 15 минути почивка. Та, хора - НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Има хора , които отиват там и си траят, мачкат ги, плюят ги, само и само да изкарат някой лев, да изучат дете, покрият кредит и т.н. - тях не ги обвинявам, знам какво им е. Но ако си мислите, че всичко е пари - отидете, възможно е после да ги дадете за лекарства.

П.С. Милено, ти не си човек с българите. Милено, Пловдив се срамува от теб. Милено, честния българин те МРАЗИ и това безспортно се отразява върху вида ти. Спи спокойно. Ония от горе гледа.

Здравейте да си кажа и аз мнението първо адаптор мисля че дават но не на всеки там си е до касмет но там може да си купите струват 1£ има начин и без адаптор но малко опасен такаче неви саветвамlaugh за сигнала еми не на всякъде има се пак си на полето нормално е да не е пален ,за разпределянето да там си прав малко на касмет е с кой ще си .
Милена еми според мен не е чак толкова лоша колкото я описа да малко е строга малко темерут си пада но сас 400 хора работници какво учакваш сас цветя и питка да те посрещнат.
За сметките които се плаща нормално е да си плащаш ток,вода,гас,каравана ако в бг него правиш в uk се плаща а и навсякъде другаде каде не е мама и тати разбира се
Дават ти екип който наистина той се поврежда но малко от малко се пази не да режеш на поразия сас ножа.
Караваните несе заключват в никоя ферма освен външната врата ,проверки по караваните правят на всякъде не само staples затова има дебитни карти ако ви е страх да не ви се откраднат пари и се взема колкото се може по малко ценни неща като обикновен gsm и други тем подобни да не говорим за бижута още в бг може да си ги свалите защото се забранява по фермите да се работи със обеци синджири гривни и прочие.
Как са ти откраднали ножа може само да го загубиш всеки нож си има номер твой номер след като ти го намерят да ти го предадат и евентуално глобят
Да намират си поводи за глоби но така е на всякъде а относно да си кротувам и те да ме тъпчат това и аз него одобрявам а що се отнася в кой ганг да си дано всеки има късмет да е на броколи или карфиол на това се правят пари успех на всички

хаха за това имало дебитни карти караш ме да се смея с гъза си...толкова си наясно очевидно ти ми остави картата си пък аз ще ти обадя за няколко минути ще си на минус
Редактирано от skresh на 09-07-2014 13:40
Публикувано на 14-07-2014 22:46 | RE: Staples Vegetables Ltd
radoslav123
Потребител

тук ви давит вси4ко ставе дума за работно облекло И вси4ко нуйно за работата,йивее се в каравани по 6 4овека нормални условия на йивот малко е тясно но се свиква както И с работата,подгответе се за ранно ставане,6том сте двоика 6те спите в спалня И 6те сте много по добре от останалите които неса двоики,вземете си пове4е цигари ако пу6ите това е основното което 6те ви галта парите,даите ми някакав номер да се сварйа с вас И да ви пора4ам някои не6та ако неви затруднявам,поздрави от стаплес И успехи
Публикувано на 14-07-2014 23:10 | RE: Staples Vegetables Ltd
vykito
Потребител

Здравеите, аз искам да запитам до кога продулйава сезона в тази ферма? До кои месец има работа ? Поздрави
Публикувано на 15-07-2014 03:28 | RE: Staples Vegetables Ltd
ninja303030
Потребител

vykito писа:
Здравеите, аз искам да запитам до кога продулйава сезона в тази ферма? До кои месец има работа ? Поздрави

Септември края........
Публикувано на 15-07-2014 21:46 | RE: Staples Vegetables Ltd
Bo
Потребител

Някой наясно ли е дали трябва да си носим трудовите книжки от БГ?

страница 15 от 20

<< < 12 13 14 15 16 17 18 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23864 | Форумни мнения 29818 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 59 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: KaicOaken
Бригадири в момента или преди малко във форума:
Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan sv85uk garvana8308

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти