Форум >
Публикувано на 22-03-2016 16:29 | RE: Staples Vegetables Ltd
[quote]nizvergnat писа:
Здравейте, и аз имам едно въпросче - чувал съм, че подобна работа е свързана с прецакване на кръста, вие какво ще кажете? Щото ако наистина е така сериозно се замислям дали да ходя натам..[/quote

Ти сериозно ли??
Шегувам се! Свързано е с сериозна болка в колената ,кръста,гърба ,врата,китки,лакти и рамена!Кой те бъзика че кръста се прецаквал?!
Здравейте, и аз имам едно въпросче - чувал съм, че подобна работа е свързана с прецакване на кръста, вие какво ще кажете? Щото ако наистина е така сериозно се замислям дали да ходя натам..[/quote

Ти сериозно ли??
Шегувам се! Свързано е с сериозна болка в колената ,кръста,гърба ,врата,китки,лакти и рамена!Кой те бъзика че кръста се прецаквал?!
Ми смо си Ми
Публикувано на 22-03-2016 17:26 | RE: Staples Vegetables Ltd
nikolino30 писа:
[quote]nizvergnat писа:

Ти сериозно ли??
[quote]nizvergnat писа:

Ти сериозно ли??
Хаха, ебаси отговора, чак се чудя вече толкова тъп ли ми беше въпросът

Публикувано на 22-03-2016 21:14 | RE: Staples Vegetables Ltd
Много хора си прецакаха кръста,гърба,ръцете.Виждал съм хора с издути ръце,китки ,дори на мен бяха започнали пръстите да се подуват.Един познат пък не можеше анцуга да си обуе от болки в кръста и си тръгна.Абе нема лабаво там,ако отивате си стегайте гащите за яко бачкане.
Публикувано на 20-04-2016 21:58 | RE: Staples Vegetables Ltd
аз ще патувам на 18.05.2016 за стаплес вегетаблес ЛТД пишете или звaннете ако има някои 0892329274 *Иво*:
Редактирано от ivoganev на 28-04-2016 11:46
Публикувано на 02-06-2016 13:45 | RE: Staples Vegetables Ltd
Здравейте. Пътувам на 5 юли от София за Лондон за Staples Vegetables LTD. Пишете или звъннете на тел. 0895463424 за да се намерим. Поздрави.
</Just a...Enthusiast>
Публикувано на 14-11-2016 19:39 | RE: Staples Vegetables Ltd
Привет имам въпрос относно работата през зимният сезон ( Януари - Февруари ) какви или каква култура се бере . В караваните има ли отопление ?Условията на работа горе долу какви са .По какъв начин се ходи на пазар и друга актуална информация ще ми бъде в полза .
Публикувано на 21-01-2017 00:30 | RE: Staples Vegetables Ltd
Здравеите заминавам на 01.02.2017 вищо ново да кажете за STAPLES VEGETABLES LTD като заплащане живота там всичко
Публикувано на 08-05-2019 16:53 | RE: Staples Vegetables Ltd
Някой има ли по актуална информация за фермата?Аз ще заминавам с приятеля ми и ме интересува как определят кой да работи на полето и кой в пакхауса? Предполагам че мъжете ги вземат по трудно в пакхауса, така ли е
Публикувано на 09-06-2019 02:00 | RE: Staples Vegetables Ltd
Има ли някой за тази ферма.Пътуването ни ще е началото на юли от ysp казаха че групата ни е 12 души 

Информация
Намери евтини самолетни билети до Англия
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Информация Транспорт от летището до фермата.
Информация Актуални позиции за работа
Прехвърли се към форум:
Вход за потребители