Форум >
>
Ферми в UK - Англия, Шотландия... >
Тема: Staples Vegetables Ltd

страница 16 от 20

<< < 13 14 15 16 17 18 19 > >>
Публикувано на 15-07-2014 22:20 | RE: Staples Vegetables Ltd
bloodyroot
Потребител

Bo писа:
Някой наясно ли е дали трябва да си носим трудовите книжки от БГ?

Надали за 1 път чувам за трудови книжки и то за друга държава ... нашите са си за тук убеден съм !

http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2254 - За всеки начинаещ човек интересуващ се от бригади !
Публикувано на 15-07-2014 22:39 | RE: Staples Vegetables Ltd
radoslav123
Потребител

работата в фермата е целогоди6на
Публикувано на 15-07-2014 22:47 | RE: Staples Vegetables Ltd
radoslav123
Потребител

трябва ми някого които идва в стеипалс тия дни да му пора4ам да ми донесе някои не6та за което 6те му бада много балгодарен,моля ако има хора които искат И могад да ми свар6ат работа да остават телефон или да ме намерят в феисбук радо боиков,пи6е се на латиница
Публикувано на 18-07-2014 10:54 | RE: Staples Vegetables Ltd
dimitri
Потребител

rabotni drehi davat li ot fermata ili nie trqbva da si vzemame
*Пиши на кирилица!
Редактирано от Elektra на 18-07-2014 20:34
Публикувано на 30-07-2014 22:36 | RE: Staples Vegetables Ltd
mici
Потребител

kakvi sa otzivite tazi godina ot fermata

*Кирилица!
Редактирано от Elektra на 08-08-2014 11:39
Публикувано на 03-04-2015 11:27 | RE: Staples Vegetables Ltd
slam4o
Потребител

Здравейте,за първи път ще излизам от България и имам назначена работа в STAPLES VEGETABLES LTD. Ще бъда много благодарен ако ми дадете някакви препоръки относно тази ферма ( как е начина на живот,доволни ли сте от заплащането и какво трябва да си нося от БГ за първа необходимост )
Публикувано на 03-04-2015 11:31 | RE: Staples Vegetables Ltd
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Първото ти излизане от България свързано ли е по някакъв начин с умението ти да четеш, осмислиш и зададеш по-конкретни въпроси, за които примерно не си намерил отговор в темата?

Публикувано на 03-04-2015 12:24 | RE: Staples Vegetables Ltd
slam4o
Потребител

моля те само не бъди остроумен понеже не видях много писано за последните 2-3 години. а нещата за такъв период от време много могат да се променят wink
Публикувано на 03-04-2015 14:07 | RE: Staples Vegetables Ltd
Ivo
Админ
Instagram Brigadiri https://www.facebook.com/brigadiri

Не знам какво не си видял, аз лично виждам коментари от миналата година, в които се съдържа отговор на питането ти.
По начина, който написа коментара си не оставяш впечатление, че си прочел темата, тъй като питането ти е много "обобщаващо" така да се каже.
Съвсем по друг начин би стоял въпрос "Има ли промяна от предишните години?"
Също така, на твое място щях да изпратя e-mail до фермата и да ги питам дали дават работно облекло, както си разбрал, примерно.
По отношение на въпроса "как е начина на живот?" - кой както си го направи е вероятно най-точния отговор.
По отношение на "доволни ли сте от заплащането?" - едни са доволни на 20 паунда дневно, други не са доволни и на 80-90.
Когато става въпрос за новобранци на бригадите винаги има много относителни, въпросителни и неясни неща, с които евентуално ще се сблъскаш/разбереш рано или късно.
По-скоро те вълнува дали работата е на норма и дали гонят ако не се справяш с нея, тъй като трябва да ти е като въпросителна, която може да те притеснява.
Ако не се справяш с нормата и те гонят - не е важно дали хората изкарват пари там - ти няма да имаш възможността да разбереш.
Ако не се справяш с нормата и не те изгонят - вероятно няма да си много доволен от заработеното, но все пак ще работиш и изкарваш някакви пари.

Ако работата е на часовка - трябва да те интересува дали във фермата има достатъчно работа, за да правиш над 7-8 часа. Ако работиш над 8 часа, то ще правиш пари, които средностатическия човек отчита като - "задоволително".
Ако няма работа и се работи под 8 часа - можеш сам да сметнеш, че на час ти плащат по 6,50 паунда и колкото по-малко часове работиш - толкова по-малко пари ще заработиш.

Ако не знаеш какво ще работиш там - пак е добре да се обърнеш с e-mail до фермата и да ги питаш. Също можеш да питаш и дали се заплаща на норма или на час.

Колкото до неща от първа необходимост - можеш да придобиеш обща представа какво повечето хора считат за такива в темата за целта: http://brigadiri.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=2

Считам, че бях достатъчно изчерпателен за разлика от начина, по който ти реши да зададеш въпрос (с 3 питания в едно) за неща, които със сигурност са писани в темата за тази ферма.
Един от основните проблеми на питащите е, че не задават правилните въпроси - формулирани, с които да накарат някой да отговори подобаващо. Когато питането е прекалено общо + факта от налична информация, която отговаря на питанията ти се получава обратен ефект. Или по-скоро каквото повикало - такова се обадило. Не си отделил време да прочетеш и зададеш конкретен въпрос - вероятността някой да отдели време и да пише неща, които вече е писал клонят към нула.
Естествено понякога се намират хора, които дори и при подобни ситуации подават ръка.

Публикувано на 03-04-2015 18:39 | RE: Staples Vegetables Ltd
slam4o
Потребител

благодаря ти,може да се каже че изчетох почти всичко в сайта за Англия,просто коментарите бяха стари и поради тая причина зададох въпроси

страница 16 от 20

<< < 13 14 15 16 17 18 19 > >>

Прехвърли се към форум:

Регистрирани в сайта: 23866 | Форумни мнения 29822 | Качени: 3023 снимки
Посетители онлайн в сайта: 64 | Логнати бригадири: 0 | Най-нов бригадир: sonq1984
Бригадири в момента или преди малко във форума:
sonq1984 marina666 Telenor Ivory7777 Balabanov777 Boys01 starsdesk Pepe315 YordankaAlek... GeorgiDimitr... Ivo puhinio stoqn_921 mitko55 megastas mir8611 radosslavv sisoko81 sarfaa quiksilver gogonbr miro75 _pepito_ statope precakan

Brigadiri.com е форум за студентски бригади и работа в чужбина, както и всякаква полезна информация за сезонна работа в чужбина. Снимки, мнения и коментари споделени от хилядите потребители на Brigadiri.com.
Creative Commons License 2008 - 2025 © Brigadiri.com | Регистрация| Търси в сайта | Условия за ползване | Декларация за поверителност | За контакти